mike_portnoy Отговорено Октомври 25, 2008 Отговорено Октомври 25, 2008 Поздравления и от мен за финалистите! Всички бяхте невероятни! Цитирай
Калоян Кирилов Отговорено Октомври 25, 2008 Отговорено Октомври 25, 2008 Ааа поздрав за колегата от ритъм секцията,браво кольо и ти намаза нещо,обаче пак няма да имаш пари за цигари...мамито ти,нищо живо здраво,в най скоро време щи пр**ба наградката,хихи базик бре Цитирай
drummer_93 Отговорено Октомври 25, 2008 Отговорено Октомври 25, 2008 (Редактирано) Мерси, Коко! Ритъм секцията трябва да се подкрепяме Редактирано Октомври 25, 2008 от drummer_93 Цитирай
drummer_93 Отговорено Октомври 26, 2008 Отговорено Октомври 26, 2008 ^ Като стана ендорсър, тогава Цитирай
batt muddie Отговорено Октомври 29, 2008 Отговорено Октомври 29, 2008 Браво, бате Ники батко ти стефчо съм вчера се видяхме с Венко в НБУ и той ми показа снимките от 23ти - много яко много беше гот и ще ви стискам палци на всички догодина щото не се съмнявам че пак ще оберете наградите, ама тоя път очаквам още повече да шашнете жури и публика айде и да си ломиш чинелчетата със здраве ) и много поздрави на Марти, Боги и който там още се навърта из това местенце успех на всички Цитирай
drummer_93 Отговорено Октомври 30, 2008 Отговорено Октомври 30, 2008 Мерси много, братле! Живот и здраве, догодина пак ще се видим Цитирай
musicman Отговорено Октомври 30, 2008 Отговорено Октомври 30, 2008 Ето и официалната новина за събитието в сайта. Има и снимки. Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Октомври 30, 2008 Отговорено Октомври 30, 2008 Браво Ники продължавай в същия дух! Цитирай
marin_zhelezov Отговорено Ноември 2, 2008 Отговорено Ноември 2, 2008 Запис с изпълненията на финалистите ще видим ли? Цитирай
BREAKDOWN Отговорено Ноември 4, 2008 Отговорено Ноември 4, 2008 (Редактирано) Ще има видео! Извинявам се за закъснението, но свалянето, обработката на материала и синхронизацията му със свука записан от миксера изисква време, което за съжаение в последните дни се оказа кът В този ред на мисли имам една огромна молба към всички присъствали на конкурса. Имаме малък проблем точно с изпълнението на плей алонг - а на Ники Тошев! Свършила е касетата по средата на парчето Видях че имаше още една или две камери в залата и предполагам, че те са на близки на участниците в конкурса. Моля, ако някой чете този пост и е снимал с видео камера да се свърже с мен на тел. 08866 59855, или на e-mail: n.savov -at- pro-technica.com :help: :help: Помощта му ще ни бъде безценна и ще помогне на всички да гледат конкурса от повече от една гледна точка. Редактирано Ноември 4, 2008 от BREAKDOWN Цитирай
drumfen Отговорено Ноември 4, 2008 Отговорено Ноември 4, 2008 Ще има видео! Извинявам се за закъснението, но свалянето, обработката на материала и синхронизацията му със свука записан от миксера изисква време, което за съжаение в последните дни се оказа кът В този ред на мисли имам една огромна молба към всички присъствали на конкурса. Имаме малък проблем точно с изпълнението на плей алонг - а на Ники Тошев! Свършила е касетата по средата на парчето :wallbash: Видях че имаше още една или две камери в залата и предполагам, че те са на близки на участниците в конкурса. Моля, ако някой чете този пост и е снимал с видео камера да се свърже с мен на тел. 08866 59855, или на e-mail: n.savov -at- pro-technica.com :help: :help: Помощта му ще ни бъде безценна и ще помогне на всички да гледат конкурса от повече от една гледна точка. Веднага казвам на баща ми. Той снимаше. Ще му дам телефона да се разберете. Само кажете кога е удобно да се звъни все пак Цитирай
Recommended Posts