ataligom Отговорено Май 10, 2009 Отговорено Май 10, 2009 (Редактирано) моля, ако някой може да ми даде нотите на тази песен да го направи. Благодаря Ви предварително. Ще ви чакам на скайпа си който е ataligom Редактирано Май 10, 2009 от ataligom Цитирай
Otyme Отговорено Май 26, 2009 Отговорено Май 26, 2009 Хора,тука нищо не намерих от сорта на поп-фолк или народна ако можете да ми предоставите такива ноти мн ще съм благодарен за цигулка Цитирай
sasoh Отговорено Май 26, 2009 Отговорено Май 26, 2009 Защото са световни, не български. За поп-фолк едва ли ще може да ти помогне някой - там по слух ще трябва да се оправяш Цитирай
peter kostov Отговорено Май 27, 2009 Автор Отговорено Май 27, 2009 Ами-нали за това съм отворил тая тема-който каквото има и знае-ДА ГО СЛАГА ТУК,за да се ползва от ВСИЧКИ,които имат интерес към НОТИ-за всичко! Цитирай
niksana9301 Отговорено Май 31, 2009 Отговорено Май 31, 2009 И аз много БЛАГОДАРЯ !!! да си жив и здрав човече Цитирай
peter kostov Отговорено Май 31, 2009 Автор Отговорено Май 31, 2009 ЕЕЕЕЕЕЕ,най-после някой да каже нещо добро за мен и за темата..................... И благодарността е по -ценна след като е и от колега БАРАБАНИСТ............ Цитирай
TeodosiuS Отговорено Юни 18, 2009 Отговорено Юни 18, 2009 Не ползвате ли http://www.ultimate-guitar.com/ Често в табулатурите са описани и частите за пиано и бас китара. Има един сайт mysongbook.com - преди от там теглех, но от години наложиха авторски права и не е безплатно вече. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 18, 2009 Отговорено Юни 18, 2009 След това братушките направиха един 99%-ов негов клонинг, но и там се запече работата и спря... Не че в .ПДФ нотите няма грешки, но в ТАВ-овете по тия сайтчета са МНОГО повече! Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Юни 18, 2009 Отговорено Юни 18, 2009 (Редактирано) Аз тия сайтове по - скоро ги ползвам да видя акордите на някоя песен, ако ме кефи, и искам да я науча да я свиря и пея едновременно (демек само ритъм на акустична). По - често просто слушам и вадя, но ако се затрудня ги ползвам Иначе, освен че има МНОГО грешки, това за мен изобщо не е и таб, защото не е дадена никаква ритмика. Читави табове има на Гитар Про, там вече си е по - добре. пп Горното е лично мнение, не споря с никой и не задължавам никой да се съобразява с него! ппп А между другото, имам ЦЕЛИЯТ mysongbook свален - 23,000 таба, ако на някой му трябва нещо, да пише ЛС, ще се разровя и ще му пратя каквото имам. Поздрави! Редактирано Юни 18, 2009 от Vasil Pavlov Цитирай
Recommended Posts