W_A_R Публикувано Август 31, 2008 Публикувано Август 31, 2008 http://www.vbox7.com/play:2af87177 Пеенето е по-зле от свиренето, знам че имам много да уча, благодаря за оценките предварително. Цитирай
MR_STENCH Отговорено Август 31, 2008 Отговорено Август 31, 2008 Не е зле... ...забелязват се няколко "спъвания" на места, но пък... да свириш и да пееш едновременно си е сложна задача. При положение, че аз и толкова не мога казвам само Браво! Цитирай
Necrophagist Отговорено Август 31, 2008 Отговорено Август 31, 2008 незнам защо се притесняваш толкова много !!! Всеки свири колко може Мога да ти кажа че уважавам хора които пеят и свирят,това според мен е доста трудно(поне при мен беше така) Само напред да гледаш !!! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 1, 2008 Отговорено Септември 1, 2008 Тя песента не е в никой случай лесна, особено за пеене. Така че бравос! Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Септември 2, 2008 Отговорено Септември 2, 2008 Добре си се справил , пеенето е по добре от свиренето. Но мен лично не ме изкефи много. Браво все пак ! Цитирай
dedomito Отговорено Септември 2, 2008 Отговорено Септември 2, 2008 Имаш хубав глас , това е важното - !!! Имайки в предвид , че това е само една камерка и микрофонче , мога да кажа , че е много добре . Браво , продължавай все така смело напред ! Цитирай
Valserp Отговорено Септември 3, 2008 Отговорено Септември 3, 2008 (Редактирано) Евалата, аз на 16 така не можех Ако искаш съвети: Fortune се изговаря "ФорЧън" На последната фраза започна да викаш, може би от емоция или се опита да добавиш динамика - не го прави. Ако ще повишаваш тон някъде - направи го във втория припев, накрая пак намали. Песента си звучи няколко идеи по-красиво в Gmin. Продължавай да се занимаваш, ш'ги смачкаш! Редактирано Септември 3, 2008 от Valserp Цитирай
W_A_R Отговорено Септември 25, 2008 Автор Отговорено Септември 25, 2008 Благодаря на всички за хубавите оценки и за съветите, ще се вслушам в тях. Все пак никой съвет не е излишен. Още веднъж благодаря. Цитирай
yotzzo Отговорено Септември 25, 2008 Отговорено Септември 25, 2008 Ами добре е Съвети по нета не мога да ти дам. Трябва да "отвориш" гласа, това е най-важното. Имаш потенциал да станеш певец! Пей и свири. Цитирай
W_A_R Отговорено Октомври 9, 2008 Автор Отговорено Октомври 9, 2008 (Редактирано) Трябва да "отвориш" гласа, това е най-важното. Имаш потенциал да станеш певец! И други хора са ми казвали, че трябва да си отворя гласа, обаче просто не знам как Гласа ми е прекалено нисък. А дали мога да стана певец... Е малко се съмнявам, но времето ще покаже Редактирано Октомври 9, 2008 от W_A_R Цитирай
emka Отговорено Ноември 25, 2008 Отговорено Ноември 25, 2008 (Редактирано) тц съжалявам за негативния коментар обаче .... ПО ДЯВОЛИТЕ НЯМА ЛИ КОЙ ДА МУ КАЖЕ НА ЧОВЕКА„ ЧЕ НА ЕДНО МЯСТО ЧУКА ГРЕШНО ПРАГЧЕ ?!?!?!?!?!?!? тцтц .. иначе имаш да пееш още .. давай, развивай се ... пробвай сам, разпявай, виж докъде са ти възможностите, пееш верно, отиди при преподавател .. и те така а за китарата дето си я вадил по таблатури ................ за таблатурите няма да си отварям устата, просто е достатъчно да кажа таблатури SUCKS абе трагедия е, общо взето обаче имаш потенциал! както казва моят учител .. "просто търси иии..... ще се намериш" Редактирано Ноември 25, 2008 от emka Цитирай
Recommended Posts