Black Bird Публикувано Януари 16, 2009 Share Публикувано Януари 16, 2009 http://www.mesaboogie.com/Product_Info/Mar...ark5/mark5.html Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krasen Отговорено Януари 16, 2009 Share Отговорено Януари 16, 2009 Простете невежеството ми, ама охлаждащ вентилатор? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vynyl Sky Отговорено Януари 16, 2009 Share Отговорено Януари 16, 2009 (Редактирано) Със сигурност качеството ще е високо, а идеята да се събере цялата МАРК история в едно е чудесна. Това обаче, са недостатъчни аргументи за мен, за да оправдаят предполагам супер надутата му цена. Дори и средна цена не би ме мотивирала да го купя. Традиционалист съм и не обичам нещата с 1001 копчета, при които се чудиш откъде да започнеш и така и до никъде не стигаш. Амп за маниаци и колекционери, но не и за хора на сцена. Убеден съм, че никой про няма да тръгне да си продава стария МАРК, за да си вземе този. Иначе, благодаря ти за линка! От доста време се шуми около МАРК 5 и вече е факт. Редактирано Януари 16, 2009 от Vynyl Sky Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Януари 16, 2009 Share Отговорено Януари 16, 2009 Всеки, както му е удобно. Mark IV има горе долу същото количество копчалък и не е особено труден за управление. Ако звукът си заслужава - това няма да попречи на ползвателите, вкл. и за сцена. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
preIbanez Отговорено Януари 16, 2009 Share Отговорено Януари 16, 2009 ...крайно време беше... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vynyl Sky Отговорено Януари 16, 2009 Share Отговорено Януари 16, 2009 (Редактирано) Сънчо, така е като цяло, ама Марк 4 се купува по света предимно заради Лийд канала и заради това, че го ползва Джон Петручи. Т.е. пак няма причина за толкоз пари. Има амп-ове с перфектни клийн, крънч и лийд канали в едно за много по-малко пари. 5-цата ще бъде тествана несъмнено, но за мен единственото на Меса Буги, което би си заслужавало инвестиция, е Лонстар серията. Редактирано Януари 16, 2009 от Vynyl Sky Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Януари 16, 2009 Share Отговорено Януари 16, 2009 Фъпрос на фкус Но не съм съгласен много, много То ясно че и Петручи влияе, но и преди него са го ползвали други големи имена и не чак толкова големи. А Петручи се завърна към него последните две години. А като цяло е много, много добър усилвател. Ритъм канала също никак не е лош. Според личното ми мнение и вкус - това е единствения Меса усилвател, който ми харесва. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Януари 16, 2009 Share Отговорено Януари 16, 2009 По това което виждам, мисля че това е УБИЙСТВЕН амп. Точно многото опции го правят желан за по-широк кръг ползватели. Често хубавите хай-гейн ампове издишат откъм клийн секция и обратно. А това изделие явно има за цел да събере максимум възможности, и най-вероятно ще успее. Още веднъж - мисля, че това е убийствен амп - като качество на звука, като пакет от възможности и вариации. За цената не знам - интересно ми е да я чуя. Предполагам, че ще е съобразена с пазара и конкурентните продукти. Мога да гадая само, но в Европа едва ли ще е по-малко от 3000 Евра ?! ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dylan_101 Отговорено Януари 16, 2009 Share Отговорено Януари 16, 2009 Всичко много хубаво, ама ми се губи една много важна врътка: LEAD контролът на channel 3. Аз ли нещо недовиждам??? И другото неприятно нещо на пръв поглед са копчетата - старите с 0-10 са далеч по-сполучливи. Тия ми напомнят Behringer... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
docc Отговорено Януари 16, 2009 Share Отговорено Януари 16, 2009 Аз споделям задоволството от дългоочакваното продължение на развитието, на Mark-серията. Също така, конкретният резултат ми харесва и то до такава степен, че смятам да огранича закуските! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vynyl Sky Отговорено Януари 16, 2009 Share Отговорено Януари 16, 2009 (Редактирано) Говори се за цена 2000 евро глава и 2100 евро комбо. Аз все си мисля, че това ще е нещо съизмеримо с Еxpress серията като приказки и качество, т.е. приказки страхотни, а качество... доста под очакваното. Офф: Наскоро тествах обстойно Express 5:50 1х12. Без да преувеличавам, много кофти амп, без никаква топлина, единствено клийн канала беше що-годе. Ако го бях пробвал със завързани очи, сигурно щях да кажа Бугера или нещо от сорта. Ама, айде стига приказки, като го пробваме, тогава ше се говори. Редактирано Януари 16, 2009 от Vynyl Sky Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LOE Отговорено Януари 16, 2009 Share Отговорено Януари 16, 2009 Сънчо, така е като цяло, ама Марк 4 се купува по света предимно заради Лийд канала и заради това, че го ползва Джон Петручи. Т.е. пак няма причина за толкоз пари. Има амп-ове с перфектни клийн, крънч и лийд канали в едно за много по-малко пари. 5-цата ще бъде тествана несъмнено, но за мен единственото на Меса Буги, което би си заслужавало инвестиция, е Лонстар серията. дреме му на някой какво ползва петручи, фенчетата които гледат кой какво ползва и се прехласват и без тва не могат да си го позволят, нито пък им трябва толкова добър амп Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sasog Отговорено Януари 16, 2009 Share Отговорено Януари 16, 2009 Аз споделям задоволството от дългоочакваното продължение на развитието, на Mark-серията. Също така, конкретният резултат ми харесва и то до такава степен, че смятам да огранича закуските! Aко само със закуски ставаше...дълго време няма да се яде, мисля!Дано да си струва Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vynyl Sky Отговорено Януари 16, 2009 Share Отговорено Януари 16, 2009 (Редактирано) LOE, в огромна грешка си, приятелю. В БГ може и така да е засега, макар че се съмнявам, но в световен мащаб нещата са други. Куцо и сакато го копира, барабар с целия му риг. Ето един малък пример - http://www.petrucciforum.com/forums/forumdisplay.php?f=5. 99% от юзерите тук ползват МАРК 4. Редактирано Януари 16, 2009 от Vynyl Sky Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Януари 16, 2009 Share Отговорено Януари 16, 2009 Е в Петручи форум как очакваш да е Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts