Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

...А къде стават записванията за фен-клуба ти? :headbang:

Честно,звука не ми хареса, но ми допадна идеята на парчето. Много харен метъл! Де да имаше един Чък Били да се разпее отгоре му...

Отговорено

Yakiya, ОК, ама май ще трябва да е нещо онлайн. Че няма време за репетиции, не че не ме сърбят ръчичките да свиря бруталии с жив барабанист. Радвам се че ви харесват идейките, макар че още не мога да реша как да ги сглобя в цяло парче, верно става голям сбирщайн, ама пък точно тия споменатите групи са ми любими.

dedomito, китарките са с GTR3, баса има WARP, тупанките са AD, а ако има Чък Били, няма да е софт.

Отговорено

Висок човек с нисък Метал :godbless:

А пресета от ГТР3 Enter soundman ли е? Много ми бие на него ... ползвал съм го и аз, ама пак малко му остава да звучи добре , но уви нещо му липсва

Отговорено

Не, ползвам отделни ампове от ГТР3 като ВСТ плъгини за всеки канал, но си играх с комбинациите на кабинетите и микрофоните. Лявата китара е с модърн, дясната с инферно, централната с шредър.

Отговорено
Не, ползвам отделни ампове от ГТР3 като ВСТ плъгини за всеки канал, но си играх с комбинациите на кабинетите и микрофоните. Лявата китара е с модърн, дясната с инферно, централната с шредър.

Можеш ли да обясниш как стартираш само ампа от ГР3,без целия презет,или просто мутваш останалите ефекти???

Отговорено

Мяташ .dll-тата от Waves папката в папката VST plugins на програмата, с която работиш. Така всяко кубе и стомпче излизат като отделни плъгини от Waves shell. Компът ми е слабичък и така май пестя ресурс (а може и да си въобразявам).

Отговорено

Ти се превърна в пример за висококачествена тава. Само като видях, че има нещо твое, и веднага потрих ръчички, все едно пред мен има мазна баничка със сирене.