holyman Публикувано Август 19, 2005 Публикувано Август 19, 2005 Здравейте Това е едно парченце на една приятелка и много държа да разбера какво ви е мнението за него... Доста е работено по него, но със сигурност има какво още да се работи... LINKS: от USA и от BG. Мерси предварително Цитирай
anadem Отговорено Август 19, 2005 Отговорено Август 19, 2005 много приятно личи си че е правено с мерак, определено ще си го пусна пак да го чуя Цитирай
adXok Отговорено Август 19, 2005 Отговорено Август 19, 2005 Аз не се кефя толкоз на такъв лежерен стил (виж... Шаде я обожавам де). Но много ми хареса смеха на 1.40мин. или беше на 2.40мин! Жестоко!!! Цитирай
DeathZone Отговорено Август 21, 2005 Отговорено Август 21, 2005 (Редактирано) Без думи просто , една от най добите продукции поне за мен , които съм чул тук и като звук и като изпълнение. Ако не е тайна би ли споделил какво си ползвал като софт и като звуци , честно казано аз не мога да разбера всичко ли е равено на ПЦ или има и живи инструменти ...... Просто най дорото за мен тва е ...... и песента е яка Едно от нещата дето ми направи много силно впечатление е лекия шум наподобяващ грамофонен запис ... много оригинално .... , така някак парчето не стои стерилно и има повече емоция и живот в него ... Успех !!!! Редактирано Август 21, 2005 от DeathZone Цитирай
don_pepinio Отговорено Юли 19, 2006 Отговорено Юли 19, 2006 Мисля че е време да направим "Refresh" на това парче което според мен е жестоко!!! Цитирай
martist Отговорено Юли 19, 2006 Отговорено Юли 19, 2006 Много добро.Само не ми харесва начинът по който е изпято.Иначе - Евала!!! Цитирай
CyberGene Отговорено Юли 20, 2006 Отговорено Юли 20, 2006 Ето как съм пропуснал навремето да чуя това парче, което е много готино! Обаче и аз като мартист нещо не харесвам гласа. Без засягане, но този глас никак не подхожда за такъв стил музика Много пристиснато звучи. Трябва изразителен и лек глас като на Белослава например. Но аранжиментът и звукът къртят! Цитирай
ecmjazz Отговорено Юли 20, 2006 Отговорено Юли 20, 2006 Лелеееее, как съм го пропуснал и аз не знам. Огромен респект пред автора и продуцента Парчето е много яко, а звука наистина е размазващ! Наистина вокалите са малко притиснати както каза CyberGene, но това все пак не намалява достойнството на всичко останало.. Наистина едно от най-яките неща, пускани тук.. Цитирай
Stone Free Отговорено Юли 20, 2006 Отговорено Юли 20, 2006 А!!! Адашката Супер е парчето, не знам как съм го изтървал като си го пуснал преди година почти. Евала Цитирай
Recommended Posts