HEAT Публикувано Август 17, 2008 Публикувано Август 17, 2008 Искам да запитам как се прави така нареченото PICK SLIDE от скоро имам китара и ми е много интересно да разбера как се прави правилно тазаи техника :girl_witch: Цитирай
Hillbilly Отговорено Август 17, 2008 Отговорено Август 17, 2008 Търсенето ми отне около 15 сек. http://www.youtube.com/results?search_quer...p;search=Search Цитирай
MrDeath Отговорено Август 17, 2008 Отговорено Август 17, 2008 Лесно е да го ева. Жулиш с перото по струните. Избираш си от горе на долу или обратното и така. Препоръчително е да е по някоя от по-дебелите струни, че тия тънките нещо нямат намотки и не се получава, ама то тва ти сам си се досетил Цитирай
Hillbilly Отговорено Август 17, 2008 Отговорено Август 17, 2008 (Редактирано) Ако бях модератор ,теми от сорта "как да си избърша гъзЪ" щяха да са в небитието Въпросното го практикувам от както свиря,но чак сега разбирам как се нарича от некви люде ,дето разбират добре английски и имат нет,но явно това не може да им влее в мозъчетата как се свири. Автора,излез от компа и свири по 4 часа дневно и сам ще се сетиш (ако си музикант по душа де) Редактирано Август 17, 2008 от Hillbilly Цитирай
RockoBG Отговорено Август 17, 2008 Отговорено Август 17, 2008 Баси техниката - те т'ва е преди свиренето ве... Цитирай
HEAT Отговорено Август 17, 2008 Автор Отговорено Август 17, 2008 БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ПОСТОВЕТЕ САМОЧЕ КАТО ЖУЛЯ НЕЩО МНОГО ГАДНО СЕ ЧУВА ВАПРОСА МИ БЕШЕ КАК ПО ТОЧНО СЕ ПРАВИ ПРЕЦИЗНО КАКВА Е ТАИНАТА МАЙСТРОРЛЪКА ТАКА ДА СЕ КАЖЕ :hysterical: БЛАГОДАРЯ ОТНОВО Цитирай
7thString Отговорено Август 17, 2008 Отговорено Август 17, 2008 (Редактирано) Отиваш в "един" сайт, смъкваш къде що видиш тежкарски концерти- говорим slayer, cannibal corpse, death, препоръчително с високо качество, сядаш пред екрана и зяпаш. Към края на seasons in the abyss на slayer имаше много приятен слайд Редактирано Август 17, 2008 от 7thString Цитирай
zwero Отговорено Август 17, 2008 Отговорено Август 17, 2008 Автора,излез от компа и свири по 4 часа дневно и сам ще се сетиш... Цитирай
zombie Отговорено Август 17, 2008 Отговорено Август 17, 2008 Е че той В компа ли се е затворил човека? Иначе както казаха - гледаш клипчета/слушаш определени песни с тая техника и се опитваш да повтаряш, докато стане. Иначе няма как да ти обясним стъпка по стъпка.. какво искаш? 1-во хващаш перото, 2-ро допираш перото с нам си какъв натиск върху струната... няма такива неща, сядаш и дерзаеш Успех! Цитирай
Додо Отговорено Август 17, 2008 Отговорено Август 17, 2008 БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ПОСТОВЕТЕ САМОЧЕ КАТО ЖУЛЯ НЕЩО МНОГО ГАДНО СЕ ЧУВА ВАПРОСА МИ БЕШЕ КАК ПО ТОЧНО СЕ ПРАВИ ПРЕЦИЗНО КАКВА Е ТАИНАТА МАЙСТРОРЛЪКА ТАКА ДА СЕ КАЖЕ :) БЛАГОДАРЯ ОТНОВО Майсторлъка е като всичко останало свързано с китарата - ТРЕНИРОВКИ! За един, два, три дена ще го научиш сам, не мисля, че е нещо строго определено - просто го усети! Успех! Цитирай
Slav Отговорено Август 17, 2008 Отговорено Август 17, 2008 В един урок (Speed Kills) Майкъл Анджело беше казал "Practice, practice, practice" Цитирай
Recommended Posts