Mozart Публикувано Септември 19, 2008 Публикувано Септември 19, 2008 Здравейте колеги ! Като барабанист знам какво е да ти се свири и да нямаш възможност по една или друга причина . Като собственик на репетиционна (в София) ви предлагам решение на този проблем : В делнични дни (от понеделник до петък), в часовете от 10:00 до 14:00 срещу 1/2 от цената на час ще можете да се упражнявате или да вземете/предадете урок в repeticionnata.com ! Ако имате въпроси ... ги задайте тук или на 0885 55 22 46 Поздрави и успехи ! П.С. Цената за час в момента е 7 (седем) лева, което означава 3.5 (три цяло и пет) лева при указаните горе условия Цитирай
Mozart Отговорено Септември 26, 2008 Автор Отговорено Септември 26, 2008 (Редактирано) Да добавя, че има клик(метроном) който може да се използва ! Редактирано Септември 26, 2008 от Mozart Цитирай
niki123bg Отговорено Септември 26, 2008 Отговорено Септември 26, 2008 Ако не беше на 500 км разстояние с удоволствие бих се възползвал от услугата Ако някой предлага подобна услуга във Варна, може да се разпише тук Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 26, 2008 Отговорено Септември 26, 2008 Ако не беше на 500 км разстояние...Или на 350... Аз ходя при един наш дръмер с репетиционна, ама друго си е в собствено помощение. Работим по въпроса, дано имаме успех в скоро време. Зарадвах на темата, защото помислих, че някакво интересно предложение или за шумоизолация, или за лесно намиращи се и подходящи (но забравени от всички) тип помещения... Цитирай
Mozart Отговорено Септември 27, 2008 Автор Отговорено Септември 27, 2008 Като направя верига репетиционни, ще се обадя задължително Цитирай
THE_INEXORABLE Отговорено Септември 27, 2008 Отговорено Септември 27, 2008 Браво за предложението! Ако има живущи наблизо, задължително! GO BLAST'EM OFF! Цитирай
Mozart Отговорено Октомври 6, 2008 Автор Отговорено Октомври 6, 2008 Мястото е лесно достъпно с градски транспорт : трамваи 22, 11, 15 автобуси 83, 60, 11, маршрутки 15, 27, 32 и още които не знам Цитирай
Mozart Отговорено Август 20, 2010 Автор Отговорено Август 20, 2010 Преди няколко дни ми се обади някакъв пич, който се възмути, че вече не е 3,5 лв./ч !?! Да поясня: от Септември 2008 до сега изтече много вода, аз смених мястото, Бойко е на власт и прочее Към днешна дата офертата е нещо такова: 10:00 - 14:00 ч. - 5 лв./ч в останалото време - 6 лв./ч и ще е така, докато обособя отделно помещение специално за "ударна практика". Поздрави и равни крайници на всички Цитирай
Mozart Отговорено Януари 20, 2011 Автор Отговорено Януари 20, 2011 Готово ! Кабината за ударна практика(за краткост КУП), е вече факт. КУП работи от 10:00 до 22:00 ч. КУП се намира ТУК КУП стартира на цена от 4 лв./ч. Цитирай
niacin Отговорено Януари 21, 2011 Отговорено Януари 21, 2011 (Редактирано) ^ Ако позволите препоръка: добавете още 2 стойки за чинели и хубаво столче. Така колегите ще трябва да носят само своите чинели и педал и ще получат много повече като полезност от услугата и пълноценен сет за упражнения (допускаме, че звукът на комплекта в случая не е най-важното, а 4-piece kit е повече от достатъчно, ако знаеш какво да правиш с него). Всички знаем че мъкненето на стойки за чинели е голяма хамалогия, а лошото столче може да обезсмисли всяка репетиция. Редактирано Януари 21, 2011 от niacin Цитирай
e-dinko Отговорено Януари 27, 2011 Отговорено Януари 27, 2011 Само ще добавя, че имах възможност лично да се възползвам от КУП Винаги има какво да се допълни и развива, но останах с много добри впечатления от стопанина и възможносите, които се предлагат и ще се предлагат за в бъдеще. Още едно хубаво място за тропане Цитирай
Recommended Posts