kolio_k Публикувано Януари 26, 2009 Публикувано Януари 26, 2009 Като си бях в къщи, открих между старите касети този документ и реших да го споделя с вас . Няма да назовавам другите участници (още 5 ), защото не знам дали са съгласни, а и някои не съм виждал от 15тина години, но иначе по голямата част от парчетата са мои http://www.esnips.com/doc/0003429f-e5d0-47...ne-pomnia-imeto http://www.esnips.com/doc/8da7c1b9-a27d-46...0aa1071/iliusii Записите са уникално качествени и за осъществяването им е използван следния гиър (по спомени) 2 китари Кремона Отварячка, Бас Кремона Отварячка, два дисторшъна Милин камък ,пулт Вермона, (още не подозирах за съществуването на устройство наречено кубе), синтезатор Вермона ,барабани -странни, непознати, няколко микрофона Веф, Унитра и тн., както и един професионален АКГ за вокала, двукасетъчен касетофон Панасоник и гордостта на продукцията Ехо ЛЕЛЪ. Приятно слушане п.п.Групата се казваше Екзитус и съществува от 1990 до 1991ва с два концерта актив и този мил запис Цитирай
fLiSk Отговорено Януари 26, 2009 Отговорено Януари 26, 2009 Лееелееее Той звука лош ама свиренето, свиренето ! Явно винаги ти се е отдавало. Цитирай
zanev 70 Отговорено Януари 27, 2009 Отговорено Януари 27, 2009 ... хеви метъл :) .... о йееее ..... или както след време ще казват имайки предвид Кольо - и най добрия джаз китарист е бил някога метъл .... в Пловдив ..... а дистъра Милин камък ще е колекционерско бижу ........ браво приятелю .... а и инициативата е похвална - да се качват стари неща без много притеснение .. супер ... ..... жив и здрав бъди .Цеко Цитирай
RockoBG Отговорено Януари 28, 2009 Отговорено Януари 28, 2009 "Започна ужасна и яростна сеч" Култово. Ех години, романтика истинска... Цитирай
kolio_k Отговорено Януари 29, 2009 Автор Отговорено Януари 29, 2009 Да, лафа още го изплзваме с разни хавери Благодаря на всички чули и коментирали за куража и търпението Цитирай
prayer4eto Отговорено Януари 29, 2009 Отговорено Януари 29, 2009 ^ Кураж и търпение ? Нито е толкова зле откъм звук, нито откъм инструментално-вокални способности. Звучите си точно като група от онова време. for sharing this with us Цитирай
Demon_A_Go-Go Отговорено Януари 29, 2009 Отговорено Януари 29, 2009 sorry ,Kolio_K може ли да ги качиш нещата в гмаил или някъде другаде ,нямам търпение да ги чуя ,а този еснипс е аадски бавен . п.с Твоя ли е тази песен "Сърцето ми от камък е " ? Цитирай
sa6tiat Отговорено Януари 29, 2009 Отговорено Януари 29, 2009 Да бе, кво й има на музиката? Де да можехме повечето тук да свирим така, наистина щеше да е оправдано присъствието ни във форума. Да, Кара, пускай повечко твои неща без значение кога и защо са ти се случвали. Цитирай
kolio_k Отговорено Февруари 8, 2009 Автор Отговорено Февруари 8, 2009 А, тази тема я бях забравил. Благодаря ви за отзивите ( а и за слушането ) @Demon_A_Go-Go Някъде ги забутах, ама при мен Еснипса си бачка супер, много по добре от Путфайла примерно. Пробвай пак, може да е било временно п.п. Ако изнамеря още нещо архивно ще го пусна Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 9, 2009 Отговорено Февруари 9, 2009 Като за домашен запис от тогава е 6. Смешно ми е, че дори с толкова стара и недобра техника, когато музикантите имат уше, звука пак е сравнително балансиран и в общи линии напълно годен за случане, макар и очевидно гаражен. Много съфорумци не могат да мечтаят за такъв звук със воята не чак толкова евтина и стара техника. ПС: спомних си акустичния звук на старите кремонки от "илюзии" - макар и доста кашонест, далеч не толкова неприятен и натрапчив звук, колкото новите евтини китари. Явно чам все пак звучи малко по-добре от шперплат . Цитирай
Recommended Posts