BlueZone Публикувано Август 30, 2008 Публикувано Август 30, 2008 Bobby Zasheff - Summer Rain Instrumental Цитирай
prayer4eto Отговорено Септември 6, 2008 Отговорено Септември 6, 2008 Само да попитам - 12 струнка ли чувам или наслагване на 2 китари ? Цитирай
BlueZone Отговорено Септември 7, 2008 Автор Отговорено Септември 7, 2008 Звукозаписът на парчето е осъществен по следния начин: - Запис на акустична китара с метални струни (Yamaha APX500) посредством нейния пиезо-микрофон + AKG Solid Tube и AKG Perception 200. - Запис на акустична китара с найлонови струни (Alhambra 5P) посредством AKG Solid Tube и AKG Perception 200. - Запис на Fretless Bass Ibanez - Cabasa, произведена по компютърен път. - Crash чинел, произведен по същия начин. - Щракане с пръсти записано от мен и още двама човека. Записано е с ProTools Digi 003 и Nuendo 4. Цитирай
prayer4eto Отговорено Септември 7, 2008 Отговорено Септември 7, 2008 Не знам къде се бутам и аз между шамарите, ама идейката ми хареса толкова много, че реших да я позацапам малко ... Разминавания, повторения, замазвания ... като за първи jam в живота ми май бива http://media.putfile.com/jam----Bobby-Zash...n-Instrumental- Цитирай
zwero Отговорено Септември 8, 2008 Отговорено Септември 8, 2008 http://media.putfile.com/Blue-Zone--zwero Цитирай
ciriljhonson Отговорено Септември 8, 2008 Отговорено Септември 8, 2008 Първо искам да те поздравя за чудесната композиция а ето как я чувствам аз: http://media.putfile.com/Bobby-Zasheff-KIcho Цитирай
BlueZone Отговорено Септември 9, 2008 Автор Отговорено Септември 9, 2008 Приятно съм изненадан... И на тримата ви се е получило яко zwero - темичката на припева е почти същото нещо като това, което аз бях мислил за пеене. Явно мислим в сходни посоки. ciriljhonson - много ме кефи саунда на китарата - би ли споделил инфо? Ааа...между другото очевидно си сложил някакъв ducking, щото парчето потъва яко всеки път като влезе китарата...на твое място бих го махнал честно казано П.П. Сега аго вземе някой да изпее нещичко, ще стане идеално. Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 9, 2008 Отговорено Септември 9, 2008 Ето една бърза импровизацийка и от мен, с доста глупости в нея, особенно към края . Иначе много готин джем jam-Boby-Zashev Цитирай
ciriljhonson Отговорено Септември 9, 2008 Отговорено Септември 9, 2008 Китарата е едно много старо Японско копие на Гибсън Лес Пол-Takeharu,можеби са го копирали някъде 1960-70 год. Саунда е от GutarRig-а малко Rewerb,малко Chоrus,малдко Delay, адаптер bridge и свиря с пръсти не с перце. Що се отнася до потъването и мен много ме дразни,но без да ме е срам ще си призная,че съм пълен лаик на тема звукозапис. Какво ли не ръчках по тоя Rig ,така и не успях да го избегна,можеби е нещо твърде просто ма нейсе. Цитирай
maringtr Отговорено Септември 16, 2008 Отговорено Септември 16, 2008 Браво за прекрасната композиция, реших и аз да запиша нещо, между другото и за мен това е първи джем, дано ви хареса... http://www.fileden.com/files/2008/1/28/172...oby-zasheff.mp3 Цитирай
Delyan Отговорено Септември 21, 2008 Отговорено Септември 21, 2008 ... ей го на и аз да дрънна, че изкефи хавата <<Click>> Цитирай
prayer4eto Отговорено Септември 21, 2008 Отговорено Септември 21, 2008 ^ E те тва беше, сега вече спокойно мога да се гътна . Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Септември 21, 2008 Отговорено Септември 21, 2008 Я, к'ъв купон се е заформил тука... Супер! Delyan-е, откъде я изнамери тази "ориенталска къдра"? Ей, толкова е приятно това "стилово несъответствие" между мотива, който си разработил, и "плъгнатата" китара... За композицията на BlueZone (Blue Zone или BlueZ one ?) не си говорим, щото... човек на бялото може ли да му каже черно... Ох, да си призная, първото слушане беше като че ли съм на носа на ония люлки-гондоли, в лунапарка. Стигаш до горна мъртва точка и... почти свободно падане после... Послушах, да видя все пак, дали не си прекрачил онази "тънка линия" (че иначе ще стане парче за Азис ), но не..., опазил си се. Много приятно. Сега ще си го изслушам още 99 пъти... Цитирай
BlueZone Отговорено Септември 21, 2008 Автор Отговорено Септември 21, 2008 kolio_k, dark, Delyan - изкъртихте ми мисличките направо... Не съм очаквал, че от това парче могат да се получат толкова различни и интересни работи - Евала! Сега остава и Angelina да запее и мога да отида спокойно в някой ъгъл и да се напуша с хашиш и напия с ирландско уиски... Цитирай
Icarus Отговорено Септември 22, 2008 Отговорено Септември 22, 2008 Въй, кво сте се направили тука бе, много свирене, много нещо Абсолютно съм възхитен от всички ви!!! Цитирай
Recommended Posts