Koi_Az_Lee Отговорено Ноември 21, 2005 Отговорено Ноември 21, 2005 Хелоу, клавирджии. Съвсем от скоро се включих в това форумче(нали и аз съм от гилдията). Така че -Здрасти на всички!!! Цитирай
Yiwigi Отговорено Ноември 21, 2005 Отговорено Ноември 21, 2005 Здрасти клавирджийке Добри си ни дошла... Много приятни и полезни моменти тук И да продължавате да правите толкова здрава музика с вашата банда Цитирай
miro Отговорено Ноември 22, 2005 Автор Отговорено Ноември 22, 2005 В твоя чест ще взема да организирам нова сбирка на КМФ/клавиристи от музикантския форум/ Добре дошла! Цитирай
mila_kara Отговорено Ноември 22, 2005 Отговорено Ноември 22, 2005 един глас за клавиристите ...и още един за клавиристките! Цитирай
CorvusCorax Отговорено Ноември 22, 2005 Отговорено Ноември 22, 2005 Благодаря на всички,които дойдоха!Мисля,че и занапред ще имаме подобни срещи. Ами хайде да се организираме пак и да се видим - така като гледам този път има вероятност да сме още повече! Миналия път беше яко - събраха се доста готини хорица, приятен лаф стана... Хайде да се видим пак! Цитирай
Dogy9006 Отговорено Ноември 26, 2005 Отговорено Ноември 26, 2005 Абе преди имаше по-малко хора, ама се пишеше повече... Сега като гледам само от време на време се появява нещо в тоя раздел...пък хората уж много... Ами аз от толкова свирене да се похваля днес с групата имахме репетиция и нещата почнаха да стават, взехме нов китарист и барабанист и с тях нещата се получават, като изключим неотречимият факт, че новият китарист не си знаеше парчетата, другия не може да свири, барабаниста не знаеше на коя планета се намира, вокала е болен от пневмония а аз се клатех като кретен. май се овлякох та кога ще има нова цреща Цитирай
CorvusCorax Отговорено Ноември 30, 2005 Отговорено Ноември 30, 2005 (Редактирано) Абе що никой не ми обръща внимание ?! Прочетохте ли ми последния пост?! Редактирано Ноември 30, 2005 от CorvusCorax Цитирай
CyberGene Отговорено Ноември 30, 2005 Отговорено Ноември 30, 2005 Тая тема стана толкова дълга и има толкова офтопици в нея, че не знам защо още се поддържа. Ако имаш предложение за нова среща, по-добре го направи в нова тема. Цитирай
glezlata007 Отговорено Ноември 30, 2005 Отговорено Ноември 30, 2005 Здравейте на всички,ето ви още едно ново попълнение! Не е за изпускане! Вервайте ми! :green: Цитирай
SGEORGE Отговорено Декември 1, 2005 Отговорено Декември 1, 2005 Добре дошла и от мен! Радвам се,че вече не сме само мъжка компания! Честно казано и на мен ми се иска да се съберем отново,но съм толкова зает,че... Цитирай
CorvusCorax Отговорено Декември 1, 2005 Отговорено Декември 1, 2005 Тая тема стана толкова дълга и има толкова офтопици в нея, че не знам защо още се поддържа. Ако имаш предложение за нова среща, по-добре го направи в нова тема. Речено -сторено http://forum.muzikant.org/index.php?showto...indpost&p=90591 glezlata007 - ЗДРАСТИ Цитирай
glezlata007 Отговорено Декември 1, 2005 Отговорено Декември 1, 2005 Добре заварила! Благодаря ви! Цитирай
glezlata007 Отговорено Декември 1, 2005 Отговорено Декември 1, 2005 CorvusCorax-ZDRASTI :inlove: (хихик) Цитирай
Recommended Posts