Jump to content
Българският форум за музиканти

Esp (ltd) Vs. Gibson


BloodMetall

Recommended Posts

...а така пич..аз лично те подрепям и се радвам искрено че имаш намерения да влагаш сериозно в апаратура...каквото и да си говорим една китара за 500лв. не звучи като такава за 5000лв. ...меса двоен ректУм е страхотен усивател...със сигурност няма да съжаляваш...ако имаш постоянен доход по-добре наистина си вземи и двете китари...един професионален музикант е длъжен да разполага поне с два качествени инструмента...за усилвателя може и да се почака...но ако харесваш меса не се задоволявай с нищо по-малко...не на компромисите...това е истината...който има сърце нека се радва на твоето щастие...ти не си виновен че имаш възможност да си позволяваш качествени инструменти...ако други нямат такава...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 42
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

нека се уточниме да няма псувни по мой адрес .. първо мизерник съм :) винаги съм бил така се стекоха обстоятелствата че изведнъж се видях в пари .. второ не съм някой вчерашен който си копува китари защото са красиви и имат хубава форма неискам някой да завижда или нещо такова просто имах късмет но и аз като всичи започнах с фактор после скуаер и сегага някъв Жаксон и да кажа че не инструмента прави музиканта а музиканта инструмента и никога не се отказвай от мечтите си и винаги ще ги изпълниш ако не става значи или не си искал достаъчно силно или не си направил всичко възможно малко изпаднах в няка лирика с две думи KEEP THE SPIRIT OF ROCK IN YOU HEART :):):)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Странно защо 6том имаш 3500 лв за 2 китари ставаш супер уникален . Се пак ако си сам ( нямаш деца и жена да ти висят ) на 24-25 г. и взема6 някакви се 1000-1200 лв за броени месеци си ги сабрал ако спестява6 сериозно . Нищо впечатляващо не е защото както с тях така и без тях (парите) и да ги имаш и да ги нямаш животат ти няма да се промени фундаментално и именно затова инструмента не определя музикалните ти амбиций. Пример - Аз :Имам китара Скуаиер теле която си зех преди година и не мога все о6те да изсвиря една песен читаво , но от 1/2 година спестявам и ве4е имам 3/4 от парите за Американски стандарт теле . Е като си го зема зна4и ли 4е трябва да се занимавам сериозно с музика и 6те се промени ли не6то в живота , Mи ? :)

Редактирано от BWC
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честно, като трябва да прочета пост като по - горния и не само се затормозявам, но и се дразня на неграмотността на голяма част от хората, пишещи тук! Толкова ли не запомнихте, че в българския език НЯМА дума, която в единствено число да завършва на "Й". Но то само това да беше, а то....

Сега по темата - поздравления за двете прекрасни китари, които си си купил и най - вече - дано ти вършат работа и правят свиренето по - приятно за теб!

п.п. Гай Амбиций да не един познат на сенатор Репетиций?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

в българския език НЯМА дума, която в единствено число да завършва на "Й"

 

Абсолютно не съм съгласен! Ето примери: трамвай, кравай, тролей, жокей, славей.

 

 

А това, което всъщност се опита да кажеш е: "В българския език НЯМА дума, която в множествено число да завършва на "Й"".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Dred намеренията ми в музиката са доста големи не ми се занимава с клубове (естествено без тях неможе) но доооста големи намерения имам не ги копувам тези китарки щото само ме кефят и за си свиря Смолк он да лотер ... а иначе евтиме да и двете ще ги зема а за усилвател ще взимам месарката но след година две най-късно

 

 

А ако не е тайна, ще ни кажеш ли къде бихме могли да чуем на живо китарите, след като ги купиш....Все пак не се срещат често по нашите земи...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Dred намеренията ми в музиката са доста големи не ми се занимава с клубове ... а иначе евтиме да и двете ще ги зема а за усилвател ще взимам месарката но след година две най-късно...

 

Добре, чакаме снимки семпли като пристигнат в тази тема!

 

Останалите - не се ебавайте - това е човекът, който пише мегахит за 5 минути :) !!!

Редактирано от Evtim Djerekarov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре де :crying: Сгрешил съм, но важното е да се пише грамотно и се радвам, че някой не само чете постовете, но и използва главата ти като пише (защото преобладават хора, които пишат толкова неразбираемо, че не схващам някой път какво са казали) Стига :thumbs_up::). Между другото се радвам за човека, че си е взел не една, а ДВЕ готини китари, има хора, които и една читава нямат :) Да си свири с кеф и да си ги ползва по - дълго време, дай боже :mellow:

Редактирано от Vasil Pavlov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Странно защо 6том имаш 3500 лв за 2 китари ставаш супер уникален . Се пак ако си сам ( нямаш деца и жена да ти висят ) на 24-25 г. и взема6 някакви се 1000-1200 лв за броени месеци си ги сабрал ако спестява6 сериозно . Нищо впечатляващо не е защото както с тях така и без тях (парите) и да ги имаш и да ги нямаш животат ти няма да се промени фундаментално и именно затова инструмента не определя музикалните ти амбиций. Пример - Аз :Имам китара Скуаиер теле която си зех преди година и не мога все о6те да изсвиря една песен читаво , но от 1/2 година спестявам и ве4е имам 3/4 от парите за Американски стандарт теле . Е като си го зема зна4и ли 4е трябва да се занимавам сериозно с музика и 6те се промени ли не6то в живота , Mи ? :greenball:

 

Не бе човек, просто ще забележиш огромната разлика и самият инструмент като ти е удобен и не ти прави главоболия ще си много по-доволен и с много по-голямо удоволствие ще се занимаваш с музиката.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Специално за удобството на един инструмент цената не е определяща. Пример - Squier, който е точно страт копие е точно толкова удобен, колкото и оригиналът, макар и да е няколко класи под нивото му като инструмент. Аз преди време имах възможността да посвиря към час и нещо на къстъм Лес Пол, който няма какво да коментирам от музикална гледна точка, но беше факт, че не ми е удобен. Верно, че не го бях настроил аз по мой вкус, ама както и да го връткам пак няма да е моята китара.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз бих гласувал за Gobson-a. Но все пак ако искаш хубава китара за малко кинти драсни едно ЛС на диката и подобни и за 1000 лв и кусур ше ти издялка трепач. Другото нещо е да направиш малко компромис. Има ЛП и страт копия за 5-600 лв с прилично качество, които доста се доближават до истината.

Редактирано от James Hetfield
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.