tony78 Публикувано Януари 17, 2009 Публикувано Януари 17, 2009 Оставил съм си скайпа във форума че имам стилове за Roland и всеки пише дай ми стилове.Никой не пише имаш ли време можеш ли да ми дадеш.Дай да ти дам нещо само искат.А като искаш никой не ти дава особено в моя град Свищов като стане въпрос за даване и всеки бяга. Цитирай
CyberGene Отговорено Януари 17, 2009 Отговорено Януари 17, 2009 Аз се чудя дали изобщо някога е станало успешно двустранно отношение в някоя от всичките теми за стилове? Май предимно хората искат, някой друг им праща с намерение "размяна" и след това първите се покриват. Искам да обсъдим нещата и да ми кажете има ли смисъл изобщо от тема за обмяна или да преустановим практиката и да трия такива тезми без предупреждение? Изглежда в по-голямата си част хората, които търсят и предлагат стилове са кръчмарски музиканти, които си изкарват парите с това и естествено като става дума за пари, нещата често опират до недобросъвестност. Винаги съм смятал, че музикантите са добри хора, но подобни мизерии доста ме разочароват. Трябва да знаете, че макар и да съм изявен анти-чалга фен, винаги съм толерирал свободата на хората да слушат музиката, която харесват, но в случаи като този се убеждавам, че лошите черти на чалга-културата явно успяват да се проявят и при музикантите. Жалко, жалко... Цитирай
nasko_roland Отговорено Януари 18, 2009 Отговорено Януари 18, 2009 Аз се чудя дали изобщо някога е станало успешно двустранно отношение в някоя от всичките теми за стилове? Май предимно хората искат, някой друг им праща с намерение "размяна" и след това първите се покриват. Искам да обсъдим нещата и да ми кажете има ли смисъл изобщо от тема за обмяна или да преустановим практиката и да трия такива тезми без предупреждение? Изглежда в по-голямата си част хората, които търсят и предлагат стилове са кръчмарски музиканти, които си изкарват парите с това и естествено като става дума за пари, нещата често опират до недобросъвестност. Винаги съм смятал, че музикантите са добри хора, но подобни мизерии доста ме разочароват. Трябва да знаете, че макар и да съм изявен анти-чалга фен, винаги съм толерирал свободата на хората да слушат музиката, която харесват, но в случаи като този се убеждавам, че лошите черти на чалга-културата явно успяват да се проявят и при музикантите. Жалко, жалко... Ами защо не направите раздел кадето който иска да качва кйто иска да сваля сетове ритми перформанси и др например като сърбите /справка / yu-midi.com Много ще се радвам ако стане Цитирай
miro2bg Отговорено Януари 18, 2009 Отговорено Януари 18, 2009 Това на сърбите не е част от форум, а отделен сайт. Трябва ли форума да се превърне в bg.midi.com или нещо подобно??? Цитирай
CyberGene Отговорено Януари 18, 2009 Отговорено Януари 18, 2009 На мен ми се върти из главата изцяло да забраня всякакви теми за стилове, но ще видим... Цитирай
tony78 Отговорено Януари 18, 2009 Автор Отговорено Януари 18, 2009 Хубаво е това да могат да се качват някъде файлове и който иска да тегли и да качва. Цитирай
ves_es Отговорено Януари 20, 2009 Отговорено Януари 20, 2009 Не съм съгласен с това , да седнеш пред синтезатора и да прекараш 4-5часа в правене на стилове или бленди или пак някое midi на някоя песен . После като свършиш да те боли главата и да ти е криво и някои от онези алчни господа да ти каже дай някои стил ако ти се намира ??!! ЕЕЕ сори не ми се намират !!! Цитирай
kalinpetkov Отговорено Януари 20, 2009 Отговорено Януари 20, 2009 Аз мисля така. Съгласен съм, че е хубаво човек да разменя стилове. Хубаво е, но обикновено какво става. Не се РАЗМЕНЯТ, а някой бастун, дето баща му е дал 4000 лева за последен модел "свирка" (а той не разбира за какво става дума) седи пред нея и се чуди какво да я прави и си вика "дай да пиша "Търся стилове СПЕШНО"" МОДЕРАТОР: света няма да загуби нищо ако изтривате тези тем веднага. Като видя нещо от сорта "Търся стилове за македонском, граовско..." и др. Ти като не можеш да удариш едно 7/8 къде си тръгнал бе... Да не казвам нещо ама такива стилове ще ги направя за по 5 минути 4 вариации с 2 fill in. Модераторите да ги трият...!!! Цитирай
maestro Отговорено Януари 21, 2009 Отговорено Януари 21, 2009 И аэ се чудя на тия колеги дето само стилове търсят...Всяка свирка на цена от над 300 лефа има достатъчно стилове да излъже и най-капризния олигофрен в кръчмата!..Ако некое парче случайно ме изкефи(което е много рядко)си правя стила сам,за да заприлича.. Тези,които ходят в кръчми да слушат музика от самосвирки не заслужават по-добро качество. Ако случайно на някой му се прислуша нещо истинско отива на клъб за "на живо" или пък примерно- AC/DC имат концерт това лято в Амстердам,там самосвирки НЕМА!!! Цитирай
ves_es Отговорено Януари 21, 2009 Отговорено Януари 21, 2009 Дъли са си прави онези колеги които искат пари за информацията пример : бленди ,стилове, Midi и семпли ??? на мен са ми искали за 2 сета на корг pa 800 200 лв !!! При тая криза как се вадят 200 лв в кръчмата ??!! Цитирай
richi Отговорено Януари 21, 2009 Отговорено Януари 21, 2009 Аз давам стилове. Щом на мен са дали защо не. Особено в сръбските сайтове е пълно със свободно предлагани стилове. Основните стилове не са тайна за никого. Друг е въпроса с какво качество са и как пасват на свирките. Тук вече всеки сам се спасява или си плаща. Например аз използвам стиловете най-много за по-лесна направа на миди файлове. От един ще взема една вариация от друг друга и така ще си сглобя файла. Цитирай
Recommended Posts