Topsun Отговорено Януари 19, 2005 Share Отговорено Януари 19, 2005 на това немога да ти дам отговор Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pacman Отговорено Януари 20, 2005 Share Отговорено Януари 20, 2005 Аз всъщност питах разбойника за неговия бас Понеже о принцип 5-стр. басове са с 35" мензура, и някои твърдят, че с 34" B-струната е малко "floppy" Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
разбойник Отговорено Януари 20, 2005 Share Отговорено Януари 20, 2005 Не. Това зависи повече от конструкцията на грифа отколкото от разлика от 1 инч в мензурата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Burton Отговорено Февруари 2, 2005 Share Отговорено Февруари 2, 2005 Прав си Иво, Диката е човека обещавам сники като е готова и мойта китара живот и здраве... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Topsun Отговорено Февруари 2, 2005 Share Отговорено Февруари 2, 2005 Прав си Иво, Диката е човека обещавам сники като е готова и мойта китара живот и здраве... прав си надявамсе да стане скоро китарката за да я покажеш на хората във форума,ако искаш само кажи ква китара ти прави и от кви материяли и т.н. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pacman Отговорено Февруари 2, 2005 Share Отговорено Февруари 2, 2005 (Редактирано) Той всъщност каза горе-долу, но в 'Китара' Ash, по-тежкия ясен, тъй като китарата е/ще е от такова дърво Грифа е maple, а фингърборд-а е абанос (ebony) но подробностите ще са интересни Редактирано Февруари 2, 2005 от pacman Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Topsun Отговорено Февруари 2, 2005 Share Отговорено Февруари 2, 2005 нека сам си каже да не се сърди нещо ако кажа аз Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Burton Отговорено Февруари 3, 2005 Share Отговорено Февруари 3, 2005 (Редактирано) нека сам си каже да не се сърди нещо ако кажа аз Няма такава опасност Ами то по-добре подробности като станат завършени нещата, да не ги урочасваме, но по принцип тялото /както вече се каза/ ще е от ясен, грифа е maple, фингърборда - абанос...в момента чакам един Floyd и ключове на Boston /всичко черно/, а за адапторите вече доста се каза в Китара Като цяло трябва да изглежда като аватара вляво /Jackson Kelly/, само че ще е с дървесен цвят, а всички джаджи и главата ще са черни като стане готова живот и здраве ще пусна снимки :guitar: Редактирано Февруари 3, 2005 от Burton Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Topsun Отговорено Февруари 3, 2005 Share Отговорено Февруари 3, 2005 айде дано скоро той диката бачка бързо поне нали е маняк Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Burton Отговорено Февруари 3, 2005 Share Отговорено Февруари 3, 2005 Абсолютно, гласувам с 4 ръце за това Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Topsun Отговорено Февруари 3, 2005 Share Отговорено Февруари 3, 2005 недявам се изкрено да стане скоро,а че ще е изродска китарата е несъмнено!аиде със здраве. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Topsun Отговорено Март 3, 2005 Share Отговорено Март 3, 2005 време е да ни покажеш адското творение пък и други изродии Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ACfenyx Отговорено Декември 22, 2005 Share Отговорено Декември 22, 2005 Също така господин Атанасов, мисля все още можете даго намерите в задните стаички на клуб "Червило" в музикалната школа, където преподава китара. Нямам наблюдения колко е добър, но знам,че има усет за всичко, с което се е захванал, пък и колкото и да е слаб е лютиер. модерирано от Snowwhite-моля,ако можете-пишете на кирилица!!! ники атанасов ли? я Ники Атанасов тва моя учител ве на знаех че и лютиерствал Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Demiurg Отговорено Януари 19, 2006 Share Отговорено Януари 19, 2006 Абе пловдивчани, имаше едно време един лютиер Хранов - още ли работи тоя човек ? Някой има ли наблюдения върху негови инструменти ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Burton Отговорено Януари 19, 2006 Share Отговорено Януари 19, 2006 (Редактирано) Абе пловдивчани, имаше едно време един лютиер Хранов - още ли работи тоя човек ? Някой има ли наблюдения върху негови инструменти ? Преди 4-5 години един приятел си поръча китара при него и помня че нямаше много добри отзиви накрая...беше я забавил почти година, накрая имаше "изненади", които не влизаха в поръчката и т.н. Доколкото знам в момента Хранов не се занимава вече с инструменти, а главно с производство на адаптори и др. електроника. Наскоро ми попадна много интересен правен от него адаптор за озвучаване на всякакъв вид класически струнни инструменти - приличаше на дървена пръчица със жак накрая прави ги за износ за Германия ...жалко че тогава нямах 25 лв :wall: Редактирано Януари 19, 2006 от Burton Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts