Nikifena Публикувано Септември 26, 2005 Публикувано Септември 26, 2005 http://www.tcelectronic.com/Files/Products...stem/index.html но комент Цитирай
DILETANT Отговорено Септември 26, 2005 Отговорено Септември 26, 2005 И аз го мернах наскоро и много ме заинтригува, но след като видях за колко се продава загубих интерес всякакъв. Интересното е че в този мултиефект процесор няма вградени драйвове и дисторжъни, но има четири лупа в които можеш да си вкараш кривоча от Метълзоната например. Цитирай
TONY Отговорено Септември 27, 2005 Отговорено Септември 27, 2005 високата цена е оправдана с оглед изключително високото качество на продукта! Цитирай
Burton Отговорено Септември 27, 2005 Отговорено Септември 27, 2005 а каква е цената...от любопитство само Цитирай
Burton Отговорено Септември 27, 2005 Отговорено Септември 27, 2005 1400 Ойро уха еми...в някой друг живот...дотогава може и да е паднало до хилядарка Цитирай
Nikifena Отговорено Септември 27, 2005 Автор Отговорено Септември 27, 2005 че то всичко на ТС е скъпо 1 време (а и сега сигурно) G-Force-а беше към 4-5 бона Към демо ЦДто за него бяха записани и 1 песен на Gambale Hamm Smith от албума Show me what can you do, и няколко свирукания на господин Вай ПС имам двд с ревю на продуктите на ТС, ако някой иска мога да му го дам да го гледа то е от 2-3 години де, но пак има интересни неща. Там Вай показва някви работи и тн.. Цитирай
DILETANT Отговорено Септември 27, 2005 Отговорено Септември 27, 2005 @Nikifena Мисля, че вече G-Force и G-Major са уеко по-достъпни като цена. Ето като само ориентир цените им в zzounds.com: G-Force - 1 500 $ G-Major - 400 $ Съгласен съм, че продуктите са им много качествени и затова намират място в раковете на китаристи като Вай, Петручи и др. Забелязах, че са пуснали един ефект процесор М 300, който струва 200 $. А иначе цената на G-System на същото място е 1 350 $. Скъпо, скъпо .... Цитирай
Nikifena Отговорено Септември 27, 2005 Автор Отговорено Септември 27, 2005 ясно Значи можеби преди на 1500$ да е било 3 бона наши пари и за това да съм се объркал До колкото помя обаче Г-форса имаше няколко модела от гледна точка колко чаркове има в него.. Тоест по-мощни модели на този процесор (ако не се лъжа) но както и да е се тая .. се много пари Цитирай
Recommended Posts