Jump to content
Българският форум за музиканти

Bakko Limited

новаци
  • Мнения

    33
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Bakko Limited

  1. Еми да, като ми скучно и нямам кво да правя - чупя си китарата. (Надявам се да усетиш иронията)
  2. Залепих счупване на подобен стаг в основата на главата с каноконлит е и импровизирана стяга от водопроводен ключ. За момента изглежда много стабилно - китарата стои от 2-3 часа със струните, дори вече скъсах една. Единствения проблем е, че се разтече доста и ще е нужно да шкуря, боядисвам и лакирам, но това по-нататък като има време. А и ще бъде интересно упражнение.
  3. Здрасти! При бързо редактиране на собствено мнение (бутонче редакция -> бързо) излизат три нови бутона: Пълно редактиране, прекъсни редакцията и използвай пълен редактор. Според мен не би трябвало да е "пълно редактиране", а запази промените или нещо подобно. Винаги като съм на път да цъкна "пълно редактиране" ми звучи сякаш ще бъда препратен към пълен редактор. Въпреки, че се свиква с тази "неточност" може да се промени, ако смятате за нужно. Благодаря за вниманието.
  4. Снимка можеш да качиш в http://www.imageshack.us . И вместо да идваш от варна по-добре би било да действаш целенасочено и да мислиш, а не да чакаш само наготово
  5. Здравейте! Попаднах на стара корейска 12 струнна китара. Бриджът беше в лошо състояние и трябва да се смени. Не намирам подходящ и затова смятам да си го изработя сам. Лесно мога да се сдобия с подходящ дървен блок от бук. Ще свърши ли работа? Не търся кой знае колко качествен звук. Все пак предполагам, че китарата дори нова не е била от висок клас - изработката не изглежда много качествена. По-скоро ми е мерак ми е да й придам нов облик напълно сам - байц, лакиране, боядисване и т.н. Без да разбирам много букът ми изглежда подходящ - масивна и здрава дървесина. Другата ми опция е смърч. Благодаря предварително!
  6. ^ А звука дали не е по-скоро въпрос на идея от колкото на техника/материали/пръсти?
  7. ^Преувеличаваш малко, колегата ни е прав! Композиция - ок, има заслуга, но иначе дърпа 50 въжета и тва е...
  8. ^може, ма звучи тъпо!
  9. Bakko Limited

    Great Gig In The Sky

    Това би било най-доброто парче от "The very best of forum.muzikant.org"!!!
  10. за кавърите! РХЧП фен
  11. Bakko Limited

    Въпрос..

    Много ми е интересно, каква ще е разликата между Washburn X10 от Технополис и Washburn X10 от Фактор. Сигурно по-сръчен китаец я е дялал...
  12. Какво точно означава електронно превключване? Каквото и да е педалче, пуснато на байпас, в което е включена китарата в ин и аут към към звуковата карта ли? Може ли да дадеш пример за такова педалче?
  13. Ако не си си копил още пусни една тема и в правилния раздел за да си повишиш шансовете.
  14. Ако не намерите може да ползвате 2-3 компютъра с по 2-3 карти и сте перфектни.
  15. Самият аз съм работил само с един workstation и то не за много дълго. Затова изчаквах някой с повече опит да пише, но щом не искат - аз ще пробвам, а те да ме поправят В workstationa има: 1. Sound модул - той синтезира звуците, които чуваш 2. Клавиатура - с нея задаваш командите към sound модула и после той си върши работата - да синтезира звуците. 3. Сикуенсър - в него можеш да записваш (миди) команди на отделни писти чрез клавиатурата (и/или други методи). Да кажем, че всяка писта командва отделен инструмент. Така като се комбинират няколко писти се получава завършено произведение. Всяка писта може да е с куп отделни параметри - сила на звука, разположение ляво-дясно, динамика и т.н. Имайки предвид горните точки един синтезатор в най-общото значение на понятието комбинира в себе си клавиатура и саунд модул. От там следва, че няма как да запишеш нещо и после да си го изслушваш/наслагваш други писти отгоре и т.н. Затова на теб ти трябва workstation.
  16. Bakko Limited

    Tc Electronic Polytune

    http://www.tcelectronic.com/polytune.asp http://www.engadget.com/2010/01/14/tc-elec...trings-at-once/ Удряте всички струни наведнъж и PolyTune ви показва отклоненията на всяка една по отделно. Също така работи и като нормален тунер. Изглежда супер готино, ефективно и това, което най-много ме кефи: иновативно. Вече изборът на тунер е по-лесен (поне за мен). Този видимо предлага повече от другите познати на мен алтернативи.
  17. Можеш да го правиш на music workstation. http://en.wikipedia.org/wiki/Music_workstation . На синт без сикуенсър можеш само да си свиркаш, но не и да записваш.
  18. Не знам какви точно са възможностите за настройките на RSS на тукашната форумна платформа, но звучи като от там да може да се постигне това. Тук думата имат хората, които поддържат форума.
  19. Ако никой не е наддал - продуктът си остава за купувача след изтичането на търга. След това той го качва отново ако иска: 1. с определена начална цена - обикновено 1 евро/усд 2. с опция buy it now - определена фиксирана цена, за която продукта се купува веднага - без наддаване и без изчакване на края на търга 3. с комбинация от двете Обикновено за готините предмети няма да остане без наддаващи - повярвайте ми, знам го от опит хаха
  20. Светлина в тунела http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/01/06/...ala_be_mitnica/ http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/01/11/...no_vreme_7_dni/
  21. Ако разчиташ на форуми, а не отидеш на лекар - по-добре питай в някой здравен/медицински форум.
  22. Това не е съвсем вярно. Първо можеш да разгледаш отделно feedback-a като продавач и купувач. И второ - в този ред на мисли рейтингът играе роля както за физически така и за юридически лица. Особено ако се правят големи покупки опрделено си струва да се прочете всяка отделна оценка.
  23. Да, плащането през пейпал е лесно, оглеждай се за инструкции точно какво да правиш. А ако плащането е по банков път ще получиш данните за сметката на продавача и остава да преведеш парите - с интернет банкиране, нормален превод...
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.