Zero Tolerance Отговорено Септември 5, 2009 Отговорено Септември 5, 2009 Здрасти .. Много интересно представяне , особено имайки в предвид ,че майка ми е от монтана , 64-ти набор и е завършила немската гимназия а и аз самия съм живял там известно време... Случайно групата за политически песни да се е казвала "Искра" ? Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Май 9, 2010 Автор Отговорено Май 9, 2010 Да, "Искра"... Всъщност тия дни се проведе празник послучай 40 години от основаването на училището ни и имаше спектакъл в театъра в Монтана и среща на випуските. Събитието беше сериозно организирано и в театъра бяха министърът на образованието, немският посланик, кметът на Монтана, кметове на общини, народни представители, бивши директори. Създаването на групата беше определено като едно от 10-те най-значими събития в историята на гимназията. Срещата беше невероятно вълнуваща! Толкова се радвам, че много хора се надигнаха от страната и от чужбина и отделиха време да дойдат! Качвам една снимка, щракната от публиката, на Еми (учителката ми по пеене, която е основател на "Искра") и Диана - също една от първите в групата. Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Май 9, 2010 Автор Отговорено Май 9, 2010 И се извинявам за двойния пост и тематичната разнопосочност, но отдавна си мисля за едно свое сериозно увлечение, което също ме "самопредставя" и тия дни намерих повод да кача снимки във Фейсбук... ГРАДИНАТА И ЦВЕТЯТА... Занимавам се вече пет сезона. Водя война с пустоша, джунглата и усойния климат. Съживявам 'безнадеждни казуси' сред заварените храсти и цветове. Непрекъснато добавям нови. Експлоатирам "завистта" си към всички хора, които вършат работа с ръцете си, но такава, която ги идентифицира с определено място, променя облика му, оставя отпечатък, налага постоянство и приемственост. Спасявам се от днешния свят на 'космополитни бездомници'... Когато съм в хотел, копнея да ми зачислят към стаята един "обработваем парцел" (което никой не прави)... ------- Обновявам непрекъснато снимките, защото имам доста растения, вече постигнах някаква сезонност и балансирано разпределение на цъфтеж. "Етажи" не можах да измайсторя в различните карета, поради различната осветеност и киселинната почва. Общувам и с други любители, озеленители, агрономи, селекционери и гуру-персонажи в подръчна близост, които имат доказани качества и проявяват сходна симптоматика... Ето един днешен GSM кадър от албума горе: Реших да не отварям тема в Говорилнята, защото едва ли някой ще се присламчи към подобно хоби... А ако има, мога само да се радвам... Цитирай
Zero Tolerance Отговорено Май 15, 2010 Отговорено Май 15, 2010 (Редактирано) Мерси за снимката , Диана е майка ми . Не случайно попитах : ) . Редактирано Май 15, 2010 от Zero Tolerance Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Май 15, 2010 Автор Отговорено Май 15, 2010 Егати съвпадението! Поздрави я!! Ще поразровя и за други нейни снимки от проявата и ще ти метна линк на ЛС тия дни. Еееей, светът е малък (и целият е родом от Монтана)! Не приемам възражения!!! Цитирай
Zero Tolerance Отговорено Май 15, 2010 Отговорено Май 15, 2010 Всичко започва и свършва в Монтана! Цитирай
fifcho Отговорено Май 16, 2010 Отговорено Май 16, 2010 Апа на мене Емилия ми преподаваше по солфеж и хармония Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Септември 15, 2011 Автор Отговорено Септември 15, 2011 Тук... Нещо млъкнах за дълго време. В буквалния смисъл. В началото не знаех как да си го обясня, но не се и опитвах особено. После разбрах, че съм се разделила с една съществена част от мотивацията си, която представляваше някакви реакции срещу някакво минало. Музикално минало, пълно с доста провали. Спаси ме една градина. Тя е моят нов модус на разговор със Създателя и живото доказателство, че земята никога не е била проклета. С цветята нямам минало, срещу което да роптая. Разбрах, че ако чета знаците им и работя в съзвучие с тях, а не въпреки тях, успяваме заедно. Надявам се да успея да посетя и един курс по градинарство в Англия, но за това друг път. Копнея да си събера колекция от рози - еквадорски хибриди, които се продават по магазините за букети. Искам да ги размножа от резници и да възстановя един красив розариум в една разграбена софийска градинка. Защото ми омръзна да гледам как някой краде и руши България. Не съм сама в това си желание и никак не съм песимист. И не съм голословна. Междувременно си купих по-приличен фотоапарат, който също ми е някак интересен. И започнах отново да спортувам усилено. Редовно. Едно време тичах "като животно" - по 8 километра на ден пресечен терен, или равностойно, но по-интензивно натоварване при други условия. -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- А най-радостното от днес: намерих си учителка по пиано! В смисъл - търсех си. Започвам от средата на октомври (всъщност съм размазана от кеф по тоя повод...) Дългото мълчание ми даде да разбера, че просташкият глас ми е пречил... да мисля. Защото винаги успяваше да се вкопчи във всички мелодични партии, не само вокални, да се идентифицира с цялата музика и да иска пълен монопол. А много от интересните неща в музиката всъщност не са "за пеене". Почти сигурно е, че няма да издържа без експерименти, но хич не бързам да се "разкрякам" из темите. Ровичкам, чета и слушам. Леле, на какви фундаментални глупости попадам, но ми става супер смешно, признавам си. Ама има теми, в които разглеждам кой е свирил и си ги оставям "за десерт". И ръцете ми треперят да взема слушалките. Много живо! Благодаря ви, че сте тук! 5 Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Септември 21, 2011 Отговорено Септември 21, 2011 Радвам се,че пак си тук. Цитирай
synchu Отговорено Септември 22, 2011 Отговорено Септември 22, 2011 Както се казва велсоте бацк. Ние специално много се радваме. Някой ден и аз ще се запиша отново на уроци по пиано и тогава ще стане страшно. Няма да мога да свиря И на пиано Цитирай
bgmttt Отговорено Септември 22, 2011 Отговорено Септември 22, 2011 Скоро изтриха едно самопредставяне, защото момичето "обичало да се гушка". Не било "музикантско". Като чета сега за еквадорските хибриди се чудя дали и твойта тема няма да потъне... Цитирай
Hillbilly Отговорено Септември 22, 2011 Отговорено Септември 22, 2011 ^Ще го изтрият,шото въпросното нямаше нищо общо с музиката..има достатъчно хора ,които искат да са музиканти,но са поне с желание ( и най малкото са се пробвали да свирят на някакъв инструмент или да пеят),мод на чикиджий БГ ,ае у лево бе. Цитирай
angelvoice Отговорено Март 27, 2012 Отговорено Март 27, 2012 Ще си позволя и аз да пиша в тази тема, намерих в интернет нещо много интересно: Като го чух направо се влюбих И това също! http://vbox7.com/play:048ea413 А това, направо нямам думи!!! Уникална си Ангелина!!! Благодаря ти, жалко че до колкото виждам не пишеш в форума. Успех ти желая във всичко. Цитирай
iliev.p Отговорено Април 1, 2012 Отговорено Април 1, 2012 Уникална си Ангелина!!! Благодаря ти,че те имааааааааа !!!!!!!!!!!!! Върни се при нас!!! :godbless: :godbless: 1 Цитирай
Recommended Posts