peshoy2k Публикувано Септември 17, 2005 Публикувано Септември 17, 2005 отварям темата да споделите кои са ви любимите бас семплери и за какъв стил съответно. Мисля че ще стане интересно Цитирай
Black Bird Отговорено Септември 17, 2005 Отговорено Септември 17, 2005 отварям темата да споделите кои са ви любимите бас семплери и за какъв стил съответно. Мисля че ще стане интересно Друже,няма такъв...в смисъл семплите може да са убиец но другото Имах всички...но откак си купих Бас от дърво и метални струни няма по добро А и не е толкова скъпо. Цитирай
adXok Отговорено Септември 17, 2005 Отговорено Септември 17, 2005 Семплер = Reason Стил = Според случая (от лат. ad-hoc, дет му се вика) Ама батко Налбантов е прав с отсъждането си: Имах всички...но откак си купих Бас от дърво и метални струни няма по-добро Цитирай
peshoy2k Отговорено Септември 17, 2005 Автор Отговорено Септември 17, 2005 не само за рок иде реч :read: , за рок ние много добре го знаем това Цитирай
Black Bird Отговорено Септември 18, 2005 Отговорено Септември 18, 2005 не само за рок иде реч :read: , за рок ние много добре го знаем това не си казал! ем тогаз всичко става! Цитирай
ecmjazz Отговорено Септември 19, 2005 Отговорено Септември 19, 2005 (Редактирано) Nalbantov, съгласен съм, че по-хубаво от жив бас нема. Обаче със Spectrasonics Trilogy при подходящо предварително програмиране може да постигнеш доста голям реализъм. Естествено обаче, удоволствието от "свиренето" далеч не е същото. Аз примерно като басист предпочитам да си изсвиря баса, но саундкартата ми е толкова скапана, че не може да го запише добре, така че засега си слагам семпли по парчетата. Скоро ще постна едно с Трилогията, в което съм сложил фретлес със слайдове пък вие ще прецените. Редактирано Септември 19, 2005 от ecmjazz Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 5, 2005 Отговорено Октомври 5, 2005 Trology не е хич, лош. Имам и Broomstick Bass, но малко или много са си ограничени като всеки софт. Все пак са използваеми, не са летви. Цитирай
RockoBG Отговорено Октомври 5, 2005 Отговорено Октомври 5, 2005 С копи/пасте музика не става според мен. Требе да се свири. По много. С дебели струни, високо от грифа на 'чупена китара с чейна на Visiondann Китара (акустична - "Орфей" с адаптер "Калин Орела" и ако може без струни, но може и със струни от корда за ловене на риба, че по-малко възбуждат чувствителни адаптери от тоя тип и НЯМА шум!!) -> и чак като видиш че работата отива на чалъм, да се покажеш пред хората и да речеш: - Еми аз се потрудих, кажете сеа да видим... Аз се кефя само на изсвирена музика. А нещата които правя за вкъщи, ги пускам само на близки хора, да ме пооплюят. А за записи, има хора, знаят повече от мене - при тях. Сиреч - семпли йог! Пак да повторя МОЕ МНЕНИЕ!!! Цитирай
Recommended Posts