abductor Отговорено Декември 1, 2008 Отговорено Декември 1, 2008 Всъщност това, че китарата е HSS надали ще ти е проблем, щото за метъл се ползва най-вече двойния на бриджа . А тоя Seymour Duncan е наистина подходящ за целта. Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Декември 1, 2008 Автор Отговорено Декември 1, 2008 (Редактирано) Стага отказах да го слагам в камината, защото може да я развали. Редактирано Декември 1, 2008 от Harvester Of Sorrow Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Декември 15, 2008 Автор Отговорено Декември 15, 2008 Значи, темата все още е актуална. Ако говорим за Джаксъна и за видовете адаптери, видях една Ямаха, която е нещо подобно. Хубавото е, че ще ми излезе с около 200-300 лева по-малко и я има в магазина, мога да я пробвам. Но все пак някакъв съвет искам, просто да знам струва ли си или не. http://www.musik-produktiv.de/(s(1a2jew8d6...ca-112l-bk.aspx Цитирай
Valserp Отговорено Декември 16, 2008 Отговорено Декември 16, 2008 Абе това Vintage Tremolo малко ... Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Декември 16, 2008 Автор Отговорено Декември 16, 2008 Да се надяваме, че няма да се развали като тремолото на сегашната ми китара. И все пак предпочитам нешо с два двойни, а не само един двоен адаптер. Цитирай
kolio_k Отговорено Декември 16, 2008 Отговорено Декември 16, 2008 @Harvester Of Sorrow ...Аз свирим тука: 1. Hellrider 2. G.M.U.C. (Газиран мензис на умряла циганка).. Подписа ти е уникално зле, вземи да смениш часта за циганката Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Декември 16, 2008 Автор Отговорено Декември 16, 2008 Е кво да направим така се казва групата. Сякаш няма и по-зле. Има едни сърби Аналное избавленя. Цитирай
sasoh Отговорено Декември 16, 2008 Отговорено Декември 16, 2008 Това, което искаше да ти каже, е че всеки може да излезе с някаква простотия, която може да звучи ок ако си 8-ми клас, ама всеки с малко повече акъл в главата му е ясно, че ще става дума за пълни малоумници. Да си вулгарен не е скандално, пошло е. По-трудно е да седнеш да измислиш нещо, отколкото да намяташ нещо, което си чул на улицата (защото акронима със сигурност не е ваша идея) и да се мислиш за пич Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Декември 16, 2008 Автор Отговорено Декември 16, 2008 Не съм в 8 клас и темата не е за това кой по-голяма глупост може да измисли. Цитирай
abductor Отговорено Декември 16, 2008 Отговорено Декември 16, 2008 Значи, темата все още е актуална. Ако говорим за Джаксъна и за видовете адаптери, видях една Ямаха, която е нещо подобно. Хубавото е, че ще ми излезе с около 200-300 лева по-малко и я има в магазина, мога да я пробвам. Но все пак някакъв съвет искам, просто да знам струва ли си или не. http://www.musik-produktiv.de/(s(1a2jew8d6...ca-112l-bk.aspx Тая Пацифика НЯМА нищо общо с Джаксън ДК2, освен това, че и двете са HSS (и са ужким от едно дърво, де)! Тя си е типичен Страт и не е особено подходяща за метъл (по мое скормно мнение), макар и да има хъмбъкър. Джаксъна е суперстрат с 24 позиции, флойд и Сеймор Дънкани, което си е съществена разлика (минаваща границите на 300 лева, между другото). Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Декември 16, 2008 Автор Отговорено Декември 16, 2008 Общо взето се отказвам и от двете и се насочвам към LTD. А за някакъв Ебанец, който да отговаря на изискванията ми сещате ли се? Търся китара с два двойни(ако е възможно де) адаптера. Без адаптер по средата. Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Декември 24, 2008 Автор Отговорено Декември 24, 2008 Знам че ставам досаден и че ме псувате много здраво вече, ама сега ми идва на ума, че един Epiphone Les Paul/SG би бил по-добър от едно LTD Viper/Eclipse, тъй като е от махагон. Но пък не знам какви са му адаптерите. Някой ако може да ми разясни нещо за адаптерите ще съм му благодарен. И весела Коледа на всички! Цитирай
JACKASS Отговорено Декември 25, 2008 Отговорено Декември 25, 2008 Ммм незнам дали махагонът е подходящ материал за този тип музика (НЕ МЕ НАПАДАЙТЕ , САМО ТОЛКОВА ЗНАМ) иначе адаптерите на Лес Пол-а са алнико хъмбъкърс.Може да се поразровиш в epiphone.com , ebay , gumtree за да видиш към колко вървят 2ра ръка.Ревюта в youtube - колкото щеш , но според мен трябва да усетиш грифа в ръката си , да я чуеш , да прецениш дали ти пасва иначе нова мисля , че е към...600 - 700 лв(ЕДИТ:600-700лв е цена в ebay xD току що разгледах visiarts.com , и цените нямат нищо общо). Както и да е , в магазините (в Пловдив поне) не съм виждал епифон да се продава... Поздрави Цитирай
Nevermore Отговорено Декември 25, 2008 Отговорено Декември 25, 2008 (Редактирано) Знам че ставам досаден и че ме псувате много здраво вече, ама сега ми идва на ума, че един Epiphone Les Paul/SG би бил по-добър от едно LTD Viper/Eclipse, тъй като е от махагон. Но пък не знам какви са му адаптерите. Някой ако може да ми разясни нещо за адаптерите ще съм му благодарен. И весела Коледа на всички! Имаше тема за различните видове използване дървесини. Адаптерите също са доволно дъвкани. Просто трябва да се поразтърсиш назад във времето. Успех! Редактирано Декември 25, 2008 от Nevermore Цитирай
Eddhunter Отговорено Януари 1, 2009 Отговорено Януари 1, 2009 Аз съм горд притежател на Jackson JS30 Dinky закупен от xxxx и мога да кажа че това е китарата която никога ама никога няма да изоставя!!!Когато свиря на нея все едно тя е част от мен Форма,цвят и звук такъв какъвто точно ми трябва Аз съм голям фен на Металика и общо взето свиря предимно тяхни неща Според мен Еxplorer-a ще ти пасне ако искаш да мязаш на Hetfield но това само на външен вид По-добре намери някакъкви семпли на тези три вида и чуй за да решиш какво да си избереш.Друг вариянт също е и да пробваш ако имаш възможност Аз също имам JS30 Dinky от xxxx и също така съм много, много доволен от китарата си, всичко каквото искам от една китара е там като звук, формана тялото, гриф, чувствително и заключващо тремоло и това само част от достойнствата й. Цитирай
Recommended Posts