DYLGIQ Публикувано Ноември 5, 2008 Share Публикувано Ноември 5, 2008 Много софт идейки ми идват нещо напоследък. Ей таз танцувална хавица я спретнах само със софтуерни симулации с идеята уж да звучи по-мъжката. http://media.putfile.com/soft-metal-65 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Ноември 5, 2008 Share Отговорено Ноември 5, 2008 Много добре, мен! На моменти ми напомня Мегадет (в най-добрия смисъл). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dedomito Отговорено Ноември 5, 2008 Share Отговорено Ноември 5, 2008 (Редактирано) Звучи много добре . Какъв е ползвания софт за китарите ? Редактирано Ноември 5, 2008 от dedomito Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Ноември 5, 2008 Share Отговорено Ноември 5, 2008 Супер... на мен пък ми напомня Mashine head,Пантера малко, пак в добрия смисъл. Солото точно като Мегадет Голям коктейл е станал Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edgecrusher Отговорено Ноември 5, 2008 Share Отговорено Ноември 5, 2008 ...А къде стават записванията за фен-клуба ти? Честно,звука не ми хареса, но ми допадна идеята на парчето. Много харен метъл! Де да имаше един Чък Били да се разпее отгоре му... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yakiya Отговорено Ноември 5, 2008 Share Отговорено Ноември 5, 2008 ........дълго мислих,но реших:Ше ти ставам барабанис....а ако има барабанис моем и 2-ри китарис. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DYLGIQ Отговорено Ноември 5, 2008 Автор Share Отговорено Ноември 5, 2008 Yakiya, ОК, ама май ще трябва да е нещо онлайн. Че няма време за репетиции, не че не ме сърбят ръчичките да свиря бруталии с жив барабанист. Радвам се че ви харесват идейките, макар че още не мога да реша как да ги сглобя в цяло парче, верно става голям сбирщайн, ама пък точно тия споменатите групи са ми любими. dedomito, китарките са с GTR3, баса има WARP, тупанките са AD, а ако има Чък Били, няма да е софт. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Ноември 5, 2008 Share Отговорено Ноември 5, 2008 Висок човек с нисък Метал А пресета от ГТР3 Enter soundman ли е? Много ми бие на него ... ползвал съм го и аз, ама пак малко му остава да звучи добре , но уви нещо му липсва Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DYLGIQ Отговорено Ноември 6, 2008 Автор Share Отговорено Ноември 6, 2008 Не, ползвам отделни ампове от ГТР3 като ВСТ плъгини за всеки канал, но си играх с комбинациите на кабинетите и микрофоните. Лявата китара е с модърн, дясната с инферно, централната с шредър. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sardaesox Отговорено Ноември 6, 2008 Share Отговорено Ноември 6, 2008 Не, ползвам отделни ампове от ГТР3 като ВСТ плъгини за всеки канал, но си играх с комбинациите на кабинетите и микрофоните. Лявата китара е с модърн, дясната с инферно, централната с шредър. Можеш ли да обясниш как стартираш само ампа от ГР3,без целия презет,или просто мутваш останалите ефекти??? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DYLGIQ Отговорено Ноември 6, 2008 Автор Share Отговорено Ноември 6, 2008 Мяташ .dll-тата от Waves папката в папката VST plugins на програмата, с която работиш. Така всяко кубе и стомпче излизат като отделни плъгини от Waves shell. Компът ми е слабичък и така май пестя ресурс (а може и да си въобразявам). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
don_pepinio Отговорено Ноември 8, 2008 Share Отговорено Ноември 8, 2008 Опаааа добре,добре!!! Погали ми много добре ухото... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lizardman Отговорено Ноември 9, 2008 Share Отговорено Ноември 9, 2008 Ти се превърна в пример за висококачествена тава. Само като видях, че има нещо твое, и веднага потрих ръчички, все едно пред мен има мазна баничка със сирене. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mengel Отговорено Ноември 10, 2008 Share Отговорено Ноември 10, 2008 Ухааааа!!! Много яко ...А барабните с Адиктива ли са? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Басурендер Отговорено Ноември 10, 2008 Share Отговорено Ноември 10, 2008 Браво Дълъг! Яко метал! Поздрави! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts