hristo9611 Публикувано Февруари 2, 2009 Публикувано Февруари 2, 2009 (Редактирано) Добър ден на всички аз съм христо и искам да ви питам ако имате някакви школи за барабани или ксилофо по възможност на българси и на всичкото отгоре да са електтронни мможе ли да ги пратите на мейл hristo.montana@abv.bg моля ви. Пък и аз мога да пратя нещичко И още нещо ако някой се интресува имам около 700 страници страници с ноти на Бетовен , Шопен , Менделсон и др да пише на меила споменат по горе . Ще го пратя на всеки който иска но би било добре и той да сподели нещо Редактирано Февруари 2, 2009 от Baby Thomas Цитирай
hristo9611 Отговорено Февруари 2, 2009 Автор Отговорено Февруари 2, 2009 И нали си знаете само Цитирай
iffo1024 Отговорено Февруари 2, 2009 Отговорено Февруари 2, 2009 ....., но ти можеш лесно да ги намериш - отиваш на www.amazon.com и търсиш за "drumming books". [MOD EDIT: Следващият път с такива линкове ще се наказваме. Айде мир и любов и успешно барабанене.] Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Февруари 3, 2009 Отговорено Февруари 3, 2009 За електронни знам само западни школи, но на български със сигурност няма електронни със изключение на DVD-то на Поромански за барабани. Иначе бг-школи има в муз.книжарница срещу народния театър. Това което аз знам са: Метроритмичен буквар за малък барабан-Д.Палиев Систематичен курс за малък барабан-Д.Палиев Систематичен курс за комплект барабани-Д.Палиев Школа за барабани-Петър Цанков хъм... за ксилофон също има Букварче за ксилофон-М.Палиева Тва като инфо. ....... Цитирай
hristo9611 Отговорено Февруари 3, 2009 Автор Отговорено Февруари 3, 2009 Благодаря......... някой интересува ли се от ноти на бетовен шопен и др Цитирай
hristo9611 Отговорено Февруари 3, 2009 Автор Отговорено Февруари 3, 2009 DVD-то на Поромански за барабани мога ли да го гледам или дръпна някакси. Цитирай
strais Отговорено Февруари 4, 2009 Отговорено Февруари 4, 2009 DVD-то на Поромански за барабани мога ли да го гледам или дръпна някакси. Аз лично ще си го КУПЯ двд-то.. дори и с липса на финанси, ще събирам колкото трябва, но смятам да уважя труда им/МУ/.. Присъствах на дръм-клиника в моя град и бях наистина много въодушевен и имаше достатъчно информация, която с въпросите си/ни/ получихме.. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Февруари 5, 2009 Отговорено Февруари 5, 2009 В нашийо шоп вече колко месеца не искат да го докарат... Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Февруари 11, 2009 Отговорено Февруари 11, 2009 ето тук пише за DVD-то http://www.muzikant.org/index.php?option=c...0&Itemid=29 Цитирай
hristo9611 Отговорено Февруари 13, 2009 Автор Отговорено Февруари 13, 2009 (Редактирано) благодаря даже много ви благодаря за помоща и отделеното време Редактирано Февруари 13, 2009 от hristo9611 Цитирай
hristo9611 Отговорено Юни 5, 2009 Автор Отговорено Юни 5, 2009 някой от вас мойе лида ми сканира "Пиеси за малък барабан със съпровод за пиано"-Добри Палиев Цитирай
Recommended Posts