Manolev Публикувано Октомври 10, 2008 Публикувано Октомври 10, 2008 Братя, фенове на Уамитата(надявам се да има такива), Можете ли да предложите някакви модове на Дигитек Уами, практични ли са?И най-важното. Струва ли си? Много съм зарибен да го модна, слушал съм много яки неща, но има ли доказан метод и има ли кой да ми го модне? Цитирай
Jordan_J Отговорено Октомври 10, 2008 Отговорено Октомври 10, 2008 И аз имам, и ползвам и ме кефи. Но не зная за мод-ове ... И аз съм пускал подобна тема преди, но нищо не излезе ... Ще ми е интересно ако има някаква възможност за мод ... Цитирай
DILETANT Отговорено Октомври 10, 2008 Отговорено Октомври 10, 2008 Какво искаш да му модваш и защо? Не съм чувал да се правят модове на Уамито. Има различни производствени версии. Някои, като Том Морело и Джо Сатриани, предпочитат първата. Но и сегашната, която се предлага, не е лоша. Най-големият недостатък е че не може да се регулира нивото на ефекта. Цитирай
Nikifena Отговорено Октомври 10, 2008 Отговорено Октомври 10, 2008 Wammy е цифров ефект. Не съм чувал за няквкви кой знае какви модове. Реално погледнато по него нищо не може да се пипне. Цитирай
Alex V. Отговорено Октомври 11, 2008 Отговорено Октомври 11, 2008 И аз имам, и ползвам и ме кефи. Но не зная за мод-ове... ..... Цитирай
Heartman Отговорено Юли 8, 2011 Отговорено Юли 8, 2011 http://www.rodrigoconstanzo.com/Whammy.html Цитирай
Svanio Отговорено Юли 8, 2011 Отговорено Юли 8, 2011 (Редактирано) Е, как да има модове като няма кой да потърси!?! Whammy мод Друг е въпросът дали си струва. Един тру бай Спас и кво повече Редактирано Юли 8, 2011 от buy&sell Цитирай
Recommended Posts