Rammkopf Публикувано Януари 23, 2009 Публикувано Януари 23, 2009 Между другото, Хуй е традиционно кЕтайско име. Та, ако ви се ще да видите къде и как е бил произведен вашият евтин Squier/Gibson/Schecter/Ibanez/BC Rich и т.н. - . На момченцата, дет' са правили клипчето, не им липсва ирония към китайското производство. Цитирай
npokonu Отговорено Януари 23, 2009 Отговорено Януари 23, 2009 Гледай колко старателно бачкат пичовете Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 23, 2009 Отговорено Януари 23, 2009 Няма лошо. И тези дето не са в Китай и те така се правят. Ако си мислиш, че има разлика... 90те минаха отдавна... Цитирай
LOE Отговорено Януари 23, 2009 Отговорено Януари 23, 2009 и кво се оказа - хубавите гибсъни ги правят на машини, а ефтините китайски китари са ръчна изработка Цитирай
LOE Отговорено Януари 23, 2009 Отговорено Януари 23, 2009 Между другото, Хуй е традиционно кЕтайско име. Та, ако ви се ще да видите къде и как е бил произведен вашият евтин Squier/Gibson/Schecter/Ibanez/BC Rich и т.н. - . На момченцата, дет' са правили клипчето, не им липсва ирония към китайското производство. според мен не е ирония хората си работиха добре, със сигурност по добре отколкото един българин би работил за парите които се взимат там Цитирай
niki123bg Отговорено Януари 23, 2009 Отговорено Януари 23, 2009 Гледах и втората част на клипчето по бързата процедура и това май е фабрика за копия, не произвеждат оригиналните. Човек можело да си поръча какъвто си иска тип китара, с каквито си иска адаптери и от каквото си иска дърво. Дава и един сайт за контакти, който редиректва към магазин в U.K. който продава китари в "Ibanez Style" за по 159 паунда. "Telecaster Style" (тея изглеждат по-автентично от уж ибанеците) ги дават по 100 паунда парчето и т.н. Цитирай
BlindVictim Отговорено Януари 23, 2009 Отговорено Януари 23, 2009 Родният дом на моето LTD басче. Цитирай
RZArector Отговорено Януари 23, 2009 Отговорено Януари 23, 2009 ми аз попрегледах този клип заедно с още няколко подобни и не намиртам особена разлика между начина на производство на Скуиъри, Гибсъни или Фендери (само дето в завода на Гибсън им е нещо по-весело ) Цитирай
interman Отговорено Януари 23, 2009 Отговорено Януари 23, 2009 Не виждам нещо нередно да правят, нищо че е в Китай. Съвсем нормално си работеха и китарите са по-евтини, щото им плащат по-малко на пичовете. Цитирай
Yves Отговорено Януари 24, 2009 Отговорено Януари 24, 2009 Не знам защо повечето хора като чуят Китай и се сещат за нещо лошо....да, правят се боклуци, но къде не се правят? А в същото време те са толкова преуспяваща страна и такава мощна икономика...сигурно има причина Азиатците са перфектните работници във всяко отношение. А пределно е ясно, че при производство стават дефекти...дали в САЩ или в Китай за повече абсолютно никой не може да твърди със сигурност. Друг е въпроса контрола на качеството, което вече е проблем на производителя. Имаше едни клипчета в ютюб на един човек, който сравняваше един Рич с не знам си какво производство и един американски Гибсън. И много пъти в клипчетата си той казва в прав текст, че качеството на една китара не е винаги пропорционално на популярността на производителя, нито на славата, която се носи на страната, в която е сглобена. Цитирай
docc Отговорено Януари 24, 2009 Отговорено Януари 24, 2009 .... и китарите са по-евтини, щото им плащат по-малко на пичовете. А защо не продават китарите по-скъпо и така, да започнат да плащат повече на пичовете?! Цитирай
fLiSk Отговорено Януари 24, 2009 Отговорено Януари 24, 2009 Много малък пазар остава. Индустрията прави 80% от печалбите си от голямото количество продадени евтини инструменти отколкото от надценката на скъпите. Освен това напоследък китайските китари си влизат и в по-горни класове (не най-висок, но среден и висок има). Пък и няколко фирми от по-известните си имат custom shops в Китай. Цитирай
docc Отговорено Януари 24, 2009 Отговорено Януари 24, 2009 Не знам защо повечето хора като чуят Китай и се сещат за нещо лошо.......сигурно има причина .... А пределно е ясно, че при производство стават дефекти...дали в САЩ или в Китай за повече абсолютно никой не може да твърди със сигурност..... ...Имаше едни клипчета в ютюб на един човек, който сравняваше един Рич с не знам си какво производство и един американски Гибсън. И много пъти в клипчетата си той казва в прав текст, че качеството на една китара не е винаги пропорционално на популярността на производителя, нито на славата, която се носи на страната, в която е сглобена.... - Той отговорът бил във въпроса. - Пазарът може, а и абсолютно твърди със сигурност! - Едно време (като нямаше ютюб) един човек (професионален шофьор - таксиджия) много пъти твърдеше в прав текст (подкрепен обилно с цветистости), че 'Волга' е далеч по добър автомобил от 'Mercedes'. ..... ама сигурно е бил прав, след като в БГ се караха много повече Волги отколкото Мерцедеси! Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 24, 2009 Отговорено Януари 24, 2009 Aз виждам нещата така... от на бай хуй китарите може да се улучи яка бройка... но... във видеото видях и разни чворове и други неприятни моменти по китарите. Цитирай
Recommended Posts