rdg_design Отговорено Декември 8, 2008 Share Отговорено Декември 8, 2008 Здравейте Ако инструмента не е оправен,предлагам да свърша тази работа без да изпадам в словестна диария как ще стане. С уважение RDG Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rezachka Отговорено Декември 15, 2008 Автор Share Отговорено Декември 15, 2008 Начина по който си мислех аз преди да го направя това с тиксото .. ся пари нямам .. нито ми се занимава да хода да търса материали, или пък да се разкарвам до Пловдив няколко пъти за да я оправи някой дето може, и да дам и повече пари дето и тях ги нямам.. седях си един ден с тва хартиено тиксо с ръце чудейки се какво може да залепя и каква простотия да измисля.. и видях китарата, опа ! И в крайна сметка от както я лепнах с това тиксо не е мръднала и си свиря на нея чат-пат.. И все пак, ми се иска нали работата да се свърши като хората с каквито материали трябва, ама .. казва ли ти някой кога ше имам възможност За тва дето давахте акъл аз ви благодаря и ако реша да си го оправя сам пак ще седна и ще прегледам темата .. rdg_design до колкото виждам си от русе.. заслужава ли си ся тая китара (най-евтиния stagg) да я пращам чак до там за ремонт пък и идея нямам колко ще ми струва тоя ремонт Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
liquid_death Отговорено Декември 15, 2008 Share Отговорено Декември 15, 2008 Не искам да съдя решението ти , но една тубичка Ц200 е 80ст.С него щеше да е хем по-здраво, хем по-естетично, хем евтино. Махаш струните и ключовете , лепиш и стягаш със стяги.Оставяш така 24 часа и след това монтираш и забравяш завинаги за проблема.It`s up to you now! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bluesman Отговорено Декември 16, 2008 Share Отговорено Декември 16, 2008 Начина по който си мислех аз преди да го направя това с тиксото ..ся пари нямам .. нито ми се занимава да хода да търса материали, или пък да се разкарвам до Пловдив няколко пъти за да я оправи някой дето може, и да дам и повече пари дето и тях ги нямам.. седях си един ден с тва хартиено тиксо с ръце чудейки се какво може да залепя и каква простотия да измисля.. и видях китарата, опа ! И в крайна сметка от както я лепнах с това тиксо не е мръднала и си свиря на нея чат-пат.. И все пак, ми се иска нали работата да се свърши като хората с каквито материали трябва, ама .. казва ли ти някой кога ше имам възможност За тва дето давахте акъл аз ви благодаря и ако реша да си го оправя сам пак ще седна и ще прегледам темата .. rdg_design до колкото виждам си от русе.. заслужава ли си ся тая китара (най-евтиния stagg) да я пращам чак до там за ремонт пък и идея нямам колко ще ми струва тоя ремонт Срамна история тази тема вече започва да ми омръзва и ненужно пълни пространството с безисходицата и фаталността която лъха от нея за тази нещастна китара. Резачка ,ако идваш някой път в Пловдив вземи я с теб и ми я донеси .Ще ти я залепя както трябва и с лепило каквото трябва .Пари няма да ти искам.Само и само да се свърши с таз безбрежна мъка . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rezachka Отговорено Май 8, 2009 Автор Share Отговорено Май 8, 2009 В крайна сметка го залепих с C200 .. http://bassorfei.hit.bg/IMG_2982.JPG http://bassorfei.hit.bg/IMG_2983.JPG http://bassorfei.hit.bg/IMG_2984.JPG Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vlex Отговорено Май 9, 2009 Share Отговорено Май 9, 2009 Можело е и по-добре да се справиш, но щом е хванало и няма да се спраска и не те притеснява видимостта на пукнатината, честито Поздрави, Влад Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tzvetanovi Отговорено Май 11, 2009 Share Отговорено Май 11, 2009 Наистина добър лютиер е Петър Цветанов 0878671515. Ще я направи като нова,той ремонтира (реставрира) всякакви видове струнни инструменти. www.Petartzvetanov.com - виж тук. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Май 11, 2009 Share Отговорено Май 11, 2009 ..Както и Валери Градинарски и други... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rezachka Отговорено Май 13, 2009 Автор Share Отговорено Май 13, 2009 няма смисал .. все пак е една от най-евтините акустични китари, на която даже май няма да има кой да свири вече Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bakko Limited Отговорено Януари 11, 2011 Share Отговорено Януари 11, 2011 Залепих счупване на подобен стаг в основата на главата с каноконлит е и импровизирана стяга от водопроводен ключ. За момента изглежда много стабилно - китарата стои от 2-3 часа със струните, дори вече скъсах една. Единствения проблем е, че се разтече доста и ще е нужно да шкуря, боядисвам и лакирам, но това по-нататък като има време. А и ще бъде интересно упражнение. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Борис Отговорено Януари 11, 2011 Share Отговорено Януари 11, 2011 Абе не ви разбирам вас как си трошите тъй китарите?!?!Да не си ги биете у главата бе да му се не види... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bakko Limited Отговорено Януари 11, 2011 Share Отговорено Януари 11, 2011 Еми да, като ми скучно и нямам кво да правя - чупя си китарата. (Надявам се да усетиш иронията) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lyu_records Отговорено Януари 13, 2011 Share Отговорено Януари 13, 2011 Колега аз имам един лашбърн акустичен, незнайно защо докато беше подпрян до стената, котката ми реши да му скочи отгоре та като падна и се сцепи по абсолютно същия начин. Понеже моята китара е евтина, нямаше смисъл да я карам на лютиер. Та оправих си я сам, по следния начин: хванах го с коларски болт и лепило и после я китнах с авто кит, за да не се вижда болта. Само ми остана да за шлайфам кита и да я пръсна с компресора, ама така си и остана. Някой ден ако нямам работа мога и да го направя . Ако искаш снимки пиши. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lyu_records Отговорено Януари 13, 2011 Share Отговорено Януари 13, 2011 Колега аз имам един лашбърн акустичен, незнайно защо докато беше подпрян до стената, котката ми реши да му скочи отгоре та като падна и се сцепи по абсолютно същия начин. Понеже моята китара е евтина, нямаше смисъл да я карам на лютиер. Та оправих си я сам, по следния начин: хванах го с коларски болт и лепило и после я китнах с авто кит, за да не се вижда болта. Само ми остана да за шлайфам кита и да я пръсна с компресора, ама така си и остана. Някой ден ако нямам работа мога и да го направя . Ако искаш снимки пиши. Но моята се беше сцепила по косо и не чак към ключовете. Ти можеш да минеш само с лепило, което е по-добрия вариант от разни стърчащи болтове . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dido777 Отговорено Януари 23, 2011 Share Отговорено Януари 23, 2011 Здравейте, темата е много интересна и вдъхна малко вяра, че проблема ми може да се реши. Та ЕТО: купих си нова китарка, от Икономов разбира се, все пак избрах вносител сигурен! Модела е IBANEZ S320. Много съм доволен от китарата, добър звук,удобен гриф,кеф! Свирих 2 седмици нонстоп, жена ми започна да ме гледа накриво.И така прибирам се от репетиция един ден,посвирвам още един-два часа...заспивам, събуждам се и..грифа сцепен диагонално, отдолу точно над двата болта по продължение към ключовете.КИТАРАТА Е НА 2 СЕДМИЦИ И ПОЛОВИНА по дяволите,..можете да си представите разочарованието ,което изпитах. Съмнявам се, че от магазина ще покрият подобна механична повреда, но реално удар по китарата не е имало. И така стигнах до тази дискусия.Утре ще кача и снимки.Видях,че тук има професионалисти..въпроса ми е Колко струва подобна манипулация за да преценя заслужава ли си!!!???Мисля, че цепнатината е по-малка от тази на Стага p.s. ..разбира се че жена ми е заподозряна, както и куфара от старата ми китара най-вече(някъде бях чел една притча да не наливаш ново вино в стар мех) Благодаря предварително на всички, които ще проявят разбиране към мен и отвратителната ситуация, в която попаднах... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts