fentasy Публикувано Декември 16, 2008 Публикувано Декември 16, 2008 Свързвам компютърът си със синтезаторът със USB кабел и не излиза звук.Какви настройки се правят във едното и в другото? Цитирай
presly Отговорено Декември 16, 2008 Отговорено Декември 16, 2008 Обикновено ги пише в ръководствата към синтезатора и към програмата, в която работиш. RTFM! Цитирай
fentasy Отговорено Декември 16, 2008 Автор Отговорено Декември 16, 2008 Свързвам компютърът си със синтезаторът със USB кабел и не излиза звук.Какви настройки се правят във едното и в другото? Работя с Cakewalk.Досега ползвах синтезатор с миди портове и нямах никакви проблеми.само в синтезатора маркирах Local-OFF Цитирай
IgniteAll Отговорено Декември 16, 2008 Отговорено Декември 16, 2008 Виж какво пише в ръководството на синт-а и ако имаш проблеми прегледай в нета какво пишат хората за твоя синт, за твоята звукова карта и за проблеми с USB връзката на машинката с компютър. Ние не можем да гадаем, особено когато нещото не е като проблем пред нас. Цитирай
fentasy Отговорено Декември 16, 2008 Автор Отговорено Декември 16, 2008 Клавира е Yamaha PSR S550B.Мисля ,че е внесен за пръв път в България.Не ,че е нещо особено,просто има само един USB порт.Аз дълбоко признавам минималните си познания в областта.Не съм наясно дори каква връзка има звуковата карта след като звуците би трябвало да се генерират от синтезатора? Цитирай
fentasy Отговорено Декември 16, 2008 Автор Отговорено Декември 16, 2008 Странен отговори..питаш нещо и получаваш съвет да си прочетеш ръководството.А то е съвсем нормално да поискаш помощ след като сам си се потрудил достатъчно! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 16, 2008 Отговорено Декември 16, 2008 (Редактирано) Ти май сам не си наясно какво и как искаш да вържеш? Ако искаш да се чува синта с неговите си звуци, това става с аудио кабели в Лайн Ин на саунд картата. Ако искаш да го ползваш като МИДИ клавиатура - тогава се ползва ЮСБ жицата. Всички тия неща ги пише в упътванията. А тях не ги печатат, за да спасяват дървесната растителност... Едит: Е какво, сега ще излезе, че в упътването не пише кой изход за какво служи, така ли? Редактирано Декември 16, 2008 от Baby Thomas Цитирай
fentasy Отговорено Декември 16, 2008 Автор Отговорено Декември 16, 2008 Понеже съм аматьор приемам всякаква критика.Искам да кажа ,че досегашната ми схема е:компютър с Cakewalk -миди кабел 2х5 пин на 15 пин-:Motif Rack ES-оптичен кабел-Creative Extygi-оптичен кабел-мини диск-Sony PC-2. Не разбирам от клавири.В програмата съм вкарал ins.patch на въпросният тон-генератор и всичко е повече от елементарно оттук нататък. Сега се налага схемата да се промени,вместо тон-генератор,клавир,вместо миди кабел,USB.Надявам се да съм по ясен. Цитирай
fentasy Отговорено Декември 16, 2008 Автор Отговорено Декември 16, 2008 Пропуснах ,че външната звукова карта е на втори компютър. Цитирай
Recommended Posts