Harvester Of Sorrow Публикувано Ноември 1, 2008 Публикувано Ноември 1, 2008 Ае, гледам теми за всякакви китаристи и реших да ви пусна една да ви питам какво мислите за китариста на Manowar Karl Logan. Сигурно повечето сте го гледали, гледал съм го и двата пъти в Каварна и мога 10 пъти да го гледам. Цитирай
Fender_str Отговорено Ноември 1, 2008 Отговорено Ноември 1, 2008 Страхотен китарист, техника, бързина без идея в главата си аз не можах да го изтърпя на импровизацията в Каварна 2007 и си излязох Цитирай
Свилен Бас Отговорено Ноември 1, 2008 Отговорено Ноември 1, 2008 ... без идея в главата си ... Цитирай
Fender_str Отговорено Ноември 1, 2008 Отговорено Ноември 1, 2008 Не те задължавам с личното си мнение За хеви метълот ке умрем Аре... Цитирай
Surikat Отговорено Ноември 1, 2008 Отговорено Ноември 1, 2008 Студийните му записи са жестоки, но аз не можах да изтърпя импровизациите му тази година Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Ноември 1, 2008 Автор Отговорено Ноември 1, 2008 Студийните му записи са жестоки, но аз не можах да изтърпя импровизациите му тази година И на мен ми дойдоха в повече, миналата година бяха по-добри, но техниката му е невероятна. Цитирай
Dread Отговорено Ноември 1, 2008 Отговорено Ноември 1, 2008 И може би най-същественото - великолепна прическа, много мъжкарска, много войнска, баш в духа на Manowar ! Цитирай
Valserp Отговорено Ноември 2, 2008 Отговорено Ноември 2, 2008 МиМиМиМиМиМиМиМиМиМиМиМиМиМиРеДоМиМиМиМиМиМиМиМиМиМиМиМиМиМи Цитирай
TONY Отговорено Ноември 2, 2008 Отговорено Ноември 2, 2008 Тананикам си парче на The Who who, who, who are you.... След като свири в една от най-великите банди, Джой за да го избере, значи е достатъчно добър. Предполагам, че би избрал, ако имаше нужда някой друг, например дори и Стив Вай, за да станат двама надъхани индианци (Стив е италиански американец с индианска жилка). Гущерите със сигурност са повече за свирещите на бойният кораб. Ама, явно въпроса е да свири праволинеен метъл и да не пречи на боса. Имаше и един много як китарист в тая банда, освен Карл- Рос дъ Бос. Цитирай
Dread Отговорено Ноември 2, 2008 Отговорено Ноември 2, 2008 Аз съм гледал концерти с въпросния Рос, голям кретен е, несравним. А относно Вай, който наистина има италианска жилка, той какво индианско притежава, защото това за пръв път го чувам и ми е интересно? Цитирай
kolio_k Отговорено Ноември 2, 2008 Отговорено Ноември 2, 2008 (Редактирано) Тананикам си парче на The Whowho, who, who are you.... След като свири в една от най-великите банди, Джой за да го избере, значи е достатъчно добър. Предполагам, че би избрал, ако имаше нужда някой друг, например дори и Стив Вай, за да станат двама надъхани индианци (Стив е италиански американец с индианска жилка). Гущерите със сигурност са повече за свирещите на бойният кораб. Ама, явно въпроса е да свири праволинеен метъл и да не пречи на боса. Имаше и един много як китарист в тая банда, освен Карл- Рос дъ Бос. Само дето и Стив Вай трябва да се съгласи да свири с Мanowar, което не е много вероятно, като се има предвид, че Вай е все още доста популярен и си свири редовно , докато същото май не може да се каже за Бойния кораб Колкото до Карл Логан, човека свири добре и си върши работата както се полага, но не бих казал, че е чак толкова впечатляващ, сравнен с разни други китарни герои от бранша Редактирано Ноември 2, 2008 от kolio_k Цитирай
SomeoneElse Отговорено Ноември 2, 2008 Отговорено Ноември 2, 2008 Като един бивш много върл фен на Бойния кораб, мога да кажа, че Карл Логан е наистина много добър китарист, и съм сигурен, че може да свири не само бързи и лишени от смисъл неща. Чуйте примерно инструментала Today Is a Good Day To Die, който е от албума Louder Than Hell - първият албум с Карл Логан. Не можете да си изкривите душата и да кажете, че не е мелодично, че е без чувство и т.н. Бързите, и според някои безсмислени изпълнения, до някъде са продукт на "течението" в което е попаднал Логан с Manowar, защото самата идея на музиката на групата е идеята на метала от 80те години - бързи shred-ърски сола, куфеене и т.н... И наистина, за всеки случай и за всяко настроение си има музика, затова и Manowar са много подходяща група (поне за мен) за шумен купон с бира, куфеене и т.н. точно както и Manowar прокарват като идея и като имидж. В крайна сметка - не можем да отречем - Карл Логан е много техничен, има и много мелодични и не толкова безсмислени сола, колкото си мислят някои хора. И според мен орицателното мнение на повечето хора относно него и Manowar изобщо, се дължи на това, че уж били позьори, манекени и т.н. и просто самия подход към музиката се разваля от това отношение. Всяка група (и всеки китарист, като част от нея) трябва да се чуе и да се оцени обективно, което за жалост малко хора правят... Цитирай
Demon_A_Go-Go Отговорено Ноември 2, 2008 Отговорено Ноември 2, 2008 както казва един приятел Карл Логан е типична "набирачка".Наистина свири безумно бързо ,но и също толкова безмислено ....Особено на 5 часовият концерт се надпреварваха с Джоуи ,кой по ужасно соло да изкара ... Цитирай
TONY Отговорено Ноември 2, 2008 Отговорено Ноември 2, 2008 Kольо, преди години ( не помня точно колко, може и 10 да са) бях чел, че Сатриани и Вай декларират по 200 000 долара (примерно). Мисля си, че в Менауор тази цифра на човек е повече. А за пари.... И Вай бе за малко в Змията, Сач с Неонците. Сложно е - от една страна въпрос на лично желание, съответно предложение, обвързаности и договори с фирми, дори и лични характеристики. В смисъл, че някои са по-силни като самостоятелни играчи, а други играят по-добре в екип. Цитирай
Recommended Posts