Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

Браво, супер е станало ;) , много здрава техника :D

@ Роко и Ангелина

Цигулката ми страда от две години от липса на РЕ струна. А и не обичам да свиря на това устройство особено много :D

Редактирано от kolio_k
Отговорено
@ Роко и Ангелина

Цигулката ми страда от две години от липса на РЕ струна. А и не обичам да свиря на това устройство особено много :D

Ми до нас има едни приятели, които стопанисват малък зоопарк и конна база. Ако искаш, мога да ти отскубна два косъма от конска опашка (един резервен!), да си наставиш "устройството". Лък имаш ли или и той е артисал някъде? ;)

Аз не знам, ама колкото пъти я споменеш таа цигулка (барабар с нейния мухлясал калъф и съпътстващата я диплома), все в нея ми се "забожда окото". Слабост пуста! :girl_witch:

Отговорено

Не си само ти с тази слабост :D , най -милата вчера ме кандърдисваше да ми купи едни струни. Ще взема да се навия. Иначе лък си имам ;)

Съжалявам за :girl_witch:

Отговорено
Подрънчах си и аз малко и ей го на <<Цък>>

:rolleyes::):singer:

Не сига че имаш страхотна техника на свирене, ами имам чувството, че си с неизчерпаем ресурс от добре звучащи идеи :D

Мога само да се надявам, да достигна такова ниво, някой ден. :girl_witch:

Само ми прави впечатление, че стилово малко се променя трака след твоето соло. Може и да е търсен ефект де:) То и някой други изпълнения имаше , пък с блусарски подход. Не че знам как точно се свири върху фънк тема, но за разлика от клавирните, повечето китарни партии, ми се сториха като присадени .

Само да не се обиди някой... споделям впечатления само ;)

Отговорено
Не че знам как точно се свири върху фънк тема, но за разлика от клавирните, повечето китарни партии, ми се сториха като присадени .

Кой и защо трябва да се сърди на фактите. Както казах, за да се свири нещо требе да се познава. Аз лично знам само едно фънки блус парче и т'ва ми е цялото наблюдения в/у жанра.

Не знам що басистите се покатават. Тях уж по ги друса слап, млап (като наблегнем на млапа).

Иначе мен ме кефи как се криви една и съща тема според чувека. С главно У на син фон.

Отговорено
Много готин джем се е заформил, БРАВО! ;):Piano:

Подрънчах си и аз малко и ей го на <<Цък>>

Леле разкошотия!!! <_< И намен ми се дрънчи ама чак толкова здраво ни моа :)

Отговорено

Е то това му е готино на фънкчето - че може да се солира отгоре почти във всякакъв стил :) Ако беше подложка в друг стил, щеше да е малко по-неблагодатно за издевателства в солирането и в стила на солото :) Не знам защо с кухата си глава не съм влизал досега по-често в тоя раздел... То се оказва много яко да слушаш различни интерпретации на хората върху едно и също парче :)

Отговорено

На мен китарните сола не ми стоят като "присадени" в тоя стил (zwero е направил много смислено участие... :D )

... И на мен ми се дрънчи, ама чак толкова здраво ни моа :)

Адьи, адьи, ньи съ пресуквай, а фани гитарката или чуй началото на солцето на Killerbee, да се окуражиш и вдъхновиш до необходимата степен, че нещо си "пас" напоследък. :yes:

kolio_k, много здравичко като свирня твоето, нема компромис! А иначе видеото е велико! Спомням си, че като се регистрирах във форума, се въртеше смаш-сериала "Крава свири рок", но тук визията ти е още по-съвършена! :)

Delyan-е, в това, дето си го боднал тука, има материал за десетина парчета! :) Много интересни неща се случват вътре, мммда. :bravo::bravo: (Кат' се изчерпа моят ресурс, ш'крада колкот си искам, :D ма така че да не разбереш...)

Отговорено

^ Мерси, радвам се, че ти изглежда смислено моето участие. :unsure:

Така като гледам почти всеки си има своето извинение, та реших и аз да си направя своето.

При първото участие в началото, 3-та струна се разстрои. Спрях и продължих да записвам, но и аз не знам защо го оставих, трябваше да го изсвиря наново.

Изгледах цялото видео на Кольо днес, понеже имах проблем с плеърчето в сайта и не можах да го изгледам до край.Направо ме разби с това свирене и визия...(вече те имам и на компа).

Отговорено

Здравейте

Всички размазвате ,страхотни сте !!!

Предлагам на вашето внимание един неритмичен ,на повечето места фалшив опит,записан на един дъх

-публична излагация-

Отговорено (Редактирано)

Добрютрю банда!!! Бат Кольо пак разбуни духовете! Само така! Нямах търпение и аз да се включа. Пуста му работа макар, още не съм се събудил, ама ей на и включване от мен ЦЪК

Редактирано от mengel
Отговорено
Добрютрю банда!!! Бат Кольо пак разбуни духовете! Само така! Нямах търпение и аз да се включа. Пуста му работа макар, още не съм се събудил, ама ей на и включване от мен ЦЪК

Леле Ачка покъртително направо!!!Скъсал си синджира :rolleyes::) тъкмо мислех да се включа и за втори път си мисля че няма смисъл.....или мпък има нинам :oops:

Отговорено

Радвам се, че ви е допаднало. :)

Пак супер включвания, особено с темата от Child In Time :punk_guitar:

ultramega, благодаря ти за хубавите думи. Прав си , че стилово се попроменя малко ... но най-вече така си влече.

Heartman, разбира се, че има смисъл.