ploz Публикувано Август 10, 2008 Публикувано Август 10, 2008 здр на всички аз съм момче от стара загора и търся човек който да ми помогне да си намеря спонсори и да ме ваведе в мъзикалния бизнес нещо като агент или менижар http://www.myspace.com/mafiaboybg тук има някои от бийтовете(инстроменталите) ми аз съм ги правил всички ние сме 3 момчета другите две заминаха за америка но ще се върнат през март едното е наполовина испанец наполовина грък може да пее на грътски испански и английски другото може само на английски и български аз също ако има някой заинтересован може да ме намери в скайп plamen_p6
7thString Отговорено Август 10, 2008 Отговорено Август 10, 2008 Вярно е, че половината "звезди" в БГ "шоу""бизнеса" са неграмотни, но, навлизайки тепърва, започни оттам поне да напишеш "менижар" грамотно Второ- има два варианта- или си скъсваш задника и пробиваш през ъндърграунд към комерс, когато правилните хора те забележат и видят, че можеш да им носиш печалба Или пък с достатъчно пари и връзки(най-сигурния вариант в БГ) си уреждаш евентуалната ниша Има една ключова думичка за успех в БГ средите- НАГЛОСТ
ploz Отговорено Август 10, 2008 Автор Отговорено Август 10, 2008 Вярно е, че половината "звезди" в БГ "шоу""бизнеса" са неграмотни, но, навлизайки тепърва, започни оттам поне да напишеш "менижар" грамотно Второ- има два варианта- или си скъсваш задника и пробиваш през ъндърграунд към комерс, когато правилните хора те забележат и видят, че можеш да им носиш печалба Или пък с достатъчно пари и връзки(най-сигурния вариант в БГ) си уреждаш евентуалната ниша Има една ключова думичка за успех в БГ средите- НАГЛОСТ sorry за грашките ама бързах
Hillbilly Отговорено Август 11, 2008 Отговорено Август 11, 2008 sorry за грашките ИМА ЛИ ХОРА С ВРЪЗКИ ТУКА БЕЕЕ
Baby Thomas Отговорено Август 11, 2008 Отговорено Август 11, 2008 Мен това повече ме изкефи: ...може да пее на грътски...
bassiscotta Отговорено Август 11, 2008 Отговорено Август 11, 2008 ман, дай некой лев на мошо шамара да те вкара в играта. можеш през майспейса му да го контактираш. той даже си е оставил там скайпа. опитай с джи джи пи продакшон. те са мощен лейбъл в бургаския регион и имат доста връзки в бизнеса. във форума има само музиканти, които не се занимават с подобна компютърна продукция и едвали биха те ориентирали професионално.
A-L-A-D-I-N Отговорено Септември 6, 2008 Отговорено Септември 6, 2008 ИМА ЛИ ХОРА С ВРЪЗКИ ТУКА БЕЕЕ има де има!
Necrophagist Отговорено Септември 8, 2008 Отговорено Септември 8, 2008 човече,не ставай за смях,моля те.Тук в бг ей така не се става звезда колкото и хора да познаваш,без работа за това си стягайте задниците и свирете яко! а това за връзките-всеки има връзки,аз имам на краката
Stone Free Отговорено Септември 8, 2008 Отговорено Септември 8, 2008 (Редактирано) Абе за**и я тая музика, ходи да дърпаш чанти на пазара наблягай на необходимите soft skills дето има една дума Редактирано Септември 8, 2008 от Stone Free
Zero Tolerance Отговорено Септември 12, 2008 Отговорено Септември 12, 2008 Я се познавам с Ванчо Силата ,мое да те уредим да разтоварваш домати на женския! А той се познава с Мичи Трактора който може дори и да те прати да береш , бате по-голям връзкар от мене нема!НЕМА! Ако искаш ще ти дам майспейс на "Tomato Records" ...И не обръщай внимание ,че звучат само две песни "Тез червени домати" и на Лас Кетчуп асерехе..То това си е по дифолт...
W_A_R Отговорено Септември 14, 2008 Отговорено Септември 14, 2008 (Редактирано) :girl_witch: Не сериозно, пич. Няма как да пробиеш толкова лесно. Трябват години упорит труд. Не можеш току така да хванеш китара и да тръгваш да ставаш Сигнал, например.Не че се подигравам, но слез на земята. Редактирано Септември 14, 2008 от W_A_R
Recommended Posts