Jump to content
Българският форум за музиканти

Между 2 китарки


Zball

Recommended Posts

Здраваите.Мисля да сменям Squera с нова китара и се спрях на тези 2 те.Цените са еднакви но дървата са различни.Може ли да ми кажете коя от 2 те е по подходяща да grindcore,Death Metal,Black Metal.(брутален)

 

BC RICH WARBEAST STANDARD-BC Rich Warbeast Standard E-Guitar, Mahogany Body, Bolt onMahogany, Rosewood Fretboard, 24 Jumbo Frets, 2 Rockfield Mafia Humbucker Pickups, Floyd Rose licensed Tremolo, Color Onyx (black)

 

BC RICH KERRY KING WARTRIBE-BC Rich Kerry King Wartribe, Warlock Style, Basswood Body, Bolt on, Rosewood Fretboard, 24 Jumbo Frets, 2 BC Rich BDSM Humbucker Pickup, Kahler Tremolo, Color Onyx with Red Fire Graphic

 

ппс-При стандарта не ме кефят прекалено големите точки за обозначене 3,5,7,12 а пък при керри то има само на 12 то :greenangel:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

еми аз съм за махагона - да знаеш че точките не свирят...не си заслужава заради едни точки да получиш crappy tone...другото нещо е тремолото - прочети ревюта в нет-а кое е по-добро от двете и граби :greenangel:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам 2 Warlock-a единия c basswood, а другия с mahogany тяло. И двата са с B.D.S.M. pick-ups. Махагоновата има повече състейн при все че е с флойд роуз, но и другата никак не мога да кажа че не звучи брутално. Пускал съм семпли из форума с нея(B.C.Rich Kerry King Wartribe Signature Special), c N.J. все още не съм записвал нищо, но сега тази тема ми дава идеята да ги пробвам двете на еднакви амп настройки коя как се представя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След като чух китарите от темата , аз бих взел първата , щото има повече състейн...

Редактирано от CursedSoul
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обърни внимание и на тремоло системите. Не е изключено калерът да се държи по-добре от флойд роуз лицензд, освен това калер може и да се застопорява ако не искаш да го ползваш по предназначение, а това ти дава предимство ако искаш да сменяш строевете. Ако пък по принцип не би ги използвал много то тогава и флойд роуз ще ти върши работа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След като чух китарите от темата , аз бих взел първата , щото има повече състейн...

 

Само да отбележа,че китарите от пробите са сходни,а не същите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди време колегата Тони направи една темичка , която е пинната и тя се отнася за тези прословути дилеми . :thumbs_up:

Редактирано от stratevcaster2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз гласувам за махагона звучи много по плътно и масивно а и както казва колегата по-горе "точките не свирят". Избери си китара която да ти харесва как звучи и да ти е удобна пък на последно място гледай как изглежда :thumbs_up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Махагона наистина звучи по плътно. Единственото предимство на KK Signature-а е че визията му е доста по-добре. Също така и че е Signature ако се кефиш на KK е добре. Но не мисля че трябва да жертваш звук заради визия. Също така не мисля че калера е по добре от флойд.

Не съм много запознат с флойда и с калера но от тези видеа http://www.youtube.com/watch?v=Jy1eiMZ5nUk...&playnext=1 си личи разликата. Ти си преценяваш. Всъщност там се говори за оргинално калер тремоло и шалер флойд но предполагам в по-ниския ценови клас нещата стоят по същия начин.

 

Предимствата на сигничъра, според мен, са визия и това че е сигничър.

Предимствата на стандарта, според мен, са махагона и тремолото.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.