Jorko_Beliata Публикувано Януари 8, 2009 Share Публикувано Януари 8, 2009 (Редактирано) Днес потроших малко време и пробвах разни играчки в "Д......корд". Общо взето в ръцете ми легнаха 2 неща - заглавния Айбанез и един ESP Horizon (който обаче няма да коментираме поради 1300 причини повече от Ibanez-а ) Та, китарката е точно тази - малко под 900 камъка. Чист, мек звук, горните прагчета почти не звъняха (освен 1-ва струна, която беше малко свалена). Като за "bolted neck" имаше най - добър състейн (само Хърайзън-а беше по - добре, ама той май беше с лепен гриф) от моделите които пробвах. Питането ми е дали някой ползва същата или модел от сходна серия - 320, 370 - и съответно има ли някакви проблеми с нея? (Някаква причина да не си купя точно това?) Също така, знае ли някой значително по - добрър модел (предлаган в БГ) на сходна цена? Споделете? Редактирано Януари 8, 2009 от Jorko_Beliata Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Януари 8, 2009 Share Отговорено Януари 8, 2009 Писано е и преди за тази китара, а и е доста разпространена из форума. Аз имам RG 370 DX, която се различава от 350 единствено по това, че няма pickguard (капак), а адаптерите са завинтени директно в дървото. Имам я вече около 3 години и не съм имал никакви проблеми с нея. Направена здраво, адаптерите са с висок output. НО! според мен е прекалено скъпа. За близо 900 лв вече имаш доста по-голям избор сред останалите марки Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
euphoriaburn Отговорено Януари 9, 2009 Share Отговорено Януари 9, 2009 Защо всички сте луднали по този Ибанец пробвайте Schecter:) както и да е в най скоро време чакам да ми пристигне http://www.thomann.de/gb/schecter_diamond_c_7_fr_wh.htm ако някой иска да пробва да заповяда Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ignos Отговорено Януари 9, 2009 Share Отговорено Януари 9, 2009 Еми човека си е пробвал модела и му е харесало. Нищо странно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Януари 9, 2009 Share Отговорено Януари 9, 2009 Защо всички сте луднали по този Ибанец пробвайте Schecter:) Най-малкото, защото Schecter не се внасят в България, а внасянето отвън е рисков и бавен процес. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
metalhammer Отговорено Януари 9, 2009 Share Отговорено Януари 9, 2009 Ако не ме лъже паметта се продаваше само че бял тук във форума .... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Януари 9, 2009 Share Отговорено Януари 9, 2009 RG350EX RG350DX Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorko_Beliata Отговорено Януари 9, 2009 Автор Share Отговорено Януари 9, 2009 Всъщност - не съм луднал, освен ESP Horizon-а само тази звучеше добре... Пробвах всичко по - висок клас, което беше налично - ЕSP M-ІІ, Еclipse, 2-3 Jackson-аа за по 1200-1300 камъка, всичко беше с по - лош състейн и звънеше по високите прагове. Ще пробвам и други, ако имам възможност. ПП Боже, Baby Thomas, сега ти видях поста! 10Х!!! ППП Искам да кажа на сички съфорумци, че търсачката е супер-счупена, щото на два сърча не ми изкара темата! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slav Отговорено Януари 9, 2009 Share Отговорено Януари 9, 2009 Пробвай през google като напишеш ключовите си думи и след тях site:forum.muzikant.org Върши перфектна работа ! Относно китарката, и аз и бях навит, но се отказах след като открих S серията с тремолото ZR. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorko_Beliata Отговорено Януари 9, 2009 Автор Share Отговорено Януари 9, 2009 Гледам, че тялото е от махагон - сигурно ще звучи по - добре, ама пък има само 22 прагчета - основна причина да си търся нова метла (освен че старата подрънчава ) е че не ми стигат 2 прагчета. А е малко куцо да ползваш върха на кутрето си като 24-ри праг Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synyster_vengeance Отговорено Януари 9, 2009 Share Отговорено Януари 9, 2009 (Редактирано) МИ RG370dx i RG350EX са почти еднакви, а това което в тях не ме кефи е тремолото и и това, че тежат отвратително много.А да не говорим за грифа с тези псевдо инлей и качеството му.Като цяло отвратителна китара, не бих си купил такава, затова заложих на резачката с която съм в момента О да сега видях, че нагоре са споменали Schecter.... еми ейтова е китара ся, а и не само точно този модел!! Редактирано Януари 9, 2009 от synyster_vengeance Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 9, 2009 Share Отговорено Януари 9, 2009 (Редактирано) Все си мисля, че темата касае конкретен моdел на Ibanez. Нека се придържаме към модела. Който го е пробвал, може да сподели информация. Иначе се получава много разводнена тема. Остава аз за LTD да започна да говоря и някой да се включи за Epiphone. За Schecter имаше цела тема, мисля... Редактирано Януари 9, 2009 от Evtim Djerekarov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorko_Beliata Отговорено Януари 9, 2009 Автор Share Отговорено Януари 9, 2009 (Редактирано) МИ RG370dx i RG350EX са почти еднакви, а това което в тях не ме кефи е тремолото и и това, че тежат отвратително много.А да не говорим за грифа с тези псевдо инлей и качеството му.Като цяло отвратителна китара, не бих си купил такава, затова заложих на резачката с която съм в момента О да сега видях, че нагоре са споменали Schecter.... еми ейтова е китара ся, а и не само точно този модел!! Т.е. ползваш SCHECTER DIAMOND C-7, като преди това си ползвал RG370dx и RG350EX и си отвратен и от двата модела? Това SCHECTER някой внася ли го в БГ? Всъщност, грифовете и на двата модела ми изглежда да са от сходни материали и с големи прагчета, а пък аз предпочитам големи инлеи... ПП. А между заглавната ЕХ и RG350DХ модела само във финиша ли е разликата? Според сайта на Айбанез така излиза... Редактирано Януари 9, 2009 от Jorko_Beliata Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synyster_vengeance Отговорено Януари 9, 2009 Share Отговорено Януари 9, 2009 Не ползвам Schecter... но в скоро време Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
abductor Отговорено Януари 9, 2009 Share Отговорено Януари 9, 2009 Не разбрах кое не му е доброто на Уизърд грифа на Ибнеца, на мене лично ми е много удобен, а инлеите са си въпрос на вкус (това за тремолото няма да го коментирам ). Аз лично харесвам 350-ките и 370-ките - солидни, удобни, адаптерите им са с висок аутпут, тремолото държи - добри са, макар и да са малко скъпи тука, в Щатите 370-ките могат да се намерят под 300 долара например. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts