Flaw Публикувано Септември 27, 2008 Публикувано Септември 27, 2008 Интересува ме по колко минути на ден трябва да се отделят за упражнения за да се развие техниката и скоростта става въпрос за тремолота и парадидлите Цитирай
alexander anev Отговорено Септември 27, 2008 Отговорено Септември 27, 2008 въпроса ти е неточен...все едно да кажеш колко време трябва да се вари ерин боб.... при всеки човек е различно,едни го схващат бързо-други не чак толкова бързо....но според мен едно 30 минути на ден ако свириш ще се развиеш брзо! Цитирай
Danny47 Отговорено Септември 27, 2008 Отговорено Септември 27, 2008 Practise for results, not for time! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 27, 2008 Отговорено Септември 27, 2008 Подкрепям! Също бихме могли да цитираме Мечо Грух - "Колкото повече - толкова повече!" Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Септември 27, 2008 Отговорено Септември 27, 2008 По колко време ще се упражняваш си е лично твой избор, иначе тремолото и парадидлите се упражняват цял живот/ или докато се занимаваш със барабани/. Цитирай
THE_INEXORABLE Отговорено Септември 27, 2008 Отговорено Септември 27, 2008 Зависи докъде искаш да ги развиеш. Примерно 5 минути на ден няма да ти свършат работа. Трябва да се загреят сухожилият и мускулите и чак след това можеш да постигнеш резултат, макар и минимален. Това значи (според мен) поне 30 мин. на ден. Или ако свириш по-рядко - по повече. Така че да може ръцете / краката ти да свикнат с движенията, умът ти - с метронома, а ушите ти - със звука. Hope that helps. Цитирай
evans Отговорено Септември 28, 2008 Отговорено Септември 28, 2008 Значи в stick control още на първата страница пише-repeat each exercise 20 times,значи на една страница има 24 примера. Цитирай
a1RwalK Отговорено Септември 28, 2008 Отговорено Септември 28, 2008 М на мен даскала ми казваше да праскам специално парадидлите колкото се може повече, естествено ако усетя някфо стягане или болка да спра..ии също така специфично беше ги свирех на възглавница и то тряааше да гледам повече с китки отколкото с пръсти да ги правя Цитирай
Recommended Posts