Heartman Отговорено Ноември 23, 2008 Отговорено Ноември 23, 2008 Па и Heartman да покаже нещичко, вече има една музичка и като за флейта (и щрайх, и арфистКА, и хор )! И аз това викам,що не?И хоппала ето две тракчета.Ще ме извините за нескупосания запис на флейтата,но съм с много гаден микрофон и квито ефекти да слагам вкарва много шум.Иначе другия запис си позволих да попея след ангелогласната ни съфорумка http://media.putfile.com/HeartmaN-Too-many-flutes http://media.putfile.com/Too-Many-Tears-22 Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Ноември 24, 2008 Автор Отговорено Ноември 24, 2008 Heartman-е, сладкопойна чучулиго, След твоята гласова намеса цялата идейна шлака, свързана с това парче, е измита от мен. Срещу името Ковърдейл в ума ми няма никакво понятийно съответствие. Чувствам се душевно (и без малко диуретично) пречистена... С две думи: не пей, слънце небесно. С най-приятелски чувства ти го казвам и се подписвам под това с двете ръце. ЗА флейтата... - много читаво! EL CONDOR PASSA Китарките и флейтата са твоята същинска сила! Хлебен материал и безспорен талант съм чула и на двете места... (особено в темата на zanev 70 хич не си се майтапил!) И докато съм още в "орнитологичния" регистър , да се възползвам да помоля: Black Bird (singing in the dead of night...), Ако не си по приеми, да събираш лаври и призове за новия албум, take these broken wings and learn to fly... По грифа, разбира се..., ще ми бъде приятно! Едно соло не стига. Разбира се, темата е отворена за всякакви участия и интерпретации. Цитирай
Heartman Отговорено Ноември 24, 2008 Отговорено Ноември 24, 2008 Хихи знаех си че няма да ти хареса пеенето,ама поне флейтичката си удобрила.Пък само в моя защита да кажа че експериментирах с пеенето,опитах се да звучи като Джо Бонамаса,понеже самия сингбек е по-лайт и тая румба ,не ми се вързваше да го пея по рокаджийския начин.Иначе това парче си го представям тип starkers in tokyo.Най-добре ми стоеше там Ковърдейл и акустик. Цитирай
Slide Отговорено Ноември 25, 2008 Отговорено Ноември 25, 2008 Аз вече обсъждах джема с единия от участниците в него, ама мисля, че е редно да кажа мнението си и в темата. Байтанас направо го е забил в земята тоя джем. Неговото изпълнение е най-развижено от всичко. BlueZone го изпипал много нежно и се сипе мазно мазно Иначе, колкото до самата певица - по-добър глас тука във форума не съм чувал. (без да се засяга никой.) Мисля, че Ангелина е призована да изпее I Surrender на Rainbow. Цитирай
Get off Отговорено Ноември 25, 2008 Отговорено Ноември 25, 2008 Бай Танас+Ангелина-едно от най-добрите неща звучали във форума (поне за мен). Цитирай
BlueZone Отговорено Ноември 28, 2008 Отговорено Ноември 28, 2008 (Редактирано) Старата песен с нов глас: Too Many Tears v2.00 Тоя път Ангелинка извади от арсенала и мекия глас Редактирано Ноември 28, 2008 от BlueZone Цитирай
DREAMMIND Отговорено Ноември 28, 2008 Отговорено Ноември 28, 2008 Angelina нумбер уоне уникален глас, Blue Zone много яко човек, напомня ми на версията от албума на Цовердале Into the light,където е по лайт тая песновка и щях да забравя Thank you for the music Цитирай
Telerig Отговорено Ноември 28, 2008 Отговорено Ноември 28, 2008 ееех че кеф...домашен уют, приятна компания, квалитетно питие...Angelina...Norah Jones& Alicia Keys в стерео пространството и става вълшебно ... Цитирай
ho6imin Отговорено Декември 3, 2008 Отговорено Декември 3, 2008 Темата е супер Има такива изпълнения,след които човек просто няма какво да добави. Но нали е джем,реших да постна едно бързо решение от моя страна http://media.putfile.com/jam-too-many-tears Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Декември 3, 2008 Автор Отговорено Декември 3, 2008 Благодаря на всички за отговорите и конструктивното участие. Мерси и на Боби - за така миксираната нова версия! Всъщност аз му пратих само новото пеене, да го чуе като динамика и ако му се понрави - да го смеси. А той се разпъргавил, та го подравнил, та го постнал и в темата докато съм била на бачкане миналата седмица. Има нещо, което за мааалко не ми достига в крайния резултат, ама това е щото по принцип виждам в музиката работа като за целия китайски народ (и на още налитам! ), та като се видя по-свободна, ще му отдам нужното внимание. @Get off, @DREAMMIND и @Slide, за добрите думи! Няма спор, врсията на бай Танас си е здравинка! @Slide, извинявай за репликата, но няма "по-добър" или "най-добър" глас според мен. Има глас, максимално осмислил своята пригодност за целите, които си поставя. Колкото по-самостоятелно е усилието на това осмисляне, толкова по-убедително и изразително звучи гласът. Останалото са технически подробности. И даже ще ползвам момента да се обърна и към @zwero, дето ме е "залял с аплодисменти". @Zwero-у, като гледам такива хвалебствия по свой адрес, ми иде да се ощипя, да проверя дали не съм умряла - нали знаеш, за умрелите - или добро, или нищо... Хубаво е, де, не си кривя душата... @ho6imin, добре дошъл "на борда"! Интересно решение... Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Декември 6, 2008 Автор Отговорено Декември 6, 2008 (Редактирано) ^ ... Етооо... Поработих ооооще малко. По моему имаше 3-4 фрази в парчето, където моето пеене беше леко изместено по време и се нарушаваше синхронът. Това е нещо от машините, докато си меткахме траковете с Бобий. Добавила съм някои довършителни нещица... Идейният порядък вече се разминава с Coverdale, но това е смисълът на кавърите всъщност... Enjoy! http://media.putfile.com/Too-Many-Tears_Bo...effAngelina_v_3 П.П. Всъщност тия дни разбрах нещо: Боби Зашефф наистина съществува! (Даже работи в едно студио...) Този е вторият човек от форума, дето sa6teствува... Малии, казвам го с такъв патос, все едно съм открила праисторическа вкаменелост с жив генетичен материал! Редактирано Декември 6, 2008 от Angelina Цитирай
Telerig Отговорено Декември 6, 2008 Отговорено Декември 6, 2008 Суперлативите са излишни - всеки път би го направила още по-полирано, излъскано съвършено и.т.н. Само че на мен лично фаворита ми е първият трак на Боби...уникален е въпреки несъвършенствата ...там някои неща изненадват приятно просто П.П. Боби Зашев наистина съществува ... виждал съм го наживо чат пат...един такъв замислен Цитирай
prayer4eto Отговорено Декември 6, 2008 Отговорено Декември 6, 2008 ^^ Какво прекрасно издевателство над нашите уши На мене пък новата версия ми харесва повече. Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Декември 7, 2008 Автор Отговорено Декември 7, 2008 Мерси, prayer4eto! Радва ме твоят коментар... Telerig, благодаря за активния ангажимент по темата. Аз ценя много мнението ти, защото съм прозряла немалка доза максимализъм в музикалните ти намерения (тук и там из темите ) и... един здравословен баланс между искането и моженето... Честно казано, вече се обърквам за коя точно версия говориш. Аз намирам стилово несъответствие между начина, по който бях задала темата, и отговора на Боби. И сметам, че то не се дължи на некомпетентност. Ако не ми беше дал трака, щях да скоча "трупешката" в неговия метъл джем и да му го направя на... тиролски йодлер (а това хич не го мога! ) Иначе... аз имам да си поработвам... Като се погледна - по петите ми не тичат тълпи фенове и папараци, нямам яка дискография, не съм преситена от бутикови участия и международни турнета... А във форума оставям след себе си "ярка диря" (от кавъри предимно) и ако се попитам колко от тях клонят към завършен вид, се опасявам, че няма да преброя до 5... Дет се вика, не съм се преуморила. Цитирай
Recommended Posts