Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

На кои български групи сте ходили на концерт за последно?! Целенасочено ли сте били на концерта или случайно сте попаднали в центъра на погото :)

А на кои БГ групи бихте отишли да развеете коси?

Отговорено

Ъъъм, само да кажа, че аз много не слушам метъл (вече, едно време и хеви и дет и общо взето всичко без блека що имаше си го слушах). Последно преди около 2 години в клуб Тангра в Сливен, на Пропаганда и едни младежи подгряващи. Подгряващите ги биваше, но на Пропаганда звукът беше толкова зле направен, че на песен 2 си тръгнах (не казвам, че те са виновни, знам озвучителя в този клуб, така че предполагам откъде дойде цялата работа).

Иначе, ако си бях в България щях да тичам към The Club тази събота да гледам Bastardolomeus и Urban Grey... И двете банди мачкат на запис, а като знам кои свирят там съм сигурен, че и на живо ще махат глави.

Отговорено

Последно бях на Металика,Кис и Роял Хънт.Нито на един не съм бил случайно,може би Кис ама все пак съм искал да ги гледам.Иначе и на други местни без да са известни групите:icon_shithappens:

Отговорено

Последно бях на Odd Crew и ASAP в Тукан-а, мноо лудница, въпреки, че аз на т'ва място му викам "Буркан" - горе-долу така се чува.

За бандите нема кво да кажа и обяснявам, отвинтиха ни главите, сецнахме кръстовете, счупихме очилата на барабаниста (нашия, от публиката; не сме атакували Рони нито Бонзи) и въобще - идеална петъчна вечер.

Ходи ми се... на нещо тежко, май на Collapso, ама те рядко идват в София. За това ще си заместя с Urban Grey и Bastardolomey тия дни :mellow:

Отговорено
Иначе, ако си бях в България щях да тичам към The Club тази събота да гледам Bastardolomeus и Urban Grey... И двете банди мачкат на запис, а като знам кои свирят там съм сигурен, че и на живо ще махат глави.

Истина е, че в The Club, звука си го бива. И за да се получат нещата не е лошо групата да се довери на 100% на озвучителя - БоКата, иначе всеки като се показва колко знаее и какви ефекти кога, как са му звучали.............няма да се получат нещата!

Много малко от БГ групите могат да си позволят лукса, да свирят със собствена техника и озвучител в състава, за да искат да мачкат във всеки клуб, което е жалко, но И в това е чара да си музикант!

Отговорено

Rock star night , мисля че се казваше концерта. Беше в Христо Ботев и имаше страшно много групи , не можах да ги запомня. Една от групите беше Fallen Angels , а Конкурент и Милена бяха на края. Преди тях имаше още 3 групи които свиреха метъл къде по-сполучливе къде не. :greenangel: Но концерта кат цяло беше страхотен , жалко че бяхме толкова малко хора. :)