DYLGIQ Публикувано Август 25, 2008 Share Публикувано Август 25, 2008 http://www.4shared.com/file/60258493/98cbc...rified=a921466c Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Cutthroat Отговорено Август 26, 2008 Share Отговорено Август 26, 2008 Много ми хареса. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Басурендер Отговорено Август 26, 2008 Share Отговорено Август 26, 2008 Голям ХЕВИ МЕТЪЛ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zwero Отговорено Август 26, 2008 Share Отговорено Август 26, 2008 A защо няма вокал... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Август 26, 2008 Share Отговорено Август 26, 2008 Много ми харесва! Особено този клокочещият бас къса глави от кръста. Издай някоя тайна за микса - например как да докарам такъв бас и язе. Май в микса не разделяш китарите на макс в ляво и в дясно? И не звучи никак лошо. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Scavenger Отговорено Август 26, 2008 Share Отговорено Август 26, 2008 Доста мачкащо баса верно много тресе Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DYLGIQ Отговорено Август 26, 2008 Автор Share Отговорено Август 26, 2008 Издай някоя тайна за микса - например как да докарам такъв бас и язе. Май в микса не разделяш китарите на макс в ляво и в дясно? И не звучи никак лошо. Барабанките са AD. Баса има WARP. А китарите Izotope trash. От там е експанда, с който се делят двете китари, а третата е с ривърб и отзад. Солото е на два канала по 75 процента, а дабълхендите във втората част (които малко прекалено съм ги дръпнал май) са на 100% панорами. Вокал ще има, като дойде текста. Демек като изпия цялото пазено за целта Пломари. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
prayer4eto Отговорено Август 26, 2008 Share Отговорено Август 26, 2008 Класен парцал, спор нема Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Metanoia Отговорено Септември 2, 2008 Share Отговорено Септември 2, 2008 Всичко е добре, но ми се струва, че парчето "хлътва" на солото - става по-немощно и изкуствено пищящо, като се губи мощта на ритъм-китарата и баса. И на около минута преди края бих сложил два флажолета по краищата на рифовете, но това са бели кахъри. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lizardman Отговорено Септември 8, 2008 Share Отговорено Септември 8, 2008 Боза е. Ама изкарана от две седмици. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Септември 8, 2008 Share Отговорено Септември 8, 2008 (Редактирано) кефи ме мен парчето. Много ме изненада в началото с тея барабани и после супер свежо стана като се промени всичко Звука на баса е много як наистина обаче като цяло баса според мен прецаква парчето донякъде. И то защото пулсациите му изобщо не съвпадат с тези на барабаните(може и аз да съм откачил ама чувам само накаво"плякане", което изобщо не съвпада с киковете). По този начин парчето някак си "омекава" Ако беше по стандартния начин звученето му според мен щеше да е по твърдо и цялостното звучене. Солата ми харесаха , идейни са , а и не им липсва виртуозност на места Само че и при мен потъват в микса. Може би причината е наличието на дилей или нещо такова което намалява атаката и така се налага да се усили, а може и просто да са тихи. Естествено всичко е въпрос на вкус... но не мога да си оближа гъза така че т'ва е Редактирано Септември 8, 2008 от ultramega Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Септември 9, 2008 Share Отговорено Септември 9, 2008 Малииии зверско е!!! И мен много ме кефи звука на баса. Човек кажи как го правиш. Нищо не разбрах от това: [ Баса има WARP. Ще черпя Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
aitapeapea Отговорено Септември 9, 2008 Share Отговорено Септември 9, 2008 Eто и почти завършената версия на парцала. Всъщност това е съвместна работа с DYLGIQ. Kakto spomena ultramega , баса се разминаваше доста, затова е и презаписан. Солата са махнати, решихме че по добре с пеене да напълним дупката. Сега остава да ни озари вдъхновението за текст и се мятаме. Колкото до клокочештия бас, трябва да добавя че е записан през китарната банка с която са записани китарите, след това с WARP 1 , и компресора на Нуендото. От китарите само една е с IZOTOPE TRASH, kaто той е използван само като експандер а не като симулатор. А вкрая на парчето има 10 секунди трибют на Кери КИНГ ENJOY http://media.putfile.com/aitapeapeadylgiq Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yakiya Отговорено Септември 11, 2008 Share Отговорено Септември 11, 2008 Похвала и от мен за парчока.Навява ми спомени за Bolt Trower и французите Loudblast. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yakiya Отговорено Септември 11, 2008 Share Отговорено Септември 11, 2008 А и що не си казал че чакаш текста..... ми той е при мене.Само да останат 10 минути свободни и ще го плесна отгоре. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts