Здравко Петров Публикувано Септември 14, 2008 Публикувано Септември 14, 2008 Добър ден! Моля за информация относно поддръжката на чинели, с какви препарати, пособия и т.н. Ще бъда благодарен.Ако има нейде из сайта, дайте направо линк Цитирай
NeonGod Отговорено Септември 14, 2008 Отговорено Септември 14, 2008 принципно ако търсиш за чистене всяка една марка си има пасти за почистване. във повечето музикално магазини се продават! аз лично залагам на пастите имам си 2. едната е на Zildjian другата е на Meinl. и цените не са кой знае какво! Цитирай
vihro Отговорено Септември 14, 2008 Отговорено Септември 14, 2008 Ако има нейде из сайта, дайте направо линк Само не знам защо си мислиш,че останалите са длъжни да ти търсят инфото с търсачката-направи го сам,после питай!!!!!! Цитирай
Здравко Петров Отговорено Септември 14, 2008 Автор Отговорено Септември 14, 2008 Добре, съжалявам, преди да напиша темата потърсих, излязоха ми десетки теми, но нямаше нищо в тях, какво трябваше да направя по въпроса в този случай? Цитирай
vihro Отговорено Септември 15, 2008 Отговорено Септември 15, 2008 Е как пък аз пуснах търсене на ключови думи "чистене чинели" и ми излезе нужната информация???? Цитирай
fusion Отговорено Септември 23, 2008 Отговорено Септември 23, 2008 (Редактирано) Казвали са ми, че медния оксид се чисти и с паста за зъби, но е голямо търкане и в негативните форми остава паста. Фината шлайф паста в комбинация с кичана шайба е моето решение Само трябва да се внимава с натиска, че най-сериозно ако много натискате след десетина-двайсе почиствания може да гледате публиката си през дупки в чинелите В това отношение е най-добре на ръка, но пък ако ви мързи като мен, просто ще внимавате с кичаната шайба Редактирано Септември 23, 2008 от fusion Цитирай
pantommind Отговорено Септември 24, 2008 Отговорено Септември 24, 2008 Фината шлайф паста в комбинация с кичана шайба е моето решение Сигурно не говориш сериозно. Цитирай
FONTARA Отговорено Септември 24, 2008 Отговорено Септември 24, 2008 Paiste Хората са го измислили! Цитирай
Mogila Отговорено Септември 27, 2008 Отговорено Септември 27, 2008 Ами може и да говори сериозно зависи от 4инелите.Ако по4истващия препарат е по скъп от тях... Цитирай
visorski Отговорено Септември 29, 2008 Отговорено Септември 29, 2008 Пастичка на PAISTE,като новички ги прай Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Септември 30, 2008 Отговорено Септември 30, 2008 Казвали са ми, че медния оксид се чисти и с паста за зъби, но е голямо търкане и в негативните форми остава паста. E бати пастата за зъби!?? Цитирай
boreto Отговорено Септември 30, 2008 Отговорено Септември 30, 2008 Абе пичове, тая паста на Paiste става ли за зилджани А и К къстъм нали уж съотношението в сплавите се различава? Че тая зилджанската паста ми лази по нервите - за да изтъркаш един чинел ти отива един час. Цитирай
NeonGod Отговорено Октомври 1, 2008 Отговорено Октомври 1, 2008 не пич всяка една марка чинели си има технологиа на пастите. пример с паста на Meinl си тръкнах един мнооо дърт Zildjian и надписа му падна. тъиче не правете грешки да търкате с квато паста ви попадне. за това всяка една фирма си има пасти. казвам го от личен опит.знам че пастите са доста пари. но лично аз препоръчвам с квито чинели свириш си взимай такава паста. П.П незнам за хората със Стаг те вече може и да търкат с паста за зъби тва е шега разбира се! Цитирай
kukls Отговорено Октомври 2, 2008 Отговорено Октомври 2, 2008 (Редактирано) а мен мък за надписа на чинелите хич не ме търка, добрият чинел се чува , не се гледа. почти не съм чистил чинели. гледам да си ги прибирам след свирене, дори в собствената репетицонна не ги оставям . мръсотията идва главо от отва че чинелите прашлясват . а окисиването на метала си е нормално. Редактирано Октомври 2, 2008 от kukls Цитирай
Recommended Posts