yovi Публикувано Август 18, 2008 Публикувано Август 18, 2008 от каде мойе да се закупи или има ли на4ин да се сдела Цитирай
npokonu Отговорено Август 18, 2008 Отговорено Август 18, 2008 Тук се продаваше един такъв миди контролер 8050, който върви с такъв процесор. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Август 18, 2008 Отговорено Август 18, 2008 ... и отдавна си има притежател който го ползва с точно такъв зулум Цитирай
DILETANT Отговорено Август 18, 2008 Отговорено Август 18, 2008 Всяка една MIDI педалиера би свършила работа в случая. Цитирай
clock Отговорено Август 18, 2008 Отговорено Август 18, 2008 Ако искаш, обади се на лично, правим всякакви MIDI контролери . Цитирай
npokonu Отговорено Август 18, 2008 Отговорено Август 18, 2008 Никифена мисля, че прави един Миди контролер MIDIBEE. Перфектна изработка, но се консултирай с него дали ще стане. Цитирай
yovi Отговорено Август 21, 2008 Автор Отговорено Август 21, 2008 (Редактирано) a каква е разликата мейду буксите МИДИ КОИТО Са ми няколко и между единствената на която пи6е ремоте и се разли4ава от миди-тата някои може ли да ме светне като преварително благодаря и се извинявам за невежеството Редактирано Август 21, 2008 от yovi Цитирай
qnkoviq Отговорено Август 22, 2008 Отговорено Август 22, 2008 (Редактирано) Аз преди време продадох една педалиера, която бях ползвал с МИДИ кабел към точно същия процесор и работеше перфектно. Ако толкова държиш да е с оригиналния кабел купи си нова, към която даже може и да няма кабел. Ето ти линк за педалиерата: http://www.thomann.de/gb/zoom_8050.htm И тъй като се съмнявам, че ще си вземеш нова такава, по-добре се ориентирай кън мякоя по-евтина МИДИ педалиерка, която също ще ти върши работа. Преглеждай редовно форума, от време на време излиза по някоя добра оферта. Успех, дано си намериш! Редактирано Август 22, 2008 от qnkoviq Цитирай
Nikifena Отговорено Август 22, 2008 Отговорено Август 22, 2008 a каква е разликата мейду буксите МИДИ КОИТО Са ми няколко и между единствената на която пи6е ремоте и се разли4ава от миди-тата някои може ли да ме светне като преварително благодаря и се извинявам за невежеството Разликата може да е голяма: Зуум да ползват техен протокол за обмен на данни между процесора и педалиерата, или да ползват някакво елементарно превключване или да ползват миди, или кой знае какво, докато при мидито всичко е ясно и няма излизане от протокола. Съмнявам се, че и зуум ще ти дадат обяснение относно протокола, който ползват за обмяна на информация между процесора и педалиерата вързана през конектора remote. Цитирай
Recommended Posts