rdg_design Публикувано Октомври 22, 2008 Share Публикувано Октомври 22, 2008 Всичко,което правим баща и син е любопитство,дали го можем като Големите.Ще има снимки и с удоволствие ще отговарям на всички Ваши въпроси и коментари.Забранено за потребители с ампутирано чувство за хумор! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Октомври 22, 2008 Share Отговорено Октомври 22, 2008 Айде, де! Очакваме обещаните пикс, че после може да дойдем до завода да видим на място как е хавата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rdg_design Отговорено Октомври 22, 2008 Автор Share Отговорено Октомври 22, 2008 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vlex Отговорено Октомври 22, 2008 Share Отговорено Октомври 22, 2008 Нека позная - кремонски гриф с долепени парчета за рогата, добавено парче или изцяло сменен фретборд, за да ги набутате всичките тия 26 позиции и тялото с повечко кит, че да има, нали? Ентусиазмът е похвален, въпреки това, браво! Пусни семпли да чуем гласеца да се порадваме и ние Поздрави, Влад Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dandilov Отговорено Октомври 22, 2008 Share Отговорено Октомври 22, 2008 Страхотна изработка! Браво! Идеите за тялото и главата са супер оригинални! А изработката си е направо изкуство! Лично мое мнение е обаче, че ще е много по-добре фингърборда да е от абанос и с някакви перлени инлеи със също толкова оригинална форма като тялото и главата... Все пак китарата "кърти"! Интересно ми е да й чуя гласчето! Пусни някое семпълче... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dandilov Отговорено Октомври 22, 2008 Share Отговорено Октомври 22, 2008 Дай някакви данни за хищника... От какво дърво са тялото, грифа, главата? Какъв е адаптера? И т.н. ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rdg_design Отговорено Октомври 22, 2008 Автор Share Отговорено Октомври 22, 2008 Грифът е орфейски,а донаждането е кремонско.Всичко е ВG с изключение на потенциометъра и струните.Поздрави! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rdg_design Отговорено Октомври 22, 2008 Автор Share Отговорено Октомври 22, 2008 Моля Ви,кажете как и къде да Ви пусна семпъл?Не знам как става.Сега се уча на тези компютърни щуротии.Особенно като ми се загуби някоя буква по клавиатурата,голямо търсене пада,затова реагирам толкова бавно,за което моля да ме извините! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
liquid_death Отговорено Октомври 22, 2008 Share Отговорено Октомври 22, 2008 Поздравления и от мен!Станала е перфект!!!! Само няколко забележки имам, които съм сигуре, ще доизчистиш с времето... Бриджа - вземи някой по-хубав и удобен. Адаптера - вземи някоя метъл-тупалка. А за семплите ползвай примерно media.putfile.com само че ще трябва да се регистрираш!!!! Още веднъж поздравления!!! И ако някой те критикува за нещо...не му се вързвай!!!Убиец е китарата! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Октомври 22, 2008 Share Отговорено Октомври 22, 2008 Браво.. много труд е паднал по китарката и изглежда добре. Като цяло, ако продължавате да правите още китари... използвайте купен хардуер и адаптери - няма смисъл да се мъчите с кремонския хардуер, не си струва. Семпли се правят като се запише китарата с микрофон или компютърни ефекти на звуков файл и след това файла се публикува в някой от сайтовете за безплатен ъплоуд. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Harvester Of Sorrow Отговорено Октомври 22, 2008 Share Отговорено Октомври 22, 2008 А левашки китари правите ли? Тази определено кърти. Браво! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bay Van Отговорено Октомври 22, 2008 Share Отговорено Октомври 22, 2008 Аз също се присъединявам към колегите с поздравите за ентусиазма. Колкото до качеството (както на изработката така и на използваните части) ще си дойде с времето при положение че продължиш да упорстваш и това не се окоже единствената ти китара. Също така е добре да споменеш от къде си видял формата и дизайна на китарата и да дадеш дължимото на дизайнера на тази китара. Успех и не се отказвай. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rdg_design Отговорено Октомври 22, 2008 Автор Share Отговорено Октомври 22, 2008 Относно левашките китари не виждам някакъв проблем. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rdg_design Отговорено Октомври 22, 2008 Автор Share Отговорено Октомври 22, 2008 от тази картинка ни вдъхнови да я направим Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Harvester Of Sorrow Отговорено Октомври 22, 2008 Share Отговорено Октомври 22, 2008 Имаш ЛС Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts