AXE Отговорено Ноември 1, 2005 Автор Отговорено Ноември 1, 2005 Абе ремонтните дейности приключиха и остава само да се боядиса, ама майстора нещо се беше покрил :killyou: Сега май се е прибрал и се надявам тия дни да я почне Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 3, 2005 Отговорено Ноември 3, 2005 Цялата китара ли я е правил, или само тялото? Цитирай
pacman Отговорено Ноември 4, 2005 Отговорено Ноември 4, 2005 (Редактирано) Цъ. Не съм я правил- само смяна на праговете + пипвания по формата-залепените остри рогове + смяна на тремолото (придружено с усърдно копане, понеже старото беше различно като геометрия, и беше с друг тип стъдове), и още някои дребни неща Редактирано Ноември 4, 2005 от pacman Цитирай
AXE Отговорено Март 13, 2006 Автор Отговорено Март 13, 2006 (Редактирано) Най-после! Отново благодарение на pacman, мога да се похваля и визуално със старата си нова китара Ето я Черната Красавица: :inlove: Тук ги има снимките с по-голяма разделителна способност Планирал съм и още няколко дребни промени, но за тях по-нататък П.П. По отраженията на тялото можете да видите 3ти блок в Студентски Град Редактирано Март 13, 2006 от AXE Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Март 13, 2006 Отговорено Март 13, 2006 Евала , pacman , евала пич . Ей това е много яка китара , ей !!! Цитирай
eXile Отговорено Март 13, 2006 Отговорено Март 13, 2006 Звер Айде отивай да се напиваш по случая Цитирай
IgniteAll Отговорено Март 13, 2006 Отговорено Март 13, 2006 Да смачкаш много глави с тази брадва, човеко. А Пакман...Хм... Почивай си... Скоро ми иде дървесината Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Март 13, 2006 Отговорено Март 13, 2006 Много яко е с станала брадвата. Това AXE на главата как го написахте? Цитирай
AXE Отговорено Март 13, 2006 Автор Отговорено Март 13, 2006 Нарисуваха ми логото (благодарностите отиват при VOSTOK ), изрязах си го от самозалепващо фолио с режещ плотер и казах на бояджията да го сложи върху боята и под лака It's as simple as that Тук има малко повече информация по въпроса. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Март 13, 2006 Отговорено Март 13, 2006 Мерси! Май ще го пробвам на китарата, дето сега ще я майсторим с Пакман. Цитирай
Burton Отговорено Март 14, 2006 Отговорено Март 14, 2006 (Редактирано) Чудесна изглежда! Евала на pacman! Редактирано Март 14, 2006 от Burton Цитирай
the_gorer Отговорено Март 14, 2006 Отговорено Март 14, 2006 Много зъл дзвер се е получил! Тази смолисто черна боя е просто evil. Можеш да мацнеш фингърборда с чер байц за още повече злина и сатанизъм. Имам само една уеека забележка: това, с което са хванати EMG-тата ми мяза на обикновени видии, че даже и леко ръждиви. Готско ще е да сложиш некфи с никелирани глави. Цитирай
AXE Отговорено Март 14, 2006 Автор Отговорено Март 14, 2006 Имам само една уеека забележка: това, с което са хванати EMG-тата ми мяза на обикновени видии, че даже и леко ръждиви. Готско ще е да сложиш некфи с никелирани глави. Знам, просто тогава такива имах под ръка В графата "Следоперативна намеса" е Цитирай
Trysth Отговорено Март 14, 2006 Отговорено Март 14, 2006 Имам само една уеека забележка: това, с което са хванати EMG-тата ми мяза на обикновени видии, че даже и леко ръждиви. Готско ще е да сложиш некфи с никелирани глави. Дае, и мене само тва леко ме издразни, но супер, че ще го оправиш. Иначе талпата е лудница! Евала на мастера! Цитирай
Recommended Posts