preIbanez Отговорено Януари 3, 2009 Share Отговорено Януари 3, 2009 ...а така пич..аз лично те подрепям и се радвам искрено че имаш намерения да влагаш сериозно в апаратура...каквото и да си говорим една китара за 500лв. не звучи като такава за 5000лв. ...меса двоен ректУм е страхотен усивател...със сигурност няма да съжаляваш...ако имаш постоянен доход по-добре наистина си вземи и двете китари...един професионален музикант е длъжен да разполага поне с два качествени инструмента...за усилвателя може и да се почака...но ако харесваш меса не се задоволявай с нищо по-малко...не на компромисите...това е истината...който има сърце нека се радва на твоето щастие...ти не си виновен че имаш възможност да си позволяваш качествени инструменти...ако други нямат такава... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
prayer4eto Отговорено Януари 3, 2009 Share Отговорено Януари 3, 2009 И 'ся к'во се оказа ? Че дилема нема ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
inqubus Отговорено Януари 3, 2009 Share Отговорено Януари 3, 2009 Да! И разбира се, че на света има 2 марки китари, другото е имитация Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BloodMetall Отговорено Януари 3, 2009 Автор Share Отговорено Януари 3, 2009 нека се уточниме да няма псувни по мой адрес .. първо мизерник съм винаги съм бил така се стекоха обстоятелствата че изведнъж се видях в пари .. второ не съм някой вчерашен който си копува китари защото са красиви и имат хубава форма неискам някой да завижда или нещо такова просто имах късмет но и аз като всичи започнах с фактор после скуаер и сегага някъв Жаксон и да кажа че не инструмента прави музиканта а музиканта инструмента и никога не се отказвай от мечтите си и винаги ще ги изпълниш ако не става значи или не си искал достаъчно силно или не си направил всичко възможно малко изпаднах в няка лирика с две думи KEEP THE SPIRIT OF ROCK IN YOU HEART Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BWC Отговорено Януари 4, 2009 Share Отговорено Януари 4, 2009 (Редактирано) Странно защо 6том имаш 3500 лв за 2 китари ставаш супер уникален . Се пак ако си сам ( нямаш деца и жена да ти висят ) на 24-25 г. и взема6 някакви се 1000-1200 лв за броени месеци си ги сабрал ако спестява6 сериозно . Нищо впечатляващо не е защото както с тях така и без тях (парите) и да ги имаш и да ги нямаш животат ти няма да се промени фундаментално и именно затова инструмента не определя музикалните ти амбиций. Пример - Аз :Имам китара Скуаиер теле която си зех преди година и не мога все о6те да изсвиря една песен читаво , но от 1/2 година спестявам и ве4е имам 3/4 от парите за Американски стандарт теле . Е като си го зема зна4и ли 4е трябва да се занимавам сериозно с музика и 6те се промени ли не6то в живота , Mи ? Редактирано Януари 4, 2009 от BWC Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vasil Pavlov Отговорено Януари 4, 2009 Share Отговорено Януари 4, 2009 Честно, като трябва да прочета пост като по - горния и не само се затормозявам, но и се дразня на неграмотността на голяма част от хората, пишещи тук! Толкова ли не запомнихте, че в българския език НЯМА дума, която в единствено число да завършва на "Й". Но то само това да беше, а то.... Сега по темата - поздравления за двете прекрасни китари, които си си купил и най - вече - дано ти вършат работа и правят свиренето по - приятно за теб! п.п. Гай Амбиций да не един познат на сенатор Репетиций? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
patient Отговорено Януари 4, 2009 Share Отговорено Януари 4, 2009 в българския език НЯМА дума, която в единствено число да завършва на "Й" Абсолютно не съм съгласен! Ето примери: трамвай, кравай, тролей, жокей, славей. А това, което всъщност се опита да кажеш е: "В българския език НЯМА дума, която в множествено число да завършва на "Й"". Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peppito Отговорено Януари 6, 2009 Share Отговорено Януари 6, 2009 Dred намеренията ми в музиката са доста големи не ми се занимава с клубове (естествено без тях неможе) но доооста големи намерения имам не ги копувам тези китарки щото само ме кефят и за си свиря Смолк он да лотер ... а иначе евтиме да и двете ще ги зема а за усилвател ще взимам месарката но след година две най-късно А ако не е тайна, ще ни кажеш ли къде бихме могли да чуем на живо китарите, след като ги купиш....Все пак не се срещат често по нашите земи... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 6, 2009 Share Отговорено Януари 6, 2009 (Редактирано) Dred намеренията ми в музиката са доста големи не ми се занимава с клубове ... а иначе евтиме да и двете ще ги зема а за усилвател ще взимам месарката но след година две най-късно... Добре, чакаме снимки семпли като пристигнат в тази тема! Останалите - не се ебавайте - това е човекът, който пише мегахит за 5 минути !!! Редактирано Януари 6, 2009 от Evtim Djerekarov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vasil Pavlov Отговорено Януари 6, 2009 Share Отговорено Януари 6, 2009 (Редактирано) Добре де Сгрешил съм, но важното е да се пише грамотно и се радвам, че някой не само чете постовете, но и използва главата ти като пише (защото преобладават хора, които пишат толкова неразбираемо, че не схващам някой път какво са казали) Стига . Между другото се радвам за човека, че си е взел не една, а ДВЕ готини китари, има хора, които и една читава нямат Да си свири с кеф и да си ги ползва по - дълго време, дай боже Редактирано Януари 6, 2009 от Vasil Pavlov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slav Отговорено Януари 6, 2009 Share Отговорено Януари 6, 2009 Странно защо 6том имаш 3500 лв за 2 китари ставаш супер уникален . Се пак ако си сам ( нямаш деца и жена да ти висят ) на 24-25 г. и взема6 някакви се 1000-1200 лв за броени месеци си ги сабрал ако спестява6 сериозно . Нищо впечатляващо не е защото както с тях така и без тях (парите) и да ги имаш и да ги нямаш животат ти няма да се промени фундаментално и именно затова инструмента не определя музикалните ти амбиций. Пример - Аз :Имам китара Скуаиер теле която си зех преди година и не мога все о6те да изсвиря една песен читаво , но от 1/2 година спестявам и ве4е имам 3/4 от парите за Американски стандарт теле . Е като си го зема зна4и ли 4е трябва да се занимавам сериозно с музика и 6те се промени ли не6то в живота , Mи ? Не бе човек, просто ще забележиш огромната разлика и самият инструмент като ти е удобен и не ти прави главоболия ще си много по-доволен и с много по-голямо удоволствие ще се занимаваш с музиката. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dread Отговорено Януари 6, 2009 Share Отговорено Януари 6, 2009 Специално за удобството на един инструмент цената не е определяща. Пример - Squier, който е точно страт копие е точно толкова удобен, колкото и оригиналът, макар и да е няколко класи под нивото му като инструмент. Аз преди време имах възможността да посвиря към час и нещо на къстъм Лес Пол, който няма какво да коментирам от музикална гледна точка, но беше факт, че не ми е удобен. Верно, че не го бях настроил аз по мой вкус, ама както и да го връткам пак няма да е моята китара. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
James Hetfield Отговорено Януари 7, 2009 Share Отговорено Януари 7, 2009 (Редактирано) Аз бих гласувал за Gobson-a. Но все пак ако искаш хубава китара за малко кинти драсни едно ЛС на диката и подобни и за 1000 лв и кусур ше ти издялка трепач. Другото нещо е да направиш малко компромис. Има ЛП и страт копия за 5-600 лв с прилично качество, които доста се доближават до истината. Редактирано Януари 7, 2009 от James Hetfield Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts