Moki Публикувано Септември 12, 2005 Публикувано Септември 12, 2005 Тука е мястото на клавирилистите да кажат кой какво как и защо обича да свири Цитирай
Dogy9006 Отговорено Септември 13, 2005 Отговорено Септември 13, 2005 Обичам да свиря квотр мога, мисля че не е нужно да обяснявам защо Цитирай
Topsun Отговорено Септември 13, 2005 Отговорено Септември 13, 2005 всякаква музика.само класика не обичам много да свиря,но ми се налага.... Цитирай
Moki Отговорено Септември 14, 2005 Автор Отговорено Септември 14, 2005 Аз пък най много се кефя на кючеците, ръчениците и македонските Цитирай
yourkiller Отговорено Септември 14, 2005 Отговорено Септември 14, 2005 абе и аз уж обичам да всиря много работи, но метал солата май все ще си ми останат любимото Цитирай
MadHatter Отговорено Септември 16, 2005 Отговорено Септември 16, 2005 (Редактирано) обичам да свиря бах,щопен и дебюси като загрявка.след това се почва леко джазиране на разни известни рок песнички. Редактирано Септември 16, 2005 от MadHatter Цитирай
Katsko Отговорено Септември 16, 2005 Отговорено Септември 16, 2005 ми аз на миди-клавиатурката кви перкусии свиря Цитирай
CyberGene Отговорено Септември 16, 2005 Отговорено Септември 16, 2005 И аз свиря Бах, Шопен и Дебюси за згрявка! Цитирай
adXok Отговорено Септември 17, 2005 Отговорено Септември 17, 2005 Аз вече си свиря само мои си неща. Даже за загрявка... Цитирай
BlueZone Отговорено Септември 17, 2005 Отговорено Септември 17, 2005 Аз като цяло се занимавам с аранжиране за пиано на квото ми попадне. На синтезатор някакви по-различни неща от това, което свиря на пианото не съм забивал откакто записахме албума си с Music Station, т.е. от две години насам. Цитирай
The_Snake Отговорено Септември 24, 2005 Отговорено Септември 24, 2005 Аз обичам да свиря метъл и класическа музика. Цитирай
MadHatter Отговорено Септември 24, 2005 Отговорено Септември 24, 2005 аз напоследък се върнах към старата си любов: мазурките на шопен... Цитирай
peshoy2k Отговорено Септември 26, 2005 Отговорено Септември 26, 2005 (Редактирано) каквото ми хрумне, много обичам да си свирукам мои си импровизирани кавърчета за кефче , като запецна някъде (знания,техника) паля цигара и обмислям сериозно защо изобщо се опитвам да свиря на клавир, после или зарязвам и отивам да свърша нещо полезно или се фащам да попълня някой пропуск . Най-много обичам да свиря нещо, което преди не съм могъл , абе обичам да свиря всичко що не се готви като репертоар за пред хора а, още нещо, като пусна някой инструмент си представям какво може да се изсвири с него и действам Редактирано Септември 26, 2005 от peshoy2k Цитирай
eXile Отговорено Октомври 8, 2006 Отговорено Октомври 8, 2006 Класиката съм я позарязал от около година вече, просто след 11 години само класика и малко джаз и ми писна... Сега свиря главно разни измпровизации и нещата, които свирим с групите - бодом, боргир, разни хард и хеви парчета... Доста песни си вадя и по слух и си ги свиря в мои аранжименти. Бе не страдам от излишни предрасъдъци. Пък като ми е кеф и като забия един мазен кючек Цитирай
Recommended Posts