Jordan_J Публикувано Февруари 10, 2009 Публикувано Февруари 10, 2009 (Редактирано) Едно кратко видео с лазерните "пръстени" (първата ми изгъзица с тях) Между другото (не, че да се оправдавам), но адски трудно се свири с тях. Пръстите се обездвижват значително, велкрото закача по струните ... Трагедия )) Даже гледам на концерта на Вай в "Астория", че ползва само на лявата ръка ... тарикат ... Също тук може що годе добре да се чуе Hughes&Kettner TriAmp Mk II при по-високи нива. Китарата е набучена право в ампа и е само с неговите дистери. Никакви други камиончета няма наоколо, даже и уа-уа не съм ползвал (умишлено). Ефекта е външен и е само дилей (от пресетите Eventide Orville). Ето линкче: Custom Laser Rings - live demo at "JOKERS CLUB", Varna Ами това е засега и дано ви е интересно ... Редактирано Февруари 10, 2009 от visiondann Цитирай
Fenix Отговорено Февруари 10, 2009 Отговорено Февруари 10, 2009 Яко изглежда! Ама как виждаш нещо в тая тъмница? :-D С група ли го свириш това бтв? иии защо липсва най-яката част от песента Цитирай
Jordan_J Отговорено Февруари 10, 2009 Автор Отговорено Февруари 10, 2009 ^Ами то там е работата, че нищо не се вижда Иначе не е с банда ами с един скалъпен бекинг-трак ... Цитирай
Heartman Отговорено Февруари 10, 2009 Отговорено Февруари 10, 2009 Я някой се е правил на Вай! Супер готино си е ,ама е наистина прекалено тъмно! Цитирай
RockoBG Отговорено Февруари 10, 2009 Отговорено Февруари 10, 2009 А ве идеално е светнато за целта... Но!!! Бат' Данчо извинявай ама не седи добре... На Бат' Руцо лазерите са по-ОК. Поне не прилича на Джони Деп (Едуард) Ножицата... Чисто визуално не се получава твърде. Може би трябва да си преебеш техниката (която ме кефи) за сметка на пръсторазвяване и супер неергономична копан ако искаш да е пиниз.... Но!!! Това е мое мнение Цитирай
Jordan_J Отговорено Февруари 11, 2009 Автор Отговорено Февруари 11, 2009 (Редактирано) ... Може би трябва да си преебеш техниката (която ме кефи) за сметка на пръсторазвяване ... Това ме накефи Ами няма как, ман, едното за сметка на другото Но както споменах, с тея кабелаци е НЕВЕРОЯТНО трудно да се свири ... Много по-неудобно отколкото очаквах! Който не вярва - да си стегне пръстите с велкро, да им върже едни кабелаци дето опъват в обратна посока ... и да гледа собствения си сеир Да не говорим, че в непрогледния мрак изобщо си е магия да уцелиш вярната позизия Но ... гъзарията топлела ... ама не много Поздрави! Редактирано Февруари 11, 2009 от visiondann Цитирай
musicman Отговорено Февруари 12, 2009 Отговорено Февруари 12, 2009 Аз съм впечатлен повече от саунда Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Февруари 13, 2009 Отговорено Февруари 13, 2009 Саунда е супер :cheers2: Цитирай
Recommended Posts