jFog Публикувано Септември 26, 2008 Публикувано Септември 26, 2008 (Редактирано) Няма да се плашункате щото и това е само почнато и е до под кривата круша... Ей тъй за по пъргави фенове е заформено за малко екшън да стане докато си браузвате тука из форума. Хич да не поне по веднъж в годината не е зле да постваме (нали?!?!) па било то и само гризки или огризки п.с.като тествах ъплоуда през Файърфокс-а ми дава няква грешка,но се плейва.ако не се получи пробвайте през друг браузър евентуално... http://media.putfile.com/new-dell-02 без малко да пропусна линка.. Редактирано Септември 26, 2008 от jFog Цитирай
jFog Отговорено Септември 26, 2008 Автор Отговорено Септември 26, 2008 успях да редактирам поста с гол в 90-та минута. вече е Ок Цитирай
fracture Отговорено Септември 26, 2008 Отговорено Септември 26, 2008 аааааааа добре си е огризката, па щом има и привкус на лютеница - качествена бичкия се е заформило , може ли като ми поостане време да и заформя един бас трак ... Цитирай
sa6tiat Отговорено Септември 26, 2008 Отговорено Септември 26, 2008 (Редактирано) Ето го батко бе, ето го!!!! Ами айде, веднага ще му измисля едни задавяници!!!! По-често, повече и най-вече - задължително!!!! Балади за Злобара Де Мойн ще правим ли? Иване бре, прати ми го на пощата бе, не се сваля тая пущина... Редактирано Септември 26, 2008 от sa6tiat Цитирай
zwero Отговорено Септември 26, 2008 Отговорено Септември 26, 2008 Aко знаеш как се разкуфях пред компа....сега ще ми платиш колоните... Цитирай
edgecrusher Отговорено Септември 26, 2008 Отговорено Септември 26, 2008 Бат'Фог пак изби мухите с един изстрел! Де'еба вземи завърши едно парче...толкова добър материал си насъбрал, че ще излязат 16 албума мелодичен Шведски Дет от Испания Цитирай
satanas Отговорено Септември 26, 2008 Отговорено Септември 26, 2008 Брех, много е добро бе ама както каза и edgecrusher вземи завърши поне това Цитирай
TheNextDimension Отговорено Септември 26, 2008 Отговорено Септември 26, 2008 (Редактирано) Хубавина!!! Време беше някой да прероди At The Gates времената, без лигочите, с които напоследък ни заливат суманайси ШВЕДСКИ (тройки) метал банди... Дето казва Денчо... Пиши цял материал и чакаме да пазаруваме "толедска" стомана с Стокхолмски привкус Редактирано Септември 26, 2008 от TheNextDimension Цитирай
Valserp Отговорено Септември 27, 2008 Отговорено Септември 27, 2008 Ами евала Ама не се възгордявай - вземи го довърши. Цитирай
Dylan_101 Отговорено Септември 27, 2008 Отговорено Септември 27, 2008 Бравус, бравус, трябва си активност по тая част.. Цитирай
jFog Отговорено Септември 27, 2008 Автор Отговорено Септември 27, 2008 здравейте пак, радвам се че се е харесал фрагмета погорепосочен от песен(евнтуална) ше трябва да се взимам у ръце до следващите 10-15 години нещо да скова окончателно...вече няма как бях се зарекъл като цяло да не пускам половинчати неща вече .че ми стана патент,ма се изтървах деба пък и вокалите много сложни,той Монката може да ги омаже за спорта както си иска де ,но по принцип идеята е за дълбокогърлени и приятно хриптящи в същото време вокали.и така сам ми се убиват леко желанията.ше трябва да потърся хора вече деба крайно време е.Ако има късмет и наистина сменя малко работата ше имам време ми се струва за всичко.евентуално тогава вече фактически именно вече говориме..е възможно нещо по голямо.До тогаз кисели краставички и гризки от наденици Балади за Злобара Де Мойн няма начин да не се напишат рано или късно Цитирай
sa6tiat Отговорено Септември 29, 2008 Отговорено Септември 29, 2008 Винаги на линия според както си го поръчаш... За мен ще бъде чест. Айде бе, имаше една тема с едни грайнйдкор-дет-прочее онлайн проекти... Дилън101, Еджкръшър, кво дремете, мама му. И Горера се попиля некъде... Аре бе, хаймани. Писна ми да ви подбутвам. Мързели. Цитирай
edgecrusher Отговорено Септември 30, 2008 Отговорено Септември 30, 2008 (Редактирано) ^^Монка, и тримцата сме заети професионално изтърбушени индивиди, разхвърляни в различни кътчета на Европа. Идеята беше хубава, но в един по-добър свят можеше и да се осъществи, също както и комунизма Редактирано Септември 30, 2008 от edgecrusher Цитирай
Recommended Posts