ba6 maistora Публикувано Август 12, 2005 Публикувано Август 12, 2005 абе прегледах темите, а и нещо търсачката не работи, та не можах да намеря такава тема, ако има, съм я пропуснал, за което се извинявам та искам да питам какви китарни кабели ползвате и да обсъдим кои така са най-добри. Аз наскоро си купих един Ernie Ball и съм доста доволен от него, макар че преди си купувах само кабела на метър и си ги запоявах с жаковете. Ама то горе долу цената излиза същата. Та някой ако може да сподели впечатления и да препоръча :hello: Цитирай
YtseJam Отговорено Август 12, 2005 Отговорено Август 12, 2005 а и нещо търсачката не работи Проблемът е оправен, мерси, че обърна внимание. Цитирай
kitaratapesho Отговорено Август 12, 2005 Отговорено Август 12, 2005 ernie ball - изкарва около 2 години сериозна употреба. Цитирай
musicman Отговорено Август 12, 2005 Отговорено Август 12, 2005 и моите са Proel - здрава работа - никакъв шум Цитирай
adXok Отговорено Август 12, 2005 Отговорено Август 12, 2005 Ами... срам не срам. Моите са от стари слушалки Philips (има ги в почти всеки Интернет клуб тея слушалки). Запоил съм от едната страна голям жак, а другата си е с малкия! Работят. Цитирай
Burton Отговорено Август 12, 2005 Отговорено Август 12, 2005 (Редактирано) Купих си Fender преди 3 месеца...засега съм много доволен! Имам и Proel, но постоянно му се разпояват жаковете...трябва да купувам нови в скоро време Редактирано Август 12, 2005 от Burton Цитирай
black_waltz Отговорено Август 12, 2005 Отговорено Август 12, 2005 аз на два пъти съм давал по 15 кинта за китарен кабел, единия беше български другия някав вносен и двата бяха пълни ташака... само шумове...само дето на българския за няколко дни буксите му се разбиха...в краина сметка си купих 5-6 метра микрофонен кабел и му запоих два жака, и съм много доволен Цитирай
SlipFly Отговорено Август 12, 2005 Отговорено Август 12, 2005 ми аз сам с едни стагг аве стават нямам шумове.Е друго си е силиконов фендар ама no money - no cables Цитирай
Sieger Отговорено Август 12, 2005 Отговорено Август 12, 2005 Веднъж взех проел, яки са, но бързо му се разкатаха жаковете... в момента съм със Sieger Custom Shop Noiseless Cables... Но истината е - Planet Waves!!! Цитирай
niki123bg Отговорено Август 12, 2005 Отговорено Август 12, 2005 И аз съм с Niki Custom Shop cables Кабелче проел + китайски жакове (много по-лесно се запояват от гадните проели). Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Август 12, 2005 Отговорено Август 12, 2005 Якото на Sieger Custom Shop е че като влезна вътре никой не ме псува За разлика от Динакорда... Цитирай
Bassko Отговорено Август 12, 2005 Отговорено Август 12, 2005 Абе знете ли от къде да си намеря онея олд скуул "телефонни" кабели Цитирай
spotlight_kid Отговорено Август 12, 2005 Отговорено Август 12, 2005 (Редактирано) Абе знете ли от къде да си намеря онея олд скуул "телефонни" кабели от мене...ако толкоз ти трябва иначе аз съм с Batman custom low noise cables Редактирано Август 12, 2005 от spotlight_kid Цитирай
vovcho Отговорено Август 12, 2005 Отговорено Август 12, 2005 И аз съм с Ърни бол. Ползвам го доста време, година примерно. Другите кабели, които съм си купувал са издържали 1-2 месеца. Цитирай
Recommended Posts