Jump to content
Българският форум за музиканти

hristo9611

новаци
  • Мнения

    26
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от hristo9611

  1. ------------------- //www.userbars.be][/url]
  2. незнам може би щото съм самоук и беден студент(ученик)незнам разликата между китара от 10 или от 1000 (може би как изглежда).
  3. Много се дразним като някой се изразява така .Мята китара е от 10 лева от битака па не е некъв буклук.Обикновенно представлява дърво с адаптери и струни и прагчета и др.Така че пич взимай там нещо ,според мен нема значение 10 или 1000
  4. някой от вас мойе лида ми сканира "Пиеси за малък барабан със съпровод за пиано"-Добри Палиев
  5. Незнам дали се продават в БГ, ама искам да те питам за кво тие тва
  6. hristo9611

    Слайд китара

    Здравейте, аз съм Христо, вчера гледах един концерт на Васко кръпката и много ми хареса уникалният звук на слайд китарата. Въпросът ми е дали трябва да се взима друга китара за свирене със слайд. А другият е дали има някаква специална настройка.
  7. БЛАГОДАРЯ,Благодаря,6лакодаря
  8. Абе то тоя тоя форум не е ли за питане щото ако всеки гледаше в гугъл то немаше да го има . Благодаря на тези който дадоха разни материали(на всички).
  9. Здравейте, аз съм христо (барабанист но свиря и китара).Идеята ми е всеки, който има схема за китарен ефект да поства тука и така. Лично на мен ми трябва дисторшън стил металика.
  10. Здравейте Аз съм Христо ,разполагам със сет : 2тома фус барабанче каса раит и......ооо тва Искам да питам тези, който имат смелоста да свирят металика дали имат нотите за златаната балада NOTHING ELSE MATTERS. И ако може някакви съвети все пак съм начинаещ.
  11. е тва е истинско момиче.

  12. Извянявай те разбрах те погрешно.А колкото то звука и вида нищо особенно.По кусно ще се опитам да го запиша тук.Пак се извянявам .
  13. МНОГО СМЕШНО все пак някой нямат толкава големи финансови възможности.А И ВСЕ ПАК ОЩЕ СЪМ ЛЮБИТЕЛ Истинското съвършенство на човека се крие не в това, което има, а в това, което е. Оскар Уайлд
  14. ЗДРАВЕЙТЕ Искам да споделя нещо с вас.Трябваше ми cowbell , но в монтана никой не продава това чудо, а не ми се ходеше до столицата.Предприех крайната мярка "самоделие" . От 500мл шише от кетчуппп махнах горната капачка,после след звукови проби по станите на шишето пробих 3мм дупки- звукът беше по- хубав. Закрепих кетчупбела до соло барабана и . Не е като cow bel ама измислих нова перкусия
  15. Ти добре ги имаш ама прати ги на човека щом ги иска. Ако се уважажаме и работим заендо макар и от разстояние един ден .................ооо.........................................оооо......
  16. Първо да кажа здравейте барабанисти, тупанжий и др. Извинете за въпроса но съм начинаещ в средите на перкусионите инструменти. Искам да питам дали може по някакъв начин да си направя тарабука сет от 2-3-4 и ако може то как ще се нотира това чудо.
  17. Да бъдеш добър човек и добър музикант.
  18. Жоро а може по някакъв начин да я сменя сам, разбираш да не ходя чак до софия.
  19. Това не знам защото съм от монтана, но и аз имам същия проблем.И в монтана никой няма да се хване с това и за това мисля да го направа сам ама проблема е че не знам как става ако някой знае да помогне.
  20. благодаря даже много ви благодаря за помоща и отделеното време
  21. аз лично имам един том и нямам нужда от втори то си е до препочитания.Всеки има различни представи за звук.
  22. DVD-то на Поромански за барабани мога ли да го гледам или дръпна някакси.
  23. Благодаря......... някой интересува ли се от ноти на бетовен шопен и др
  24. Добър ден на всички аз съм христо и искам да ви питам ако имате някакви школи за барабани или ксилофо по възможност на българси и на всичкото отгоре да са електтронни мможе ли да ги пратите на мейл hristo.montana@abv.bg моля ви. Пък и аз мога да пратя нещичко И още нещо ако някой се интресува имам около 700 страници страници с ноти на Бетовен , Шопен , Менделсон и др да пише на меила споменат по горе . Ще го пратя на всеки който иска но би било добре и той да сподели нещо
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.