Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 58
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Отговорено (Редактирано)

моля, ако някой може да ми даде нотите на тази песен да го направи. Благодаря Ви предварително. Ще ви чакам на скайпа си който е ataligom Редактирано от ataligom
  • 2 weeks later...
Отговорено

Хора,тука нищо не намерих от сорта на поп-фолк :rockon: или народна ако можете да ми предоставите такива ноти мн ще съм благодарен ;):D за цигулка :slap:

Отговорено

Защото са световни, не български. За поп-фолк едва ли ще може да ти помогне някой - там по слух ще трябва да се оправяш :rockon:

Отговорено

Ами-нали за това съм отворил тая тема-който каквото има и знае-ДА ГО СЛАГА ТУК,за да се ползва от ВСИЧКИ,които имат интерес към НОТИ-за всичко!

Отговорено

ЕЕЕЕЕЕЕ,най-после някой да каже нещо добро за мен и за темата.....................

И благодарността е по -ценна след като е и от колега БАРАБАНИСТ............

• 2 weeks later...
Отговорено

Не ползвате ли http://www.ultimate-guitar.com/

Често в табулатурите са описани и частите за пиано и бас китара.

Има един сайт mysongbook.com - преди от там теглех, но от години наложиха авторски права и не е безплатно вече. :):yahoo:

Отговорено

След това братушките направиха един 99%-ов негов клонинг, но и там се запече работата и спря... :)

Не че в .ПДФ нотите няма грешки, но в ТАВ-овете по тия сайтчета са МНОГО повече!

Отговорено (Редактирано)

Аз тия сайтове по - скоро ги ползвам да видя акордите на някоя песен, ако ме кефи, и искам да я науча да я свиря и пея едновременно (демек само ритъм на акустична). По - често просто слушам и вадя, но ако се затрудня ги ползвам :)

Иначе, освен че има МНОГО грешки, това за мен изобщо не е и таб, защото не е дадена никаква ритмика. Читави табове има на Гитар Про, там вече си е по - добре.

пп Горното е лично мнение, не споря с никой и не задължавам никой да се съобразява с него!

ппп А между другото, имам ЦЕЛИЯТ mysongbook свален - 23,000 таба, ако на някой му трябва нещо, да пише ЛС, ще се разровя и ще му пратя каквото имам.

Поздрави!

Редактирано от Vasil Pavlov