ge6e Публикувано Септември 4, 2008 Публикувано Септември 4, 2008 Реших да си купувам wah wah pedal , гледах демота в нета , но си е друго да се опита , но немога да намеря и искам да питам колеги китаристи дали могат да ми помогнат като ми препоръчат някакъв wah pedal ,ако може до 150 лева . Мерси предварително . Цитирай
Guest Отговорено Септември 4, 2008 Отговорено Септември 4, 2008 Най-елементарното - Dunlop Crybaby Classic Wah GCB-95 : http://www.jimdunlop.com/index.php?page=pr.../p_and_e_detail Втора ръка се намират за 120-140 примерно. Разбира се, има и други. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Септември 4, 2008 Отговорено Септември 4, 2008 Еми на тази цена са три варианта - CryBaby GCB-95 , Morley първия модел и ... пластмасовия Wah на Behringer Цитирай
Guest Отговорено Септември 4, 2008 Отговорено Септември 4, 2008 А, пластмасовия на Берингер го бях забравил. Нов май е около 90, втора ръка съм го виждал от 30 до 60. Няма такъв честотен диапазон като крайбейбито и като свириш с дисторшън почти не се усеща, че съществува... Морлито не съм го пробвал... Цитирай
ge6e Отговорено Септември 4, 2008 Автор Отговорено Септември 4, 2008 Мерси за на отзавалите се .Тоя Беринджер никога няма да си зема A да знаете каде се продават в България или трябва да си го поръчвам? Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Септември 4, 2008 Отговорено Септември 4, 2008 Най-лесно да минеш през РФ (за морлито - честотно е почти същото като крайбейби 95 , ама малко по-високо дигнат) или през Фактор за дънлоп . Цитирай
chris_barnes Отговорено Септември 4, 2008 Отговорено Септември 4, 2008 точно РФ са официални вносители на Дънлоп и имат повечето модели.. стандартното GCB 95 не е зле, като ще е уа-уа да е Дънлоп - доказана марка. аз бих ти препоръчал на Зак Уайлд модела - убива с звук, няма корекции но ме кефи дори повече и от Дайм уа-то. То обаче мисля беше 269 ново.. Цитирай
bobikosatkata Отговорено Септември 4, 2008 Отговорено Септември 4, 2008 А дали някой е имал вземане-даване с :VOX VX V847 A,Питам,защото това е другия педал в този ценови диапазон,за който съм чел добри отзиви по чуждите сайтове. Цитирай
fLiSk Отговорено Септември 4, 2008 Отговорено Септември 4, 2008 Аз съм си играл за малко с него. Има повечко високи, тоест стига до малко по-високи честоти на крайна предна позиция. Не е лош, въпрос на вкус е дали ти отърва, на мен дънлопските уа-та ми харесват повече. Колкото до разликите между Морли и Дънлоп, повечето педали на Морли имат по-малък честотен обхват от Дънлоп и звука е по-малко оцветен (по-близо до оригиналния тон на китарата), аз лично след доста игра с едно Морли се върнах на Дънлоп защото звукът ми отърва повече и пак - въпрос на вкус Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 4, 2008 Отговорено Септември 4, 2008 От 10тина години съм фен на скромното GCB95, пробвал съм повечето други, широко разпространени на пазара педали и до сега не съм намерил убедителна причина да го сменя. Просто и профи решение, което ме устройва напълно Цитирай
ultramega Отговорено Септември 4, 2008 Отговорено Септември 4, 2008 Също съм фен на GCB95. Най ме кефи от тези който съм пробвал(не че са много , даже напротив- два ,три). Съжалявам че си продадох моя. В моя случай за разлика от на Кольо е , че не може да се каже профи решение в никакъв случай , но явно има съвпадение Цитирай
ge6e Отговорено Септември 5, 2008 Автор Отговорено Септември 5, 2008 Мерси на отзовалите се много ми помогнахте, и май към Дънлопа ще се ориентирам Цитирай
Recommended Posts