MadHatter Отговорено Септември 16, 2005 Отговорено Септември 16, 2005 е жалко че изпуснах срещата... аре карай да върви(но първо да вземеш книжка..не жълта!!!!) другия път Цитирай
fifcho Отговорено Септември 30, 2005 Отговорено Септември 30, 2005 Щом ше си мериме патките и мене ме пишете . И аз се бутам из клавиристите от време на време. Свирил съм 5 години на пиЯно в музикалното училище в Монтана. Ама откак се помна се с клавири се занимавам нищо че съм басист. Жалко че изпущих срещата, щеше да донесем от новата рикиа, акциева, много убава и така меко влиза малиииииии. Ама нищо другия път. Цитирай
miro Отговорено Септември 30, 2005 Автор Отговорено Септември 30, 2005 (Редактирано) Откак Топсън не пише тук-форума за клавиристи умря!Той има слабост към писането.Не си изпуснал срещи ще има и занапред.Въпроса е кога и кой ще предложи.Надявам се,също,че вече срещите ще бъдат обитавани само от клавиристи,за да сме си полезни в говоренето,а не във викането! Редактирано Септември 30, 2005 от miro Цитирай
Yiwigi Отговорено Септември 30, 2005 Отговорено Септември 30, 2005 Откак Топсън не пише тук-форума за клавиристи умря!Той има слабост към писането.Не си изпуснал срещи ще има и занапред.Въпроса е кога и кой ще предложи.Надявам се,също,че вече срещите ще бъдат обитавани само от клавиристи,за да сме си полезни в говоренето,а не във викането! Миро пак е прав Пак много тихо стана в тая част на форума...пишете бе хора, пишете! На мен ми се е скапал компът и почти нямам достъп до интернет и затова ме няма...Давайте по смело :guitar: Цитирай
Dogy9006 Отговорено Септември 30, 2005 Отговорено Септември 30, 2005 Мен ме е срам да не се изложа Цитирай
MadHatter Отговорено Октомври 1, 2005 Отговорено Октомври 1, 2005 най-много за пореден път постовете да бъдат изтрити на мен от ш***ното даскало не ми остана времедаседнада посвиря като човек!нем ога дапиша вече :think: Цитирай
progressive Отговорено Октомври 5, 2005 Отговорено Октомври 5, 2005 и аз известно време страдах от липса на нет... но сега пак съм налице... а за нова среща? да повдигна въпроса... ако искате пак да се разберем за дата в скоро време... така че казвайте кога сте свободни. а какво става с Топсън? аз нещо съм изпуснал ли?... Цитирай
miro Отговорено Октомври 5, 2005 Автор Отговорено Октомври 5, 2005 Нова дата!Айде другата седмица-примерно събота. Цитирай
ecmjazz Отговорено Октомври 5, 2005 Отговорено Октомври 5, 2005 Ми то нали нал на 7 ша са събира целия форум или вие пак по клавиристки искате? Цитирай
progressive Отговорено Октомври 5, 2005 Отговорено Октомври 5, 2005 Ми то нали нал на 7 ша са събира целия форум или вие пак по клавиристки искате? ами то няма лошо да се видим и на срещата на целия форум , ама май идеята е ние пак да се видим и отделно... Цитирай
Dogy9006 Отговорено Октомври 5, 2005 Отговорено Октомври 5, 2005 Еххх ако е да края на тази седмица немога май тоя пър без мен (не че съм много полезен) Цитирай
mengel Отговорено Октомври 9, 2005 Отговорено Октомври 9, 2005 Няма ли някой клавирджия навит за фънк-фюджън проекта... Цитирай
progressive Отговорено Октомври 10, 2005 Отговорено Октомври 10, 2005 Няма ли някой клавирджия навит за фънк-фюджън проекта... абе има, има... ама време няма... Цитирай
Asmodei Отговорено Октомври 12, 2005 Отговорено Октомври 12, 2005 Здравеите пичове аз съм новото попълнение. На 16 години съм и свиря на пиано вече 11-та година Цитирай
SGEORGE Отговорено Октомври 12, 2005 Отговорено Октомври 12, 2005 Здравеите пичове аз съм новото попълнение.На 16 години съм и свиря на пиано вече 11-та година Ами я кажи нещо повечко за себе си.Тък има и една графа самопредставяне.И там можеш да се опишеш.Наздраве и: WELLCOME Цитирай
Recommended Posts