FeramonD Публикувано Август 11, 2005 Публикувано Август 11, 2005 Здравейте! Пи6а ви от Виена по много спе6ен вьпрос! Днес ходих и си купих китара ESP MH-50! FEATURES: bolt-on construction; 25.5” scale; agathis body w/quilted maple top; maple neck; rosewood fingerboard; dot inlays w/model name at 12th fret; ESP LH-100 pickups; volume & tone controls w/3-way toggle; black hardware; Floyd Rose licensed bridge; 24 XJ frets Направо страхотна с 5 години гаранция и ми излезе 250 евро! Оба4е седях и мислих цял ден. Огромна дилема кое е по добре тя или Ибанез GRG 270 B за 270 евро! Имам възможност да я сменя или да я върна и да си взема Динкито от Раизинга в софия!Моля пи6ете бързо кво да правя и кое е най добре според вас 4е утре приве4ер заминавам! На въпроса за удобството най удобна ми бе6е ЕСП-то макар 4е и е малко дебел грифа ма пък вади ебати състейна! Ина4е и с другите се 4увствам супер! Като питах продава4а той каза 4е и двете са супер но той би избрал ЕСП-то за6тото се намирали много по трудно а пък и е в намаление от 340 евро ! П.С Много благодаря за помо6та! Цитирай
DILETANT Отговорено Август 11, 2005 Отговорено Август 11, 2005 Аз на твое място бих задържал ESP-то защото е с quilted maple top а тази екстра обикновено дига цената на китарата. За тези пари 250 EUR покупката е направо супер изгодна. Не само какви са тези ESP адаптри, но предполагам че са добри пък и дори да не ти харесат, могат да се сменят. Цитирай
adXok Отговорено Август 11, 2005 Отговорено Август 11, 2005 Зимай ESP-то... първото усещане никога не лъже! Само да не стане... "Абе що го послушах аз оня от форума" и след някой друг ден да облечеш майка ми и сестра ми в черно!? Цитирай
edgecrusher Отговорено Август 11, 2005 Отговорено Август 11, 2005 Няма се плашиш!Много добър избор си направил! Динкито на тази цена е сигура от Индия( т.е. "ташак"), а Ibanez е GEO което също значи че не е точно Ibanez. LTD също не е много близо до ESP ,според мен си направил най-добрия избор! Честито! Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Август 11, 2005 Отговорено Август 11, 2005 ФерамонД,задръж си ЕSP/LTD-то,добро е за тези пари!Само че Дилетант невярно се изказа,няма quilted top твойта китара,просто ламинат наподобяващ такъв.Хайде и яко свирене на китарата! Владо Цитирай
black_waltz Отговорено Август 12, 2005 Отговорено Август 12, 2005 зимай ЕСП-то и бегаи на далеч, хич не се лъжи с динки-то Цитирай
DILETANT Отговорено Август 12, 2005 Отговорено Август 12, 2005 ФерамонД,задръж си ЕSP/LTD-то,добро е за тези пари!Само че Дилетант невярно се изказа,няма quilted top твойта китара,просто ламинат наподобяващ такъв.Хайде и яко свирене на китарата! Владо Еми незнам дали е ламинат или истински клен. В ТТ-данните които е постнал FeramonD пише quilted maple top. Цитирай
Jordan_J Отговорено Август 12, 2005 Отговорено Август 12, 2005 Задръж ЕСП-то. То не че е кой-знае какъв супер модел. Но със сигурност е по-добър от тоя ибанец дето го каза. Един приятел имаше такъв ибанец и няма да ти кажа колко е окаяно тремолото. Ще се разбие за нула бройки. Според мен ЕСП е по-добрия избор... Цитирай
Ohial Ixela Отговорено Август 12, 2005 Отговорено Август 12, 2005 Задръж ЕСП-то. То не че е кой-знае какъв супер модел. Но със сигурност е по-добър от тоя ибанец дето го каза. Един приятел имаше такъв ибанец и няма да ти кажа колко е окаяно тремолото. Ще се разбие за нула бройки.Според мен ЕСП е по-добрия избор... аз свиря с точно същия модел вече повече от година и нищу му няя на тремоло Цитирай
Burton Отговорено Август 12, 2005 Отговорено Август 12, 2005 И според мен LTD-то е по-добрия вариант! За Ibanez-a не мога да кажа, но от Dinky-то е със сигурност по-добро! Айде честито китарче, много да свириш на него! Цитирай
wessy Отговорено Август 12, 2005 Отговорено Август 12, 2005 да ти имам и дилемата :wall: зимай ЕСП-то по дяволите Цитирай
AXE Отговорено Август 12, 2005 Отговорено Август 12, 2005 Има ли смисъл още един човек да ти каже да запазиш ESP-то :inlove: Да знаеш, че ако не го направиш, ше те бием :killyou: :green: Цитирай
Telerig Отговорено Август 12, 2005 Отговорено Август 12, 2005 Ако не си разбрал досега - Взимай И Ес Пито !!![/SIZE] Цитирай
Jordan_J Отговорено Август 12, 2005 Отговорено Август 12, 2005 Ако не си разбрал досега - Взимай И Ес Пито !!![/SIZE] Да! Още не го ли е взел ?!?!?? Цитирай
Recommended Posts