synchu Публикувано Ноември 7, 2008 Публикувано Ноември 7, 2008 (Редактирано) Буутлег рекординг серия: Click for White Rabbit Поради лекия ресторантьорски привкус (ала '82 Слънчев бряг) и самосвирките използвани в съвременните аранжименти на детските песнички, по ЦД-тата в продажба, ето един буутлег от вкъщи от концерт пред малката Enjoy. Следва траш класиката "Чело коте книжки...".... Редактирано Ноември 7, 2008 от synchu Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Ноември 7, 2008 Отговорено Ноември 7, 2008 А пък аз да си помисля, че става въпрос за Jefferson Airplane. . . Цитирай
dedomito Отговорено Ноември 8, 2008 Отговорено Ноември 8, 2008 Яко се е получило , мисля че е изключително подходящо за малки млади метали , хахахахх. Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Ноември 8, 2008 Отговорено Ноември 8, 2008 Не е честно! Оня ден взех читанката на дъщеря ми по пеене за 3-ти клас и се излигавих с една песничка (микс между "Две кебапчета крилати" и Speedy Gonzales), та да й понаместя малко представите. И си викам - требе да открия такава тема некъде из форума - за възпитанието на подрастващото поколение в подобаващ дух! И хоп, некой по-пъргав родител ме е изпреварил! И на кого си направил кавър, извинетьи?! А "Чело коте книжки"... съм го записала още на пет години, на магнетофон "Грундиг", и тате ми свири на акордеон! ДАВАЙ още, да се похилим! Цитирай
synchu Отговорено Ноември 8, 2008 Автор Отговорено Ноември 8, 2008 Купон да става ... ЦД-та в продажба са ужасяващи - цялата музика е някаква самосвирка, звучи като Касио, лек кънтри привкус (вероятно този стил е избран на самосвирката)- направо ме побъркват като ги пускаме на малката. А тя си ги харесва песничките Петър Ступел ъв'корс е оригиналния автор, така че си е "кавър" Цитирай
Nikifena Отговорено Ноември 9, 2008 Отговорено Ноември 9, 2008 Адаше, искаме "хей ръчички" в траш версия с 2 каси Цитирай
fLiSk Отговорено Ноември 10, 2008 Отговорено Ноември 10, 2008 Е то тогава става "Хей краченца, хей ги две, каса ритат най-добре" Яко, яко ! Цитирай
synchu Отговорено Ноември 13, 2008 Автор Отговорено Ноември 13, 2008 ^Ей младо металургично попълнение ... Expect the unexpected Това също е в списъка с хитове, който жената е приготвила май.... Цитирай
fLiSk Отговорено Ноември 13, 2008 Отговорено Ноември 13, 2008 Китарата от по-горната снимка е много добра, ако не се лъжа. Ibanez е (би трябвало и на тази да пише) и предлага нестандартна комбинация от 4 струни и флойд. Знам защото и на мен ми е минала през ръцете една такава При това е колекционерска рядкост, защото нито има сериен, нито се знае дали е от Япония или от Корея. Цитирай
Recommended Posts