Baby Thomas Публикувано Януари 28, 2009 Публикувано Януари 28, 2009 Тия дни се заиграх малко с един елементарни схеми и си направих "алл-транзистор" глава, като за корпус ползвах частите от един вехт руски ел. конструктор за сглобяване на портативен радио приемник. Машинката има китарен вход с регулатор на нивото (може да се ползва и само волюма на китарата), вградено 2" спийкърче, изход към китарен кабинет, като може да захранва дори 4х12". На високи нива се появява готино драйвче, на по-ниски си е клийн. Храни се от 9 волта батерия, ще има възможност и за външен адаптер. Резултатът можете да видите по-долу: П.П. Още не съм боцнал изхода за кабинет и захранването с адаптер, че снощи по нощите го правих и не намерих достатъчно чарколяк. Тия дни ще ги сложа и тях, ще закрепя платката и ще го довърша! Цитирай
bir4o Отговорено Януари 28, 2009 Отговорено Януари 28, 2009 Да не испитваш носталгия по Смокейчето ? Цитирай
bratmito Отговорено Януари 28, 2009 Отговорено Януари 28, 2009 Ще чакаме семпли. Иначе външния вид рулз! Цитирай
SomeoneElse Отговорено Януари 28, 2009 Отговорено Януари 28, 2009 Хаха! Евала, Цецо, фен съм! Остави изхода за отделен кабинет и адаптер, искаме семпли! Цитирай
RichieSambora Отговорено Януари 28, 2009 Отговорено Януари 28, 2009 Хаха! Евала, Цецо, фен съм! Остави изхода за отделен кабинет и адаптер, искаме семпли! Да, да семпли задължително чакаме! Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 28, 2009 Отговорено Януари 28, 2009 Имам една идея: Накарай го да му светне скалата в синьо когато работи Иначе евала! Чакаме скоро и един леко позабравен проект да излезне на яве Цитирай
Baby Thomas Отговорено Февруари 1, 2009 Автор Отговорено Февруари 1, 2009 Днес ъпдейтнах малко с изход за кабинет и подобрен уайъринг, както и ново място за батерията да не хлопа. Освен това застопорих платката с две метални раменца от едната страна и силикон от другата - вече е бетон! П.П. Засега нямам букса за 9в. адаптер, евентуално по-късно ще сложа... Цитирай
nip Отговорено Февруари 2, 2009 Отговорено Февруари 2, 2009 Пазиш се ти със семплите... за да има и от 12'' говорител покрай 2'' капсулче Цитирай
Dawnfall Отговорено Февруари 2, 2009 Отговорено Февруари 2, 2009 Здрасти, имам една може би глупава молба към теб - можеш ли да пуснеш схема (ако имаш такава)? Наскоро ми станаха интересни такива неща и съм малко неопитен, та затова искам схема за такова просто (на пръв поглед) устройство. Ще ти бъда много благодарен! Цитирай
vlex Отговорено Февруари 2, 2009 Отговорено Февруари 2, 2009 tonepad.com <- ето ти лесни схеми. Дерзай... Поздрави, Влад Цитирай
Baby Thomas Отговорено Февруари 3, 2009 Автор Отговорено Февруари 3, 2009 ...можеш ли да пуснеш схема... Схемата е от .PDF-а на LM386 - дясната, с усилване = 200. Други подобни схеми имаш пуснати и тук в една тема за малките АМР-чета. Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Февруари 4, 2009 Отговорено Февруари 4, 2009 Изглежда много много готино! Евала! Направо съм надъхан да преобразя един радиоапарат "Сокол" ! Цитирай
Dawnfall Отговорено Март 22, 2009 Отговорено Март 22, 2009 (Редактирано) Ето го и моето Изчадие: Много благодарности на BabyThomas, който отдели време да ми обясни малко неща на лични съобщения Редактирано Март 22, 2009 от Dawnfall Цитирай
DYLGIQ Отговорено Март 25, 2009 Отговорено Март 25, 2009 Айде и аз Петко с мъжете. http://www.4shared.com/file/95043963/3b3a7264/011260883.html - пробата, и http://www.4shared.com/file/95043957/177ae5be/011260881.html - звяра. Американски класики...Canned heat, такова. И свири, да му се ненадяваш... Цитирай
Recommended Posts