kmfb Публикувано Януари 9, 2009 Публикувано Януари 9, 2009 Ми... посъбрахме се, понаправихме се, извадихме инструментите, домъкнахме кубетата, пък после се оказа, че имало някой и да снима. Нищо, заслужаващо кой-знае колко внимание, даже на места стават повечко от необходимото звуците, но идеята е да се усети атмосферата. Приемаме гости за ver 2.0 http://vbox7.com/play:801c9952 http://vbox7.com/play:7fd48b5e Цитирай
Heartman Отговорено Януари 9, 2009 Отговорено Януари 9, 2009 Атмосферата е май около три атмосфери вълшебен пушек На тва му се вика баят парти в нашия край Цитирай
bulby Отговорено Януари 10, 2009 Отговорено Януари 10, 2009 Яко! Това на китарата и вокалите не е ли Марто Грънджа? Цитирай
fLiSk Отговорено Януари 10, 2009 Отговорено Януари 10, 2009 Верно е Марто Много добре, даже много много добре. Ако пак видите Марто да му напомните че има да снима един клип с една линейка с един помощник режисьор Цитирай
RockoBG Отговорено Януари 10, 2009 Отговорено Януари 10, 2009 Бе и аз видях отделно китарист и вокал и ноикой от тях не Марто ? Пък единия съм сигурен, че ше посегне ако му викаш гръндж. Прочее към същите - Софрата добра ама само пихте ли? Цитирай
fLiSk Отговорено Януари 10, 2009 Отговорено Януари 10, 2009 Па тоя на китарата е един Марто ми се чини, дето се занимава по принцип у сферата на дизайна и тн, подрънква на китара и му викаха Грънджа щото едно време беше луд фен на тая музика. Иначе, вече е на други вълни. Пък може и да се бъркам, но баш него си прилича. Цитирай
JD Отговорено Януари 14, 2009 Отговорено Януари 14, 2009 За Марто Грънджа не знам, но потребителят, който е пуснал клипчето, също е Мартин. Той е на баса. Някои знаем, че преди много години на един негов бас имаше изписано именно KMFB = Kiss My Fuckin' Bass (или беше Kill MotherFuckin Boriana ?? ). Поздрави! Цитирай
kmfb Отговорено Януари 15, 2009 Автор Отговорено Януари 15, 2009 ^ Хах,мда, тъй вярно. Поздрави и на теб, нещо ти обърках и изгубих дирите из тоя форум, кой точно юзър си Иначе и оня другия е Марто; дали е гръндж-а не знам, ама май така ще се окаже. A kmfb ще лепна пак, ама някъде другаде, не по басеца Цитирай
Додо Отговорено Януари 26, 2009 Отговорено Януари 26, 2009 И аз искам на такова място, пичове! Супер яко е, обстановката е супер. Много е гот! Цитирай
Recommended Posts